Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cevabın için sağol canım baktım burdan bana cevap yok :2:bende kendimce bişeyler yaptım ii de oldu 4 günde 4 kilo verdim azimliyim bide spora başlarsam süper olcak

yaaa nasıl veriyorsunuz 4 günde 4 kilo yaa benım bugun 5. günüm galiba sabahları kepek ekmeği ve peynir birde yeşil çay içiyorum öğlen sadece elma ve yeşil çay akşam salta yiyorum süreklide çay içiyorum ama hala 1 kılodan fazla veremedım siz ne yapıorsunuz yaa ?

Son düzenleme:
ben daha önce yapmıstım şimdi tekrar basladım
2.günümdeim amacım 79 a inmekkk inşş olurr :18:

Evet ama sonra 2.gün dayanamayıp bozdum birde tam regl dönemime denk geldi tatlı matlı derken bol bol yedim normal kilomdan yarım kilo hatta biraz daha fazla çıktım 3. gün tartıda derkeen

bugün tekrar başladım hadi bakalım 1 haftada 5 kilo hedefliyorum.Gerçekten muhteşem kilo verdiriyor.

Son 10 sayfayı okudum ben de... limonlu bahçe bundan 2 ay önce yaptığında yaklaşık 7 kilo verdiğini okudum. Peki sonra geri alma durumu oldumu? ( yazmışsın pek almadım diye ama ben yine de teyit ettirmek istiyorum.)
Ben de bu gün başladım ama bu gün normal elma yiyeceğim başka elmam yok.
Peki siz bu yemyeşil olan hafif ekşi elmalardan mı yiyorsunuz....

Son düzenleme:
kızlar heemn aklında soru işareti olanlaraa yazayım geçen hafta p.tesi başladımm bu diyete bende emziriyorumm bu aradaa sabah kahvaltımdaa yağ tuzz şeker hariç güzel bir kahvaltı yaptımmm malum emziriyorumm

bol yeşillik
kızarmış çavdar yadakepek yada taM BUĞDAY EKMEĞİ 2 DİLİMM
ÇERİ DOMATESS
DİYET PEYNİR
4 TANEE Y. ZEYTİN
4 KAŞIK TAM BUĞDAY NESFİT
BU KAHVALTI BENİ SAAT 2 YE KADAR İDARE EDİYORR AÇIKMA SİNYALLERİ BAŞLLADIĞINDAA ELMA YEMEYE BAŞLADIM HER 2 SAATTE BİR
YEDİM BEN EN GEÇ 9,30 DA Yattığım içinn 3 elma yetti banaa en son elmamıı 6.30 da yiyroum gün boyu 2-3 fincan yeşil çayy 2 lt yakınn su vee enerjim oluyorsa kendmi çoki yi hisseidyorsamm 21 dk leslie yapıyorumm bu şeklide 4 gün de 2.700 gr verdimm 4 gün diyorum oğlumm tartımıkırdıı 5 gün yaptım normaldee birde denedimm hafta onuu abartmamak kaydıyla geri kaç kilo alcam diye merak ettim cçtesi pazar normal beslendim abartmadan 900 gr geri aldımm benim çin tatmin edici bir durum şimdi bu haftaa yani bugünden iti baren full yapcamm ben memnun oldum bu diyettenn cildimde gözde görülen bir değişiklik oldu daha nemli daha ferah bu diyetti sevdimm gönül rahatlıhıyla yapabilirsinizz..

evet bende emziriyorum gecen hafta 4 gün yaptım ama daha sonra 2 günlüğüne biryerlere gittim ve bozdumbu rejimi sevdim ben yapa biliyorum yaza kadar kilo vermem lazımm bugğn tekrar başlıyorum ....

bende emziriyorum ve kızım diş çıkarıyor o nedenle bende bikaçgün ara verdim ama yarın tekrar başlıyorum bakalım yaza kadar 15 kilo vermem lazımm

kızlar merhaba emzirenlerin burda olması ii oldu benimde 15 kilom kaldı inşallah yaza kadar veririrz.ben şöle yapıyorum sabah peynir ekmek zeytin yumurta ne bulsam yiyorum ama sonra ekmek yok çalıştığım için yemekte ne çıksa yiyorum akşam evde meyve yiyorum böylelikle 4 5 kilo verdim sütümdede bi farklılık olmadı ama azalma olursada dün bulgur pilavı yedim baya arttı arada yiyebiliriz. benden bu kadar :)

güzel kilo vermissin emzirerek 4 5 kiloyu ne kadarda verdin???

kızlar evet sonunda ben de başlıyorum. çıldırıcam artık bu orantısız kilolardandan. 1.60 boyum-şuan 58 kiloyum. Türkiyeye gelene kadar yani 10 gün yapmaya karar verdim. 4şubat sabahı bitiricem diyeti. tek isteğim ilk aşamada 4kilo vererek 54 kilo olmak. Umarım 10günde 54 olurum.

Bugün diyete başladım. Yalnız sabah çok kızdım kendime ve kahvaltı yapmadım, direkt elmayla başladım ve okula gittim.
2.elmamı biraz önce yedim her iki saatte bir yiycem. ayrıca elmamın yanında yeşil çay da içiyorum. bol su içiyorum. akşam da 8den sonra yemeği kesicem.

Kızlar beni motive edin ya bu kalçalarımdaki kilolarımdan sıkıldım artık.

Bu arada ben öyle her gün tartılmayı düşünmüyorum. Bugün tartıldım, bundan sonraki tartılmamı ne zaman yapıyım sizce? 5gün sonra mı? böylece iki evreye bölmüş gibi oluyorum.. fikirlerinizi bekliyorum.Düzenli yazmaya gayret edicem..

Viyanadan Sevgiler!

ah canm ahh 4 kilo neki 1 haftada verirsin dikkat edersen biz emzirdigimiz için zor oluyo biraz bide verilecek kilomuz fazla

Selam arkadaşlar...
Öncelikle bu diyette buluşan herkese kolay gelsin diyorum :))
Ayfersmu cuğum canım arkadaşım sayesinde bu topikten haberdar oldum ve sizi uzuun uzuuun okuma fırsatı buldum... ve nezamandır yaptım yapıcam ha bugün ha yarın derkennn dün eşimle tutuştuğumuz derin bir iddia sonucu bu sabah Ya Allah dedim :) bende verilecek kilo birçoğunuza göre oldukça fazla belki hepsini bu şekilde veremem ama enazından bir kısmını bu şekilde halledersem kalanı için moral kazanırım.. :) okuduklarıma göre çok kilo veren olduğu gibi hızlı şekilde kilo veremeyende var.... işallah ben hızlı veren gruptan olurum ve biran evvel 1300 kalorilik bütün gün yediğim ve ayda 4 kg zayıfladığım diyetime dönerim diyorumm vede bugün sabah ve akşam kilomu yazıyorum ayygınn baygıın bitkin bir şekilde :))))

sabah 08,30 : 94,4 KG
akşam 21,30 : 93,6 KG...

işallah dilediğimiz kiloyu verip kendimizi bedenimizde daha çok mutlu hissettiğimiz günleride görmek nasip olur.. herkese kolay gelsin herkes başarılı olsun inşallah.... :)

Allahım güç kuvvet gayret kolaylık sabır ve sonundada başarı nasip etsin arkadaşımm işallah başarıcazz :)))

evet güzel olur aslında ..bu kadar kısa zamanda nasıl verebiliyosunuz yaaa bravoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…