canm benimde 5.5 aylık kızım var bende emziriyorum ama 10 gündür bende diyet yapıyorum bi sakıncası yoktur sanırım ha buarada benimki elma diyeti deil tabiki kendimce bişiler yapıyorum ama bikaçgün sonra elma diyetide yapıcam 5 günlük falan ara ara yapıcam yani bebeleride vitaminsiz bırakmayalım..
Ciddi mi????
kızlar merhaba emzirenlerin burda olması ii oldu benimde 15 kilom kaldı inşallah yaza kadar veririrz.ben şöle yapıyorum sabah peynir ekmek zeytin yumurta ne bulsam yiyorum ama sonra ekmek yok çalıştığım için yemekte ne çıksa yiyorum akşam evde meyve yiyorum böylelikle 4 5 kilo verdim sütümdede bi farklılık olmadı ama azalma olursada dün bulgur pilavı yedim baya arttı arada yiyebiliriz. benden bu kadar :)
kızlar evet sonunda ben de başlıyorum. çıldırıcam artık bu orantısız kilolardandan. 1.60 boyum-şuan 58 kiloyum. Türkiyeye gelene kadar yani 10 gün yapmaya karar verdim. 4şubat sabahı bitiricem diyeti. tek isteğim ilk aşamada 4kilo vererek 54 kilo olmak. Umarım 10günde 54 olurum.
Bugün diyete başladım. Yalnız sabah çok kızdım kendime ve kahvaltı yapmadım, direkt elmayla başladım ve okula gittim.
2.elmamı biraz önce yedim her iki saatte bir yiycem. ayrıca elmamın yanında yeşil çay da içiyorum. bol su içiyorum. akşam da 8den sonra yemeği kesicem.
Kızlar beni motive edin yabu kalçalarımdaki kilolarımdan sıkıldım artık.
Bu arada ben öyle her gün tartılmayı düşünmüyorum. Bugün tartıldım, bundan sonraki tartılmamı ne zaman yapıyım sizce? 5gün sonra mı? böylece iki evreye bölmüş gibi oluyorum.. fikirlerinizi bekliyorum.Düzenli yazmaya gayret edicem..
Viyanadan Sevgiler!
güzel kilo vermissin emzirerek 4 5 kiloyu ne kadarda verdin???
canım ben 4-5 kiloyu 5 günde verdim :) nasıl oldu bende anlamadım benimde boyum 160 kilom 85 aşırı fazla belki o yüzden hızlı vermişimdir. Bencede emzirenler olarak farklı bi sayfa açsakta orada buluşsak ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?