- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
selam kızlarrr :) gerçi buralarda kimsecikler yok ama :) bende başladım bugun elma diyetine :) sabah yeşilçay içtim ve tost yedim :) ilerleyen günlerde durumdan kesinlikle haberdar ederim :)
canım gelirmelerden haberdar et bende başlamayı düşünüyorum kaç kilo ile başladın kaç gün yapacaksın habner ver canım
bide soranlar için kırmızı elma daha şekerli oluyormuş yeşil elma şeker oranı azmış ve yağ yakma özelligi daha çokmuş
tamam canım bugun sabah başladım daha.şimdi elma yiyorum :) 77.5 ile başladım :) kilo değişimlerinde kesinlikle haberdar ederim :) 5-6 kilo verene kadar devam etmeyi düşünüyorum.
gel canım gell:)kzlar bni de alın aranıza ben de baslıcam yarınnn kesn kararlıyımmm 2 hftada 10 kilo veririm herhalde :S
gel canım gell:)
kzlar bni de alın aranıza ben de baslıcam yarınnn kesn kararlıyımmm 2 hftada 10 kilo veririm herhalde :S
elmalar yeşil yerine kırmızı olsa olmazmı ben yeşil elma sevmiyorum
Selam kizlar bende bu diyete baslayacagim ama elmelarim yesil degil kirmizi yesil ama tatsizlar. vede yaninda greyfurt yicem oda yag yakiyor nede olsa, birde bir sorum olacak ben ogrenciyim sabah 7 olmadan kalkiyorum ve istahima gelmiyor ve sadece sut iciyorum bu yuzden acaba saat tam 12 de hafif kahvalti tarzi birseyler yesemde diger ogunlerde elma yesem olurmu acaba zaten ekmek yemiyorum hic
Arkadaşlar merhaba... buraya herkes yaşadıklarını yazdığı için bende yazıyorum çünkü bazen umduğumuz gibi gitmiyor işler :)
3 gün boyunca bu diyeti uyguladım hemde hiç bozmadan vede sonrasında 5 gün boyunca filan 1300 kalorilik diyetisyenimin yazdığı lif ağırlıklı diyete geçtim... fakat 3 günde 3 kg veren ben yaptığım o düşük kalorili diyete rağmen 3 gündede aynen geri aldım... başta çok moral verici ama sonrasında çok moral bozucuydu.. işallah yazdıklarım kimsenin moralini ve umudunu kırmaz ama ne yazıkki durum böyle.. kiloyu ne aşamada aldığımı özellikle yazdım ki birileri abur cuburla canımın istediğini yiyerek o 3 kiloyu geri aldığımı düşünmesin diye detaylandırdım mesajımı....herkese kolay gelsin diyorum...... :26:
aslında benim umudum kırılmadı pek çünkü tahmin ediyordum böyle bişey.. o yüzden bugun ilk gunum ve bugunumun akşamını 1 ufak porsiyon balık ve salata ile geçiştirdim :) 3litre de su içtim :) o yüzden şu an mutlu ve umutluyum :) yarın bahsederim diyordum ama sen önce davranmışın :) ve de bence böyle uygularsak belki biraz güç olur ama sonu felakete dönmez :)
Arkadaşlar merhaba... buraya herkes yaşadıklarını yazdığı için bende yazıyorum çünkü bazen umduğumuz gibi gitmiyor işler :)
3 gün boyunca bu diyeti uyguladım hemde hiç bozmadan vede sonrasında 5 gün boyunca filan 1300 kalorilik diyetisyenimin yazdığı lif ağırlıklı diyete geçtim... fakat 3 günde 3 kg veren ben yaptığım o düşük kalorili diyete rağmen 3 gündede aynen geri aldım... başta çok moral verici ama sonrasında çok moral bozucuydu.. işallah yazdıklarım kimsenin moralini ve umudunu kırmaz ama ne yazıkki durum böyle.. kiloyu ne aşamada aldığımı özellikle yazdım ki birileri abur cuburla canımın istediğini yiyerek o 3 kiloyu geri aldığımı düşünmesin diye detaylandırdım mesajımı....herkese kolay gelsin diyorum...... :26:
hoşgeldinn :) canım ben de bu diyete bugun başladım ama sorduğun soruyu kendimce cevaplayım.benim yaşam tarzım da seninki gibi erken kalkıyorum ve iştahım gelmiyor o yüzden mesala bugun 7de kalktım ama 11buçuk gibi kahvaltı tarzı yedim.bence sorun olmaz.
evettt şimdi gelelim ilk günümün bitmesine :) saat 11 gibi 1 bardak yeşilçay içtim ve kepekli ekmeğe yaptığım tostumu yedim.kahvaltıyı geç yaptığım için akşama kadar olan süreye bir bardak 5i bi yerde çay ve 2 yeşil elma sığdırdım.akşam saat 7 e gelirken bir porsiyon balık ve güzel bir salata yedim :) aslında şimdi bakıyorum da ilk günüm pek elma diyeti gibi olmamışama olsun akşama kadar o 2 elma tok tuttu beni ve bugün 3 litre su içtimm ilk günümdü ve umarım başarıya attığım bir adım olmuştur benim için :) yarın tartılmıcam ama pazar günü sonuçtan haber ederim :) şimdi uyumalıyım yoksa acıktığımı hissetmeye başladım kötü şeyler olmasın
hmm morel bozucu gercekten ama bence en az 1 hafta uygulanirsa daha dogru bir netice
Aliriz gibime geliyor zaten 3 gunde 3 kilo vermek gibi mantiksiz bir sey istemem
iyi hoş diyosunda eldemi yani hem böle bir diyet yapıp hem kaç kg verebileceğin.. ben 3 kg verdim fazlasını verende var veremeyende var.. bu tip şok dyetlerin hızlı kilo verdirdiği bilinen bir gerçek.. böyle mantıksız birşey istemiyosan bu işin senin için tamamen mantıksız olup hiç başlanılmaması gereken bişey olması gerekmez mi??? ayrıca garantisimi var 1 hafta uygulayınca almayacakmısın sanki o kiloyu geri.... neyse dene gör arkadaşım işallah sende sonuçlar bendekigibi olmaz.... benimamacım durumumu paylaşmaktı, herkes kendi halini kendi bilir nede olsa.... ben gibi hızlı alıp hızlı kg verebilenlere bilgi olsun....
canim beni yanli$ anladin galiba, ben telefonla yazmi$tim mesaji bu yüzden detayina giremedim, benim demek istedigim $uydu, eger ben bu diyeti 3 qun yapipta 3 kilo verirsem bu 3 kilonun gerçekten yag olduguna inanmam, ama mesela 1 hafta yapsam ve 3 kilo versem bunun en az 1 kilosunun yag olduguna inanirim zaten mantikli olanda bu ben çok zor kilo veriyorum eger haftada 1 kilo versem benim için süper olur daha fazlasinida beklemem zaten, sen muhtemelen ödem atmi$sindir ke$ke birkaç gün daha yapsaydin belki o zaman tartida sabit dururdun ama hemende almazdin
işte onu hiçbi zaman gerçekten bilemeyizki böyle bi diyette arkadaşım yavv :)))kaç gramı yağ kaç gramı su yada noluyo içerde... :)
ben hem detox amaçlı hemde diyete başlamadan azcık moral olsun diye çıktım ama kendimi dinamitlediğimi sonra farkettim :)
çok umut bağlanacak bir diyet omadığını hatta bunun bir diyet olmadığını ben kendi adıma gördüm ama herkesinde görüşüne saygım var işalah benim göremediğim yararı sizler görürsünüz :) birde sende hedef 12.5 kg bende 30 bak düşününce daral geldi bana yine off bi pencereden sarkıp geliyim en iyisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?