Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam bende bugün ba$layacim bugün benim için kolay olur diye dü$ünüyorum zaten 1 de i$e gidip ak$am 9 da evde olacagim :) ama sorun yarin in$allah tutabilirim kendimi. Bu arada ben elmalarla birlikte greyfurtta yemeyi dü$ünüyorum daha faydali olur diye, tamam beraber ba$layalim :) hem birbirimizi motive ederiz :) benim vermem gereken kilo 10, ve az zamanim kaldi hazirana kadar vermem lazim ama 2 kilo verip hemen geri aldigim için sabit kaliyorum hep

arkadaslarrn bende zayiflamak istiyorum bugun basladim bende bu diyete hedefim 15 kilo simdi 66 kiloyum buraya paslasacam bir hafta sonra kac kilo verdimi

canım hoşgeldinn :) ben de dün başladım bu diyete.ilk günüm çok iyiydi :) şimdiden vücudumun rahatladığımı hissediyorum :) bu arada kilolarımız yakın sanırım arkadaşım hedeflerimizde yakın :) birlikte güzel yol alalım inşallah canlarımm

Son düzenleme:
Arkadaşlar merak ettim bu elma diyetiyle kim kaç kilo verdi benim 4-5 kilo vermem lazım merak ettim:13:

hoşbulduk canım benimde bugün güzel geçti inşallah zorlanmadan yaparızda şu kilolardan kurtuluruz evet canım kilolar aynı bende bugün 77 le başladım çizelgemi düzeltmeye fırsatım olmadı kaç gün yapmayı düşünüyorsun bu arada

aslında kaç gün yapacağıma tam olarak karar veremedim canım ya sen kaç gün yapmayı düşünüyorsun peki

arkadaşlar diyelim 2+3 tane elma kaldı zorunlu mu yemek????? bende sabah başlıcam acil kilo vermem gerekiyo ve kaç gün yapmak gerekir ......

kızlarrr bugun 3.günümdeydim ve bu sabah tartıldım 2 günde 2 kilo vermişim mutluyumm sonuçta sadece 2 günün sonucu bu ama ben dünde 2 elma yiyebildim sabah tost ve arada birde haşlanmış yumurta ve bir kepek ekmeği yemiştim.sonuç ziyan olmadı zaten öbür türlü yapsaydım açlıktan düşüp kalırdm bi yerde.ben gün içine proteinli bi şeyler sıkıştırdım yaptğım 2 günde ve sonuç dedğim gibi 2 kilo :) bundan sonra da böyle yapıcam kesinlikle yani aralara elma dışında ufak bi kaç şey ama tartıyı da kaldırıcam cumaya kadarr bakalım neler olacakkk :)

5 tane elma yedim şuana kadar ama açlıktan çok mideme kramp giriyo hiç kaçamak yapamadım hadi hayırlısı 1 ay yapmayı planlıyorum 1 hafta bi yapcam bu diyeti iyi sonuç alırsam sonsürat devam

merhaba canım 2 günde 2kilo vermen çok güzel benimde bugün 2.ci günüm anca 2 elma yiyebiliyorum ama biraz halsizlik var sende böyle bi sorun varmı

slm kızlar,, birhaftalık diyet programımdan sonra bugün ödül günümdü, ama yarın elma diyetine başlamayı düşünüyorum inşllah başarabilirm ..yorumları okudukça çok hevese geldim umarım herşey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…