merhaba leyla bende bugün başladım yeşilçayımı içtim kahvaltımı yaptım birazdan elmalarımı yemeğe başlayacağım haftaya pazara kadar yapmak istiyorum sen başladınmı istersen beraber yapalım burada kimseler yok galiba
aynen canım aynen görenler vavvvvvv sen ne olmuşsun böyle demelerini istiyorumyaza incecik girmek istiyorum artıkkkk :):):):)
merhaba leyla bende bugün başladım yeşilçayımı içtim kahvaltımı yaptım birazdan elmalarımı yemeğe başlayacağım haftaya pazara kadar yapmak istiyorum sen başladınmı istersen beraber yapalım burada kimseler yok galiba
arkadaslarrn bende zayiflamak istiyorum bugun basladim bende bu diyete hedefim 15 kilo simdi 66 kiloyum buraya paslasacam bir hafta sonra kac kilo verdimi
Slmm kızlarr 5 günde 5 kilo diyetim bitsin bende aranıza katılcam
tabi canım buyur gel
Arkadaşlar merak ettim bu elma diyetiyle kim kaç kilo verdi benim 4-5 kilo vermem lazım merak ettim:13:
canım hoşgeldinn :) ben de dün başladım bu diyete.ilk günüm çok iyiydi :) şimdiden vücudumun rahatladığımı hissediyorum :) bu arada kilolarımız yakın sanırım arkadaşım hedeflerimizde yakın :) birlikte güzel yol alalım inşallah canlarımm
hoşbulduk canım benimde bugün güzel geçti inşallah zorlanmadan yaparızda şu kilolardan kurtuluruz evet canım kilolar aynı bende bugün 77 le başladım çizelgemi düzeltmeye fırsatım olmadı kaç gün yapmayı düşünüyorsun bu arada
arkadaşlar diyelim 2+3 tane elma kaldı zorunlu mu yemek????? bende sabah başlıcam acil kilo vermem gerekiyo ve kaç gün yapmak gerekir ......
kızlarrr bugun 3.günümdeydim ve bu sabah tartıldım 2 günde 2 kilo vermişimmutluyumm sonuçta sadece 2 günün sonucu bu ama ben dünde 2 elma yiyebildim sabah tost ve arada birde haşlanmış yumurta ve bir kepek ekmeği yemiştim.sonuç ziyan olmadı zaten öbür türlü yapsaydım açlıktan düşüp kalırdm bi yerde.ben gün içine proteinli bi şeyler sıkıştırdım yaptğım 2 günde ve sonuç dedğim gibi 2 kilo :) bundan sonra da böyle yapıcam kesinlikle yani aralara elma dışında ufak bi kaç şey ama tartıyı da kaldırıcam cumaya kadarr bakalım neler olacakkk :)
merhaba canım 2 günde 2kilo vermen çok güzel benimde bugün 2.ci günüm anca 2 elma yiyebiliyorum ama biraz halsizlik var sende böyle bi sorun varmı
slm kızlar,, birhaftalık diyet programımdan sonra bugün ödül günümdü, ama yarın elma diyetine başlamayı düşünüyorum inşllah başarabilirm ..yorumları okudukça çok hevese geldim umarım herşey güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?