Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

herkese mrb
1000 küsür sayfanın hepsını okuyamadım ama ara ara okudum başarılı sonuçlar karşısında büyülendim itiraf ediyorum.
aslında merak ediyorum kilo veren arkadaşlar korumaya çalışıp kilo almış mı kalmış mı öyle ? birde vücut su mu kaybediyor?bu verilen kilo görünüme yansımıyor mu? çünkü ben 4 kilo verdim ne kıyafetlerimde ne görünüşümde değişiklik oldu
yarın başlamayı düşünüyorum ama soru işaretlerimden kurtulamıyorum

Evet yapn arkadaşlar son durumları ve verdikleri kiloları geri aldılarmı hemen paylaşsalar çok ii olur

canım bende 22.02.2012 başlangıc ve umarım bitiş 22.03.2012 olur:18:
keşke konuyu acan kişi tekrar bize dogrulugunu teyit etse insan inanamıyor gercekten....
benim problemim sadece calışan bir bayan olarak öglen yemeklerinde arkadaşlarım zorla yemege cıkartmaları..yemege cıkıncada insan ister istemez bir şey almak zorunda kalıyor
2 hafta sonra tartılacagım ve sonucu yazacagım:)

konuyu açan kişinin o zamanlar kilo verdikçe resimlerini koymuş gerçi ama ben göremedim bi türlü of of içime sinmiyor ama yapmakta istiyorum

konuyu açan kişinin o zamanlar kilo verdikçe resimlerini koymuş gerçi ama ben göremedim bi türlü of of içime sinmiyor ama yapmakta istiyorum

Denemeye değer bence bende önceleri çok tereddüt ettim ama sonra okudukça baktım gerçekten çok iyi sonuç alanlar var bende başlama kararı aldım bugün 3. günüm umuyorum isteyen herkes istediği kiloya ulaşır hedefim en az 15 kilo 1 ayda inşallah

İşte öyle çok problem oluyor canım sende rica et hatta çıkmamaya özen göster elma yeme saatini öğle arasına denk getirsen çok iyi olur ya da sabah kahvaltıyı öğle yemeğinde yesen olurmuki acaba ya bir şekilde idare edebilirsin yani umarım 2 hafta sonra sevindirirci haberler verirsin burdan :13::13::13:

bende bugün bu diyete ba$ladim ama sabah kahvaltiya davetli oldugum için çok yedim $öyle diyim 900 kalori aldim helva ve findik ezmesinin yüzünden
ak$ama kadar bo$ey yemedim zaten evde degilim ak$am 8 de ye$il elma yicem belki yanina daha etkili olsun diye greyfurtta yerim
bu arada boy 162
kilo 67.7
hedef 58

Arkadaşlar, şu anda düzenli devam eden var mı?
Varsa lütfen yazsın

hadi bakalım bgn ben de başladım ( 2 gündür yorumları okuyorum).ailemle beraber çalısıoruz onları da kandırdım ekip işi bakalım ne kadar sürede, ne vericez? çok bir kilom yok ( bi 5-6 kilo) ama denemediğim rejim ,dr,akapunktur vs... kalmadı.hepsi güldü bana ne gerek var şakamısın sen diye ama baktılar ki gitmiyor hmm demekki bi bildiği varmış dediler :) ) takıldı gitmiyor kilolar.ben verirsem herkes verir gibi düşünüyorum.60 ın altına düşsem tmm dicem.sınır 60 çünkü altına inemeden geri almaya başlıorum.hadi kolay gelsin kızlarr.

haberdar et gelişmelerden cnm

bu arada 2 aydır rejimdeyim ekmeği kestim bol su, meyve ,sebze, sabahları protein ( yumurta+peynir ) hani kastan gitmesin diye.bunu da denedim 2 ayda 2 kilo verebildim zorla elma sirkesiyle incecik olan bi tanıdığım vardı.gerci o da bende işe yaramamıstı ama. vazgeçmeyeceğim savaşımdan

Bende yarın başlayacagım inş.
Gazamız mübarek ola

neden o kadar az?
spor falan yapıyormusun

Bende yarın başlayacagım inş.
Gazamız mübarek ola

neden o kadar az?
spor falan yapıyormusun

yok yaww.işyerine yürüyorum geri dönüorum bi 20 dk toplamda, sonra akşamları bi yrm saat yürüyorum köpeğimi gezdirme bahanesi.gün içinde 1 saatlik yürüyüş anca oluyor. o kadar, tüm gün pc başındayım işimden dolayı.püüff siz neler yapıyorsunuzz?bnm kadar inatçı kilolarınız yoktur umarım

Ben geldim Bugün 5 adet form bisküvisi ve 2 elma yiyebildim çok yoğundum ben bu 1 kilo 1,5 kilo elma yeme işine tam uyamıyorum dünde 3 elma yiyebildim ya Annem uğradı iş yerime pazar günü görüşmüştük sen kilomu vermişssin dedi bana yaaa inşallah veririm bu arada fark ettimki başlangıç kilomu yazmamışım hiç 93 inşallah veririm şu kiloları yaaaaaaa

iyi ya. hiç yoktan iyidir yinede canım..
sen ne zaman basladın bugünmü?

verirsin verirsin..
ne zamandır devam ediyorsun?

Dışarıdan bakanlar için kilo vermiş gözükmen süpeer.beni de gaza getiren 2 gün önce komşunun '' siz rejim yapıyorsunuz ama hiç bi fark göremiyorum ki ben'' demesi oldu saat 5 oldu ben 1 elmayı zor yedim su içip yeşil çayla doyurdum karnımı resmen zorlayamıyorum kendimi yemek için püüff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…