bisküvi form diye fazla kaçırma bence sandığımız kadar masum değiller sadece içerdiği kepek,yulaf ve lif sayesinde daha uzun süre tok tutuyor
Umarım öyledir canım çoğu kişi boşa yapıyorsun regl döneminde vücut su toplar diyor hep bana bitene kadar devam etme kararı aldım senin bu söylediğinden sonra inşallah dediğin gibi olur.Evet bende 1 ay yapacam 20 şubatta başladım 20 martta bitecek Allahın iziniyle burda konuyu açan arkadaşın kız arkadaşı ilk ay yaklaşık 20 kilo vermiş umarım bizde veririz istediğimiz kiloları bide merak ettiğim bişey varki bu diyet bittikten sonra verdiğimiz kiloları hızla alırmıyız:18: bu çok kafama takılıyor
zayıflayalım çıtır kızlar olalım
konuyu açan kişinin o zamanlar kilo verdikçe resimlerini koymuş gerçi ama ben göremedim bi türlü of of içime sinmiyor ama yapmakta istiyorum
canım bende 22.02.2012 başlangıc ve umarım bitiş 22.03.2012 olur:18:
keşke konuyu acan kişi tekrar bize dogrulugunu teyit etse insan inanamıyor gercekten....
benim problemim sadece calışan bir bayan olarak öglen yemeklerinde arkadaşlarım zorla yemege cıkartmaları..yemege cıkıncada insan ister istemez bir şey almak zorunda kalıyor
2 hafta sonra tartılacagım ve sonucu yazacagım:)
hadi bakalım bgn ben de başladım ( 2 gündür yorumları okuyorum).ailemle beraber çalısıoruz onları da kandırdım ekip işibakalım ne kadar sürede, ne vericez? çok bir kilom yok ( bi 5-6 kilo) ama denemediğim rejim ,dr,akapunktur vs... kalmadı.hepsi güldü bana ne gerek var şakamısın sen diye ama baktılar ki gitmiyor hmm demekki bi bildiği varmış dediler :) ) takıldı gitmiyor kilolar.ben verirsem herkes verir gibi düşünüyorum.60 ın altına düşsem tmm dicem.sınır 60 çünkü altına inemeden geri almaya başlıorum.hadi kolay gelsin kızlarr.
haberdar et gelişmelerden cnm
hadi bakalım bgn ben de başladım ( 2 gündür yorumları okuyorum).ailemle beraber çalısıoruz onları da kandırdım ekip işibakalım ne kadar sürede, ne vericez? çok bir kilom yok ( bi 5-6 kilo) ama denemediğim rejim ,dr,akapunktur vs... kalmadı.hepsi güldü bana ne gerek var şakamısın sen diye ama baktılar ki gitmiyor hmm demekki bi bildiği varmış dediler :) ) takıldı gitmiyor kilolar.ben verirsem herkes verir gibi düşünüyorum.60 ın altına düşsem tmm dicem.sınır 60 çünkü altına inemeden geri almaya başlıorum.hadi kolay gelsin kızlarr.
bu arada 2 aydır rejimdeyim ekmeği kestim bol su, meyve ,sebze, sabahları protein ( yumurta+peynir ) hani kastan gitmesin diye.bunu da denedim 2 ayda 2 kilo verebildim zorlaelma sirkesiyle incecik olan bi tanıdığım vardı.gerci o da bende işe yaramamıstı ama. vazgeçmeyeceğim savaşımdan
Bende yarın başlayacagım inş.
Gazamız mübarek ola
neden o kadar az?
spor falan yapıyormusun
yok yaww.işyerine yürüyorum geri dönüorum bi 20 dk toplamda, sonra akşamları bi yrm saat yürüyorum köpeğimi gezdirme bahanesi.gün içinde 1 saatlik yürüyüş anca oluyor.o kadar, tüm gün pc başındayım işimden dolayı.püüff siz neler yapıyorsunuzz?bnm kadar inatçı kilolarınız yoktur umarım
Ben geldimBugün 5 adet form bisküvisi ve 2 elma yiyebildim çok yoğundum ben bu 1 kilo 1,5 kilo elma yeme işine tam uyamıyorum dünde 3 elma yiyebildim ya Annem uğradı iş yerime pazar günü görüşmüştük sen kilomu vermişssin dedi bana yaaa inşallah veririm bu arada fark ettimki başlangıç kilomu yazmamışım hiç 93 inşallah veririm şu kiloları yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?