salı gününden beri yapıyorum bu diyeti. kendimce midemi terbiye etme diyeti koydum bunun adını. Salı günü 66.7 ile başladım ve şu saat itibari ile 63.1 olmuşum. Çokkkkkk mutluyum çokkkkkk... Ayrıca akşamları Leslie Sansone 68 dk 5 mil lik programını yapıyorum. Fakat pazar günü sonlandırıcam bu diyeti ve Karatay diyetine başlıcam. İşten çıktıktan sonra eve kadar 55 dk lık yürüyüş ve akşamları da Leslie ile tam gaz devam.
böyle görünce hemencik bnmde yapasım gesalı gününden beri yapıyorum bu diyeti. kendimce midemi terbiye etme diyeti koydum bunun adını. Salı günü 66.7 ile başladım ve şu saat itibari ile 63.1 olmuşum. Çokkkkkk mutluyum çokkkkkk... Ayrıca akşamları Leslie Sansone 68 dk 5 mil lik programını yapıyorum. Fakat pazar günü sonlandırıcam bu diyeti ve Karatay diyetine başlıcam. İşten çıktıktan sonra eve kadar 55 dk lık yürüyüş ve akşamları da Leslie ile tam gaz devam.
canıım 3 gündür ne yedin ne içtin neler yatın anlatırsan ben de cokkkkk mutlu oluruum :)
böyle görünce hemencik bnmde yapasım geliyo yaaa
tabi ne demek memnuniyetle :)
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak su içtim. işyerinde kahvaltı yaptığımdan dolayı doğal olarak erken bi saatte bişeyler yemiş oluyorum. Saat 8:30 a kadar bitiyo işim. 2 dilim kepekli veya çavdar ekmeğinin arasına biraz light peynir koydum ilk 2 gün. bir kaç zeytin bi de. yanındada 1 bardak şekersiz çay. 3. gün peynir yerine 1 tane yumurta haşladım kendime. sonra başladım 2 saatte 1 tane elma yemeğe. dilimledim. yerken yavaş yavaş sindire sindire yedim :) ekşi elmayı zaten severim diğer tatlı elma olsaydı büyük bir ihtimalle midem bulanır yapamazdım bunu. sonra yanıma 1'5 litrelik bir su aldım akşam iş çıkışına kadar içtim bunu. saat 4:30 da bitiyo benim iş. 4-5 fincanda karışık yeşil çay içtim. Evdede yatana kadar 1 elma yedim. Allahtan eşim boğazına çok düşkün olmasına rağmen sırf bana destek olmak amacıyla bana destek oluyo ve benden yemek memek beklemiyo. Ona salata yapıyoruz bol yeşillikli , mısırlı, tavuklu, zeytinli filan. Ondan tırtıklıyom biraz :) ve yatana kadar yine bol bol su.
işin ilginç yanı tatlısız yapamayan ben nedense tatlı bişeyler aramıyorum. Sanırım inadımdan olsa gerek. hele akşamları yemekten sonra eşimle çay demleyip tv karşında yediğimiz abur cuburların haddi hesabı yoktu. şimdi oda yok artık ve uzun süre hayatıma sokmıcam onları. Çünkü bu 3 günde bile resmen içimin temizlendiğini hissettim ben.
kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama eğer fazla değilse verecek kilon bence 1 hafta da olsa bunu denemelisin. Şimdiye kadar yedik yedikte ne oldu dimi ama :)
elimden geldiğince destek olurum sana motive ederim en azından .... başla bence ... :)
evet canım kesinlikle katılıyorum insan yemedikçe hafifliyor hareket kabiliyetini kazanıyor :) ben de elma diyeti yapmayı cok düşündüm günlerdir sayfayı okuyorum ama verdikten sonra saglıklı beslenmeye bile gecsen geri alıyorsun denilince geri duruyorum. sen birkaç gün normal beslendikten sonra bize yine bildir :)
kilom 65.50larda canım çok istiyorum aslında bnu diyeti yapmayıı bir kilo elma tüketmedinmi yani günde
haftaya bndemi başlasam ne yapsan :44::44::44:sanırım yemedim... çünkü 2,5 kilo elma almıştım iş yerimde yerim diye ve 2 tane var şu anda. sanırım en küçük boylarını seçtiğimden dolayı böyle bereketli oldu. çünkü normalde 4 tane filan elma girer 1 kiloya. ev içinde 2 kilo almıştım oda bitmedi daha. bu akşam 1 elma yedim saat 6 gibi. eşim geldiğinde de onun salatasından aldım biraz. ama su ve yeşil çayı çok içiyorum onlardan midem bulanmadı daha :)
elmaları alırsam pazartesi sizle bende başlayayım:13::13::13:ben varım pazartesı baslıcam ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?