Bende regl dönemimdeyim kilo verilemiyormu regl dönemindeyken ???????? :18:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Aslında yıllardır takip ediyorum kadınlar kulubü sayesinde 22kilo verdim sizleri biraz motive etmek istedim.Doğumdan sonra 75 kiloydum emzirdiğim için ve sütümde az olduğu için ağır diyetler yapamıyordum hayata küsmüştüm dışarıya çıkmak,alışveriş yapmak,eşim ve çocuklarımla fotoğraf çektirmek bile istemiyordum.6ayından sonra isveç ve lahana diyetiyle 2 ay gibi bir sürede tam uymama rağmen 53 kiloya düştüm inanılmaz bir duyguydu beni gören herkes çok şaşırdı 44bedene giremeyen ben 36 giyiyordum memlekete bir gittim herkes çok zayıflamışsın kimder seni 2çocuk annesi hatta annem ve 19 yaşındakı kız kardeşimle sahilde gezerken annemin iş arkadaşlarıyla karşılaştık beni bekar sandılar doğumdan sonra bana teyze diyen minübüsçüler zayıflayınca benden öğrenci parası almaya kalktılar inanılmaz bir duygu rahatça herşeyi alıyosunuz yok o olmaz yok kilolu gösterir derdiniz olmuyor 3 yıl kadar hiç kilo almadım 55 53 arası indim çıktım taki yanlış bir kortizon tedavisi görene kadar 24 tane iğne beni bir anda 60 ların üzerine attı ve şimdi elma diyatine başlamak istiyorum ve sizlerinde desteğine ihtiyacım var benim en büyük sorunum akşama kadar kaçamaksız diyeti devam ettiriyorum ama akşam bütün aile biraraya gelince çok yemek seçen eşim ve çocuklarım olduğu için hergün sanki misafdir varmış gibi değişik yemekler tatlılar derken diyet filan kalmıyor ama kararlıyım ilkbahar alışverişimi 50 kilo olarak yapmaya şuan 63 kiloyum birbirimize destek olursak başarırız
İnşallah canım istediğin kiloya ulaşırsın bende hamileyken sadece 7 kilo aldım ama sonrasında çok aldım ek gıdalara geçtiğimiz halde bebğim mama yemiyordu ve sadece emiyordu bende sütüm olsun diye yedim o dönem 5 kilo kadar aldım zaten sonrasındada evde otur o dönemde aldım çalışmaya başladım vereceğime daha çok aldım ve kesin karar verdim pazartesi tartıldım ve başladım umarım devam ettiririz hep birlikte bende senin gibiyim özellikle pazar günleri kaçamak yaparım diye korkuyorum çünkü eşimle ve oğlumla beraber geçirdiğimiz 1 günümüz var ondanda eşime ben yemicem filan dersem bugün ye bişey olmaz der yaa inşallah veririzzzzzzzzz şu kiloları.
canım benim bildigim kadarı ile regli döneminde kilo verebilirsin..hatta daha etkili oldugunu biliyorum..bitiminde farkı görebilirsin...
sende bir ay yapıcakmışın sanırım bende 1 ay yapmayı düşünüyorum..1 aylık süre sonunu cok merak ediyorum..
azim yapalım ve bitsin bu eziyet:)
canım bugün tartıldınmı merak ettim varmı bir değişim
sen 75 den 53 e düştüysen 2 ayda 63 den 50leri daha kısa sürede görürsünmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Aslında yıllardır takip ediyorum kadınlar kulubü sayesinde 22kilo verdim sizleri biraz motive etmek istedim.Doğumdan sonra 75 kiloydum emzirdiğim için ve sütümde az olduğu için ağır diyetler yapamıyordum hayata küsmüştüm dışarıya çıkmak,alışveriş yapmak,eşim ve çocuklarımla fotoğraf çektirmek bile istemiyordum.6ayından sonra isveç ve lahana diyetiyle 2 ay gibi bir sürede tam uymama rağmen 53 kiloya düştüm inanılmaz bir duyguydu beni gören herkes çok şaşırdı 44bedene giremeyen ben 36 giyiyordum memlekete bir gittim herkes çok zayıflamışsın kimder seni 2çocuk annesi hatta annem ve 19 yaşındakı kız kardeşimle sahilde gezerken annemin iş arkadaşlarıyla karşılaştık beni bekar sandılar doğumdan sonra bana teyze diyen minübüsçüler zayıflayınca benden öğrenci parası almaya kalktılar inanılmaz bir duygu rahatça herşeyi alıyosunuz yok o olmaz yok kilolu gösterir derdiniz olmuyor 3 yıl kadar hiç kilo almadım 55 53 arası indim çıktım taki yanlış bir kortizon tedavisi görene kadar 24 tane iğne beni bir anda 60 ların üzerine attı ve şimdi elma diyatine başlamak istiyorum ve sizlerinde desteğine ihtiyacım var benim en büyük sorunum akşama kadar kaçamaksız diyeti devam ettiriyorum ama akşam bütün aile biraraya gelince çok yemek seçen eşim ve çocuklarım olduğu için hergün sanki misafdir varmış gibi değişik yemekler tatlılar derken diyet filan kalmıyor ama kararlıyım ilkbahar alışverişimi 50 kilo olarak yapmaya şuan 63 kiloyum birbirimize destek olursak başarırız
yakamoznil55 Bu arada lahana diyeti nasıl??? benim eltimde isveç diyetiyle 6 kilo verdi ama çalıştığım için uygulayamam isveç diyetini lahana diyetinden biraz bahsedermisin sadece onunla kaç kilo verdin :99::82:
lahana diyetinde ilkgünler 1.5-1.3 kadar vermiştim diğer günler ise 700-800 arası vermiştim beni hiç zorlamamıştı acıktıkça içiyordum tabiki içtikçede içindeki lahana,kereviz ve maydonoz sayesinde vucudunuzdan ödem ve yağları atıyorunuz şimdi yine yapmayı düşündüm biryerde yağların yanı sıra kaslarıda erittiğini okuyunca vazgeçtim 9-9.5 kilo kadar vermiştim ve geride almadım 3 yıl kadar
Çok iyi vermişssin canım ozaman sen elma diyetiyle istediğin kiloya gelirsin.
inşaallah canımya çok istiyorum ilkbaharda geliyor şimdi kabanların mantoların içinde pek belli olmuyor ama yaz gelince çok rahatsız olacağımı biliyorum birde ben tatil bölgesinde yaşıyorum düşünsene herkes incecik bense kilolarımı örtmeye çalışıcağım en iyisi biran önce vermek kendime güveniyorum daha önce başardım yine başarırım hiç dikkat etmediğim zamanlar bile günde yarım kilo veriyorum birbirimize kilo bildiriminde bulunalımki daha çok azim edelim ben kendimi biliyorum ilk günleri atlatırsam daha sonrası gelir kilo verdiğini görünce bırakamıyor insan
Evt canım malesef kışın kabanların kazakların arkasına sığınıyoruz ama yazın hoopp çıkıyorlar ortaya.Bide ben sabahaları nescafe içmeden kendime gelemiyorum bunun bir zararı olurmuki kahvaltıdada form bisküvisi yada çubuk olandan alıyorum buda problem olmaz inşallah. :18: :18:
şekersiz nescafeden bişey olmaz herhalde ben isveçteyken 2 si birada içiyordum zaten elma diyetinde kahvaltı yapılıyor tostun yerinemi form bisküvi yiyorsun
Evt canım şekersiz ve sütsüz nescafe ve form bisküvisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?