Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlaaaaaaaaaarr, bende aranıza yeni katılanlardanım :)

ve bugün yeşil elma diyetine başladım :) hepinize değerli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
baya yol gösterici oldu bana da :) gelişmeleri yazarım, kolay gelsin hepimize :)

Ya başlayanlar kaç gün yaptıklarını birde kaç kilo olduklarını yazsa...
liste gibi bişi tutsak?

hoşgeldin sinem...

ben kahvaltı yerine yiyorum bisküvi ve ben nescafesiz yapamamtiryakiyim sigarayı bıraktım ama bunu bırakamıyorum duramam sade olduğu için bir problem olmaz galiba

o zaman bilmiyorum.olmaz inş.

İnşallah zafer senin olacak merak etme

amiiiiin

hoşbuldum, sağol :)

66 kiloyum şuan :) diyete bu kiloyla başlamış bulunuyorum bakalım kaç kilo vericez:) yeşil çay, sıcak limonlu su ve bol su içmeye
dikkat ediyorum. sabah elmamı da yedim :) hayırlısı

24 Şubatta başlayanlar:

Sinemg: 66
Mutedeyyin: 69.6
Crazynes: 86

23 Şubatta başlayan:

Sedamur: 72.1

1 hafta sonra tartılalım ona göre

Mavı sen ne zaman basladın?

Son düzenleme:

Hoşgeldin bende bugün başladım şükür...

2 gün mü olmustu seda?
gözün aydın

dün ilk günümdü.72.1 dim şimdi 71.0 63 olana kadar devam kızlaarr boğazımızı tutunca gidio galiba gerci bu giden sadece vücuttaki ödemdir asıl önemli olan bi kaç gün içinde ne vereceğim (bakalım gitcek mii) :44:

Evet kızlar tartıldım ve geldimmmmmmmmmmmmmmmm

20 Şubat 93 24 Şubat 86

tabi regl dönemim olduğu için o şişlikte vardı ilk tartıldığımda yaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 kilo

evet yaa her gün tartılmamak lazım haftaya perşembe tartılıp yazıcam bakim.60 ın altına düşmek de güzel olur hani, inş.

bu nasıl bir diyet ya bana da anlatın lütfennnnnnnn

Canım ilk sayfada ayrıntılı bir şekilde anlatmış konuyu açan arakadaş ordan bakabilirsin

Ben 3 kilo regl dönemim olduğu için fazlalık sayıyorum bu durumda 4 kilo vermiş olurum o da süper bişey zaten çokkkkkk mutluyum ya ben bu gazla 1 ay devam ederimmmmmmmm

MAVI süpersiiinnnn 4 günde 7 kilo ne demeeekk tebrikleerrr vallaaa yılmadan devaaammmmm

Aynen canım vallaha yılmadan devam 20 kilo vermem lazım
Bide yine KK da bir konu açılmış onuda uygulasam olurmu diyorum 1,5 haftada 5 cm inceldim diye biberiye yağı sürüp streç filmle sarıyormuşssun şikayetin olan bölgeye çok etkiliymiş deneyen varmı sizin aranızda karın bölgeme yapmak istiyorum

Arkadaşlar beni unutmayııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende başlamıştım...ama dün gercekten tam anlamıyla yaptım.....ve öglen yemegine cıkmadım..inanırmısınız üretim müdürüm bile hastamısın neden yemiyorsun dedi bende diyetteyim diyemedim (fenci oldugumuz icin bilimsel olarak acıklamalar oluyor )
yani benide 23.02.2012 kesin başlangıc olarak görebilirsiniz....
başarıcazzz bu sefer

cnm bnm uyguladığım bi yağ karışımı var. tam aklımda değil tüm yağlar ama şöle ( portakal-limon-buğday-yosun-çörekotu-kekik-biberiye-badem-susam) bunları eşit karıştırıp sürüyordum kabak lifiyle masaj yapıp streçle sarıp akşam yatıyordum sabah streç beyaz oluyordu resmen yağ atıodu vücut ( 56 kiloydum o zaman).zaman bulup yapamıyorum şimdi gerçi ama, buna da başliim bak aklıma getirdin.hemen hemen her gün fırçalarım vücudumu ama sadece yumuşuyo öle :44:

Ama sürdükten sonra hareket gerekmiyormu??

Ama sürdükten sonra hareket gerekmiyormu??

yok ben yatıyordum sabaha kadar, sabah da yosun sabunuyla yıkıyordum gene fırçalayıp.bak sen sordukca aklıma geliooo.bu elmayla beraberr yaparsan sonuç kesin akşam ben de başlıyorum geri hepsini birden yapıcam eminim sonuç alacagımıza.yokk yaa fena gazıımmm bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…