gorm bisküvi nescafe bunlar yasak değilmi?
Günaydın Kızlar...
Bugün 69.6 ile elma diyeti startımı vermiş bulunuyorum
İnş. şu iddiayı kazanırım
günaydın kızlaaaaaaaaaarr, bende aranıza yeni katılanlardanım :)
ve bugün yeşil elma diyetine başladım :) hepinize değerli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
baya yol gösterici oldu bana da :) gelişmeleri yazarım, kolay gelsin hepimize :)
ben kahvaltı yerine yiyorum bisküvi ve ben nescafesiz yapamamtiryakiyim sigarayı bıraktım ama bunu bırakamıyorum duramam sade olduğu için bir problem olmaz galiba
İnşallah zafer senin olacak merak etme
Hoşgeldin bende bugün başladım şükür...
2 gün mü olmustu seda?
gözün aydın
ne kadar verdin peki?
bilmiyorum canım bugün görecez :18: :18: :18:
amaa amaa hadi haber ver merak ettiimm ne kadar gitmişş.
24 Şubatta başlayanlar:
Sinemg: 66
Mutedeyyin: 69.6
Crazynes: 86
23 Şubatta başlayan:
Sedamur: 72.1
1 hafta sonra tartılalım ona göre
Mavı sen ne zaman basladın?
Evet kızlar tartıldım ve geldimmmmmmmmmmmmmmmm
20 Şubat 93 24 Şubat 86
tabi regl dönemim olduğu için o şişlikte vardı ilk tartıldığımda yaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 kilo
bu nasıl bir diyet ya bana da anlatın lütfennnnnnnn
MAVI süpersiiinnnn 4 günde 7 kilo ne demeeekktebrikleerrr vallaaa yılmadan devaaammmmm
Aynen canım vallaha yılmadan devam 20 kilo vermem lazım
Bide yine KK da bir konu açılmış onuda uygulasam olurmu diyorum 1,5 haftada 5 cm inceldim diye biberiye yağı sürüp streç filmle sarıyormuşssun şikayetin olan bölgeye çok etkiliymiş deneyen varmı sizin aranızda karın bölgeme yapmak istiyorum
cnm bnm uyguladığım bi yağ karışımı var. tam aklımda değil tüm yağlar ama şöle ( portakal-limon-buğday-yosun-çörekotu-kekik-biberiye-badem-susam) bunları eşit karıştırıp sürüyordum kabak lifiyle masaj yapıp streçle sarıp akşam yatıyordum sabah streç beyaz oluyordu resmen yağ atıodu vücut ( 56 kiloydum o zaman).zaman bulup yapamıyorum şimdi gerçi ama, buna da başliim bak aklıma getirdin.hemen hemen her gün fırçalarım vücudumu ama sadece yumuşuyo öle :44:
Ama sürdükten sonra hareket gerekmiyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?