Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

eveett bgn başladım.( annem ve babamla aynı işyerinde çalışıyoruz topluca yapalım destek olsunlar diye ) inş işe yarar bakalım görücez.Babam şimdiden başladı; acıkmadımm ben ama , şimdiden eridi karnım '' akşam ne yicez demeye '' off ooff durumum zor 2 güne cayarlar siz destek olun barii

aman boşver onları, kısaknıyorlar

inş. verirsiniz.
caymayın sakın

Bende eşimle iddiaya girdim.8 martta 65 olmam lazım.Bu sabah 69.5 idim..
4.5 kilo vermem gerekli..
inş. kazanırım bu iddiayı

iyi ya. hiç yoktan iyidir yinede canım..
sen ne zaman basladın bugünmü?

verirsin verirsin..
ne zamandır devam ediyorsun?

Bugün 4. günüm dün akşam 5 ten sonra hiç bişey yiyemedim sadece su ve misafirliğe gittiğim için normal çay içtim 2 bardak inşallah bu günde acıkmam bende 20 kilo versem ne güzel olacak

Bunu sana söyleyen komşun nasıl çok merak ettim insanların böyle hevesini kırıyorlar sinir olurum böylelerine inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsında görsün bakalım farkı

mutedeyyin 4.5 kilo az değil tabi zamanın kısaymış ama söylenenlere göre; kişiler iyi kilo vermişler.demekki olcak bu iş her güne 1 kilo gitmiş çoğunun.ben 250 gr versem ii diorum.yaza kadar işte ii oludu hanii.birilerinin gazına gelmemiz gerekiomus,halbuki sağlık için şart başta.selülit ve varisler de cabasıı oooff yanii inş azalma olur onlarda da diorum.her gün fırçalamaktan canım çıktı :2:

Umarım kazanırsın sende iddayı benim eşimde bana kızıyor böyle diyetmi olur bak tansiyonun düşer kalırsın diye benim işim çok koşturmacalı sürekli dışarda oluyorum bankalara filan gidiyorum geliyorum korkuyor o da bari arada ağzına bir şeker at filn diyorda daha kendimi hiç o kdar kötü hissetmedim inşallahta böyle rahatça devam ederim.

Bunu sana söyleyen komşun nasıl çok merak ettim insanların böyle hevesini kırıyorlar sinir olurum böylelerine inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsında görsün bakalım farkı

hee vallaa yaaa ama bu sefer gaza getirdi beni, bi de kış die kat kat giyiyoruz iice şiş gözüküoruz.yaz gelsin biz de kilo verelim sülun gibi dolanalım ince badilerimizi giyip vallaa kimseye söylemedim bu sefer rejime başlıyorum die sonra dalga konusu oluyor.noollduu başladın gene bitti die.zayıflarsam söylemicem nsl verdiğimi hhıııhhhh

Bencede söyleme istediğin kiloya gelince söyle herkes önce dönüp kendine bakmalı bence karşısındakine birşey söylemeden önce biz verecez bu kilolarıı çatlasınnnnn çekemeyenler canımmmm

Bugün 4. günüm dün akşam 5 ten sonra hiç bişey yiyemedim sadece su ve misafirliğe gittiğim için normal çay içtim 2 bardak inşallah bu günde acıkmam bende 20 kilo versem ne güzel olacak

ne kadar verdin peki?

az değil ama olmayacakda değil.bende zamanında yapmıstım 9 günde 4 kilo vermiştim, öğle öğünündede yiyordum emzirdigim için..
şimdi daha azimliyim...

inş. canım...
valla 8 mart gelsinde bırakıcam hemen, normal beslenmeye dönücem ben...

inş. sende ideal kilona ulasırsın

mrb kızlar bende geldim uzun süredir yapmaya uğraşıyorum elma diyetini ama olmadı.ben bi 2ay önce isveçle 10 kilo verdim.şuan isveç diyetini yapmaya fırsatım yok elma diyetiniyapmak istiyorum.ve yarın başlıyorum inş verebilirim.haziranda mezuniyetim var 16 kilo vermem lazım şimdiki kilom 86 yani 70 olmak istiyorum bakalım inş olucamda :)

kıızzlaaaarr 1100 gr gitmiişş.ama dün 2.5 elma zor yedim,çok su içtim yeşil çay 2 koca fincan bi de büyük çekirdekli kuru üzümlerden yedim ( listenin dışında ama ).tamamdır bu iş gitcekk demektirr.

Gözün aydın canım isteyince herşey başarılıyor bende dışarı çıkınca kiloma bakacam yine eczanede inşallah bende vermişimdir ya 5. günüm olacak bugün elma sirkeli sıcak su içtim 5 form bisküvimi yedim ve nescafe içiyorum şimdi sade

Hoşgeldin umarım verirsin kiloları sende

Hoşgeldin bende bugün başladım şükür...

2 gün mü olmustu seda?
gözün aydın

gorm bisküvi nescafe bunlar yasak değilmi?

Günaydın Kızlar...

Bugün 69.6 ile elma diyeti startımı vermiş bulunuyorum

İnş. şu iddiayı kazanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…