Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bi şu var çok kaşıntı yapıo dayanabilirsenn

Evet kızlar tartıldım ve geldimmmmmmmmmmmmmmmm

20 Şubat 93 24 Şubat 86

tabi regl dönemim olduğu için o şişlikte vardı ilk tartıldığımda yaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 kilo

4 günde 7 kilo süper bişey pazartesi başlamayı düşünüyordum ben de baya bi gaza geldim bak şimdi nasıl uyguladıgını yazarmısın canım evet ilk sayfada yazıyorda bide sana sorayım 1-1.5-2 kilo şeklindemi yedin 2 şer saat araylamı yoksa aklına geldikçemi bide saat kaça kadar yedinn:26::26:

Çok güzel sonuçlar alırız inşallah şimdi ablamla konuştum ona 4 kilo vermişim dedim ooo tebrik ederim çok iyi filan dedi ama dediğim gibi ben 3 kilosunu regl şişkinliği sayıyorum
Bide kızlar ya ben göğüslerimden şikayetçiyim zayıfladıkça küçülürlermi emzirmeyi bıraktığım halde değişiklik olmadıda

Evet kızlar tartıldım ve geldimmmmmmmmmmmmmmmm

20 Şubat 93 24 Şubat 86

tabi regl dönemim olduğu için o şişlikte vardı ilk tartıldığımda yaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 kilo

süpermiş ya.. tebrik ederim..
peki öyle 1 - 1.5 kg falan yedinmi

evet yaa her gün tartılmamak lazım haftaya perşembe tartılıp yazıcam bakim.60 ın altına düşmek de güzel olur hani, inş.

senin 1 haftan perşembe doluyor, o zaman yazarız
birde cuma günü toptan herkeisn ne kadar verdigini yazarız.

kaç kilo ile baslamıstın?
belirtmemişsin.

kesiin küçülürler.kilo acayip farkettirio gögüsleri kesin onlar da bi kaç beden oynayacak.eski haline dönersin en azından.

bi şu var çok kaşıntı yapıo dayanabilirsenn

yaaa inşallah yapabilirim pazartesi alıp başlarım onada
Canım ben tam uygulayamıyorum yani günde 1,5 kilo 2 kilo yiyemiyorum istesemde olmuyor zaten işlerden dolayı fırsatta bulamıyorum saat olarakta tam tutturamıyorum ama günde 3 elma yemeye çalışıyorum 3 litre sıcak su içiyorum 3 fincan yeşil çay sabah ilk elma sirkeli sıcak su içiyorum mide rahatsızlığım olmadı için

hiç normal ögün flelan yapıyormusun

hiç normal ögün flelan yapıyormusun

Şöyle anlatim sana sabah 8.30 gibi elma sirkeli sıcak su içiyorum sonrada 1 fincan nescafe ile birlikte form bisküvisi yiyorum 5 adet 1 pakette 10 adet var ben 1 paketi 2 günde yiyorum yani sonrada başlıyorum aklıma estikçe su içmeye tabiki sıcak su içiyorum sürekli kaynatıyorum yeşil çaymı içiorum sonrada elmalarımı yemeye çalışıyorum küp küp doğruyorum bir tabağa o şekilde yiyorum gözümde doyuyor karnımda

kesiin küçülürler.kilo acayip farkettirio gögüsleri kesin onlar da bi kaç beden oynayacak.eski haline dönersin en azından.

İnşallah canım ya her yerimiz orantılı şekilde veririz bide o var bir yer fazlalık gözüktüğü zaman çok sinir oluyor aslında zayıf ama göğüsleri büyük mesela kötü oluyor offfffff nedirr bu kadınların çilesi yaaaaa

ben bu diyeti yapmayı yapmayı çok istiyorum sabah kahvaltısı olayı güzel öyleyinde işte oluyorum orda elmalarımı yiyebilirim ama akşam bizimkiler sofraya oturmayınca kızıyo hiç yemeden saglıgına zarar vereceksin diye akşam için bana öneride bulunun kızlar yaaa elmayı bi kilo oldugu günler de yarım bir buçuk oldugun da 750 gr 2 kilo oldugunda da 1 k,lo yesem akşamları sadece biraz çorba içsem bizimkileri kandırmak adına nasıl olur hiç faydası olmaz mı böylee yaa

Canım ben emzirirken şöyle yapmıstım.

Kahvaltı aynıydı.
Öğlen senze+1 dilim ekmek+1 kase corba
sonrada günde 1 kilo elma

1.5 lt. falan yeşilçay
2 lt. su.

birde 45 dk. spor yapıyordum.

9 günde 4 kilo vermiştim.

gider ama biraz yavas gidebilir spor yapmazsan...

bende böyl yapayım bari ama akşam içerim artık çorbayı günlük 15-20 dk kadar egzersiz yapıyorum zaten onada devam ederim

akşamları salata ye koyu yeşil yapraklılardan özellikle,koca bi kase göz doldurur. Hem de sizinkiler kızmazlar içine küp küp elma bile koyabilirsin bence

akşamları salata ye koyu yeşil yapraklılardan özellikle,koca bi kase göz doldurur. Hem de sizinkiler kızmazlar içine küp küp elma bile koyabilirsin bence

iyi fikirmiş elmalar

bende böyl yapayım bari ama akşam içerim artık çorbayı günlük 15-20 dk kadar egzersiz yapıyorum zaten onada devam ederim

evet öyle yaparsın cnm

Sabah tartildim 86.400 en az 75 kg olmak istiorum boyum 1.63 verirmiyim elma diyeti ile ola senidee tebrik ediorum bnm cok motive ettiin 7 kilo vermisin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…