Sabah tartildim 86.400 en az 75 kg olmak istiorum boyum 1.63verirmiyim elma diyeti ile ola senidee tebrik ediorum bnm cok motive ettiin 7 kilo vermisin)
pazartesi bişey çıkmazsa bnde aranızdayım arkadaşların dedigi gibi yapcm bizimkilerden tepki almamak için
Ben geldimmm kızlar dışardaydım nasıl gidiyor ilk günü olanlar zorlanıyormusunuz ??????
Yaaa kızlar akşama eşimin arkadaşına davetliyiz ilk kez gidecez ve yemekli ben yemesem ayıp olurmuki ya çarşambada eşimin başka bir arkadaşındaydık ama herzaman görüşüyoruz çok samimi annesi ye diye çok ısrar etti hiç bişey yemedim çünkü biliyorumki alınmaz ama bugün düşündürdü beni ilk kez tanışacağım çünkü :26: :26: :26:
yaaww MAVI ben elma yiyemiyorum resmen saat 17.10 ben daha 2. elmaya yeni başladım 3 koca fincan ( damacana resmen ) yeşil çay içtim bi.fena tıkanık haldeyim.gerçi ben extra kara üzüm yiyorum çekirdekli özellikle, o da tıkıyor olabilir. dün akşam midemin gurultusundan uyuyamamıstım ama sabahına 1100 gr verince umrumda değil bu akşam da guruldayabilir
çorba felan olursa 1 kepçe çorba içersin cnm
aman ne kaprisli veya yemeklerimi begenmedi deme ihtimali yüksek :26:çorba salata tarzı bişe varsa bol kepçe onlardan doldur.veya rahatsız midem almıyor dersin birer kaşık tadımlık kırılmasın die alabilirsin bence.yrn hiç çıkmazsın rejimden olur biter.
Teşekkür ederim canım ama ben 7 kilo olarak saymıyorum onu ilk tartıldığım gün reglimin ilk günüydü ve vücudum su toplamıştı çok şişti ben 3 kiloyu o şişliğe veriyorum ben 4 kilo verdim.Umarım verirsin istediğin kiloyu canım çokkk güzel bir gelin olacaksın 3 hafta var önünde.
:26:
Insallah Maviii su an coook acim ama olmek var donmek yokkkkkkk!!!!! Su an spor salonuna gidip 45 yuruyus yapcam :/
Evt doğru midem rahtasız bugün diyebilirimben çünkü pazar günü ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum pazar önemli çünkü bizde eşimle ve bebğimle geçirebildiğim tek gün 6 gün yapıp 1 gün ara verecem hep ama tabi sınırı aşmadan
ah ah canım o kadar cok ki...utanarak yazıyorum.....
125 kg 1,80 boy:18::18
Ben geldimmm kızlar dışardaydım nasıl gidiyor ilk günü olanlar zorlanıyormusunuz ??????
Sabah tartildim 86.400 en az 75 kg olmak istiorum boyum 1.63verirmiyim elma diyeti ile ola senidee tebrik ediorum bnm cok motive ettiin 7 kilo vermisin)
Yaaa kızlar akşama eşimin arkadaşına davetliyiz ilk kez gidecez ve yemekli ben yemesem ayıp olurmuki ya çarşambada eşimin başka bir arkadaşındaydık ama herzaman görüşüyoruz çok samimi annesi ye diye çok ısrar etti hiç bişey yemedim çünkü biliyorumki alınmaz ama bugün düşündürdü beni ilk kez tanışacağım çünkü :26: :26: :26:
Günaydın şekerlerrr nasılsınızzzDün akşam misafirlikteydik biliyorsunuz eşimin arkadaşıgilde eşi hamile hamile hazırlık yapmış üzüldüm tavuk sote yapmıştı ve pilav koca bir tabak koydu önüme ben yedim yedim yedim tabiki yemedimmmmmmmmmm 2 çatal tavuktan aldım ayıp olmasın diye bide çatalla az bişey yoğurt aldım pilava dokunmadım bile sonra ye neden yemiyorsun diyince eşim o diyet yapıyor bir haftadır dedi onlarda anlayışla karşıladılar tabi ve benim eşim giderken benim en çok sevdiğim şeyi aldı tabi kadın hazıladı içim gitti ama yemediiimmmmmm tatlıya hiç dayanamam hemde benim en sevdiğim yerden aldığı halde ağzıma koymadım ben bu işi gerçekten başaracam keesin kararlıyım.O bayanda 1 ayda 11 kilo vermiş anlattı öğle ve akşam yemeğinden önce soğan suyu içmiş gerçekten çok etkili diyor bu bir ay geçsin belki istediğim kiloya ulaşamazssam onuda yaparım. amannn ne çene varmış sabah sabah bendede
azmine hayran kaldım canımmm
ben bun göre yaptım cnm bi dene bakalımTeşekkür ederim canımmm sağolll
ya bide bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor bana öğretsen
Günaydın şekerlerrr nasılsınızzzDün akşam misafirlikteydik biliyorsunuz eşimin arkadaşıgilde eşi hamile hamile hazırlık yapmış üzüldüm tavuk sote yapmıştı ve pilav koca bir tabak koydu önüme ben yedim yedim yedim tabiki yemedimmmmmmmmmm 2 çatal tavuktan aldım ayıp olmasın diye bide çatalla az bişey yoğurt aldım pilava dokunmadım bile sonra ye neden yemiyorsun diyince eşim o diyet yapıyor bir haftadır dedi onlarda anlayışla karşıladılar tabi ve benim eşim giderken benim en çok sevdiğim şeyi aldı tabi kadın hazıladı içim gitti ama yemediiimmmmmm tatlıya hiç dayanamam hemde benim en sevdiğim yerden aldığı halde ağzıma koymadım ben bu işi gerçekten başaracam keesin kararlıyım.O bayanda 1 ayda 11 kilo vermiş anlattı öğle ve akşam yemeğinden önce soğan suyu içmiş gerçekten çok etkili diyor bu bir ay geçsin belki istediğim kiloya ulaşamazssam onuda yaparım. amannn ne çene varmış sabah sabah bendede
Cnm süpersin ben de akşam bir kase yoğurt yedim dayanamadım midem ağrıdı çünkü.Bgn bi enerji içecegi içim diyorum yoksa bnm gidişat fena migrenim tutarsa yandım :44: 2 günde toplamda 1700 gr gitmiş ama dayanamadım sabah tartıldımböle olunca da dayan bi kaç gün daha diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?