Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah tartildim 86.400 en az 75 kg olmak istiorum boyum 1.63 verirmiyim elma diyeti ile ola senidee tebrik ediorum bnm cok motive ettiin 7 kilo vermisin)

Teşekkür ederim canım ama ben 7 kilo olarak saymıyorum onu ilk tartıldığım gün reglimin ilk günüydü ve vücudum su toplamıştı çok şişti ben 3 kiloyu o şişliğe veriyorum ben 4 kilo verdim.Umarım verirsin istediğin kiloyu canım çokkk güzel bir gelin olacaksın 3 hafta var önünde.

pazartesi bişey çıkmazsa bnde aranızdayım arkadaşların dedigi gibi yapcm bizimkilerden tepki almamak için

Yaaa kızlar akşama eşimin arkadaşına davetliyiz ilk kez gidecez ve yemekli ben yemesem ayıp olurmuki ya çarşambada eşimin başka bir arkadaşındaydık ama herzaman görüşüyoruz çok samimi annesi ye diye çok ısrar etti hiç bişey yemedim çünkü biliyorumki alınmaz ama bugün düşündürdü beni ilk kez tanışacağım çünkü :26: :26: :26:

Ben geldimmm kızlar dışardaydım nasıl gidiyor ilk günü olanlar zorlanıyormusunuz ??????

yaaww MAVI ben elma yiyemiyorum resmen saat 17.10 ben daha 2. elmaya yeni başladım 3 koca fincan ( damacana resmen ) yeşil çay içtim bi.fena tıkanık haldeyim.gerçi ben extra kara üzüm yiyorum çekirdekli özellikle, o da tıkıyor olabilir. dün akşam midemin gurultusundan uyuyamamıstım ama sabahına 1100 gr verince umrumda değil bu akşam da guruldayabilir

çorba felan olursa 1 kepçe çorba içersin cnm

bende 2 elma yedim canım evt yenilmiyor gerçekten 3 fincan yeşil çay içtim ve 3 litre su bitmek üzere şimdi guruldasın guruldasın alışırız heralde

çorba felan olursa 1 kepçe çorba içersin cnm

aman ne kaprisli veya yemeklerimi begenmedi deme ihtimali yüksek :26:çorba salata tarzı bişe varsa bol kepçe onlardan doldur.veya rahatsız midem almıyor dersin birer kaşık tadımlık kırılmasın die alabilirsin bence.yrn hiç çıkmazsın rejimden olur biter.

Evt doğru midem rahtasız bugün diyebilirim ben çünkü pazar günü ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum pazar önemli çünkü bizde eşimle ve bebğimle geçirebildiğim tek gün 6 gün yapıp 1 gün ara verecem hep ama tabi sınırı aşmadan

:26:
Insallah Maviii su an coook acim ama olmek var donmek yokkkkkkk!!!!! Su an spor salonuna gidip 45 yuruyus yapcam :/

:26:

Insallah Maviii su an coook acim ama olmek var donmek yokkkkkkk!!!!! Su an spor salonuna gidip 45 yuruyus yapcam :/

Ben gün içinde çok yürüdüğüm için onu kendime spor sayıyorum bugün 3 kez bankalara gidip geldim ve hızlı hızlı yürüdüm hep yüksek katlı yerlerde de asansöre binmemeye özen gösteriyorum gün içinde çok yorulduğum için akşama spor yapacak enerjim hiç kalmıyor ama pazartesi biberiye yağı alıp ona başlayacam inşallah onunda etkisi olursa süper olacakkkkk

bencede kesin çözümm:13::13::13:

ah ah canım o kadar cok ki...utanarak yazıyorum.....
125 kg 1,80 boy :18::18

verirsin inş. nedne utanıyorsun, bundan sonra vermezsen ayıp olur işte

Ben geldimmm kızlar dışardaydım nasıl gidiyor ilk günü olanlar zorlanıyormusunuz ??????

zorlanmak degilde.. acıktım biraz

Sabah tartildim 86.400 en az 75 kg olmak istiorum boyum 1.63 verirmiyim elma diyeti ile ola senidee tebrik ediorum bnm cok motive ettiin 7 kilo vermisin)

senide ekliyorum bugün baslayanlara cnm..

aman ne olcak, corba salata yersin

Günaydın şekerlerrr nasılsınızzz Dün akşam misafirlikteydik biliyorsunuz eşimin arkadaşıgilde eşi hamile hamile hazırlık yapmış üzüldüm tavuk sote yapmıştı ve pilav koca bir tabak koydu önüme ben yedim yedim yedim tabiki yemedimmmmmmmmmm 2 çatal tavuktan aldım ayıp olmasın diye bide çatalla az bişey yoğurt aldım pilava dokunmadım bile sonra ye neden yemiyorsun diyince eşim o diyet yapıyor bir haftadır dedi onlarda anlayışla karşıladılar tabi ve benim eşim giderken benim en çok sevdiğim şeyi aldı tabi kadın hazıladı içim gitti ama yemediiimmmmmm tatlıya hiç dayanamam hemde benim en sevdiğim yerden aldığı halde ağzıma koymadım ben bu işi gerçekten başaracam keesin kararlıyım.O bayanda 1 ayda 11 kilo vermiş anlattı öğle ve akşam yemeğinden önce soğan suyu içmiş gerçekten çok etkili diyor bu bir ay geçsin belki istediğim kiloya ulaşamazssam onuda yaparım.amannn ne çene varmış sabah sabah bendede

azmine hayran kaldım canımmm

Cnm süpersin ben de akşam bir kase yoğurt yedim dayanamadım midem ağrıdı çünkü.Bgn bi enerji içecegi içim diyorum yoksa bnm gidişat fena migrenim tutarsa yandım :44: 2 günde toplamda 1700 gr gitmiş ama dayanamadım sabah tartıldım böle olunca da dayan bi kaç gün daha diyorum kendime

dayan cnm dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…