Cnm süpersin ben de akşam bir kase yoğurt yedim dayanamadım midem ağrıdı çünkü.Bgn bi enerji içecegi içim diyorum yoksa bnm gidişat fena migrenim tutarsa yandım :44: 2 günde toplamda 1700 gr gitmiş ama dayanamadım sabah tartıldımböle olunca da dayan bi kaç gün daha diyorum kendime
enerji içeceği içme canım bence derim ben kahvaltını yapmadınmı ?????
yidim tostumu bekliyorum şekerimbgn karşı tarafa geçicem yollarda bayılmiyim dedim,işe gelirken gözlerim karardı acık da korktum ondan :2: neyse hadi sizden destekle bırakmıyorum ben gene.
ya bana akıl verİN kuzenler hafta sonu pizzacı ya gitcez diye tutturdular k,ilo verirsem söz demiştim bende onlarda 73tn 66lara düşmüşsün hadi diyo napayım ben şimdi :18::18::18:
kızlaaaar, bu diyeti toplamda kaç gün yapıyoruz?
burada herkes sürekli konuştuklarının sorularını cevaplandırıyorlar herhalde... bişiy sorunca kimsenin cevap vermemesi üzücü !
burada herkes sürekli konuştuklarının sorularını cevaplandırıyorlar herhalde... bişiy sorunca kimsenin cevap vermemesi üzücü !
ya bana akıl verİN kuzenler hafta sonu pizzacı ya gitcez diye tutturdular k,ilo verirsem söz demiştim bende onlarda 73tn 66lara düşmüşsün hadi diyo napayım ben şimdi :18::18::18:
iyi soru da sormayalım, çocuk azarlar gibi cevaplar.....
Neyse ben bugün başladım elma diyetine 85 kiloyum ve boyum 1.70... sabahları nestle nesfit yiyorum öğlen ve akşam da yeşil elma... bakalım ne sonuç alıcam.. bu arada liptonun açai çayı var,kesnlikle deneyin derim kilo vermede çok etkili :)
cicişler bende bende bende bende yapmak istiyorum yarın başlıcam kısmetse beni yalnız bırakmayın
Azarlamak olurmu hiç bizzde çok bilgili olmadığımız için ilk sayfayı oku dedim ben yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
hoşgeldin sende aramıza ozaman bu söylediğin çayı nerede bulabiliriz sen kullanıyormusun
bu arada bu elma diyeti baş dönmesi yaptı mı size ? ben dün akşam başladım,bugün dolu dolu ikinci günüm oldu ve biraz başım döndü... bir elmanın yanında 1 dilim ekmek yedim daha iyiyim ama hep böyle mi olacak :/
Hayır bende hiç baş dönmesi olmadı çok şükür ama şu anda fena halde gribimm :2: :2: :2: :2: :2:Çok halsizim yaaaaaa :2::2:
bugün ben ara verdim zaten ama kesinlikle abartmadım kahvaltıda tam buğday ekmeği yedim bir dilim domates ,zeytin,bir iki dilim peynir ve dayanamadım sucuk yedim iki üç dilim kadar birazdan elma yicem 1 tane akşamda normalyemeğimi yicem bugün izinliyimmm çünkü
Ne güzel saydın sucuk filan ohçok geçmiş olsun canım bu arada,zaten hastayken diyet vs yapmak sakıncalı tüm vitaminlerden alman lazım ki vücut direncin düşmesin :) peki sen ne kadar zamandır yapıyorsun elma diyetini ve kilo verebildin mi??
evt canım verdim kilo çizelgemdede var 6 gün yaptım ben çok etkili gerçekten bu diyet ben ilk tartıldığım gün ilk regl günümdü ve şişkinlşk vardı tabi 93kiloydm cuma günü 86 kg ama ben 4 kilo vermiş sayıyorum kendimi artık bu hafta görecez nasıl kaç kilo vereceğimi tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?