Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

Çok teşekkür ederiz önerin için sağol

Günaydın şekerlerrrrr yeni bir haftaya girdik hayırlısıyla ve kilolarımızdan kurtularak geçer inşallahhhh bu haftada ben çok fena gribim :2: :2: :2:ee tabi bu durumda daha fazla su tüketiyorum ve iştahım tamamen kesildi diyebilirim ama zorlada olsa bisküvilerimi yedim şimdi kahvemi içiyorum sizler neler yaptınız hafta sonu

Ben de bu gün itibariyle başladım Elma diyetine...
27 Şubat : 73 kg

Bozmamak için de her günün başında yemin edeceğim.

Hoşgeldin aramıza yemin etmene gerek yok zayıfladığını gördükçe canın yemek istemiyor zaten
Ben bu diyete başladığım günden beri kendimi hep şöyle motive ediyorum farzetki diyorum kendime oruç tutuyorsun nasıl oruç tutarken dayanıyorsan şimdide dayanacaksın ve iftarın 1 ay sonunda olacak diyorum inşallah bu şekilde devam edebilirim

Kardeş Takımın şirin kızı
Hoşgeldin, nasılsın bakalım
Bu arada bizim şekerler gelemediler yoksa bozdunuzmu diyeti kızlar

ben 2 gündür yapıyorum mavicim ama tam denemez yani
arada kaçamaklarım oluyorç
bugün inş. kaçamak olmayacak

ben 2 gündür yapıyorum mavicim ama tam denemez yani
arada kaçamaklarım oluyorç
bugün inş. kaçamak olmayacak [/B][/FONT][/QUOTE]

İnşallah canım aman kaçamaklara dikkat az olsun Ben çok şükür devam ediyorum reglimde bitti şişliğimde tam indi yani kendimde farkı tam görebiliyorum artık bugün dayanamayıp tatrtılabilirim belki dışarı çıktığım zaman ona vaktim olursa çok merak ediyorum:18:

Işte parorum
hafta sonu kaçamaklı oldu
cumartesi akşamı türlü yedim bi parçada gözleme yedim turşu felan
pazar sabahı her zaman ki gibi peynir zeytin bi dilim ekmekle
ögleyin siz dn izin aldıgım için pizza akşamda bi kaç parça kuşbaşı et ve karnı bahar yemegi ve yogut yedim bu sabahta 4 zeytin k.k. Kadar peynir 1 dlm ekmek şekersz çay bide misafirlikteydim zaten orda yaptım kahvaltımı 1 küçük kurabiye ama bugün elma diyetine başladım ya bundan sonrası elma ve akşama babamlar kızmasın diye ya çorba yada biraz sebze yemegi yerim kızmayacakları kadar cumartesi akşamı sporumu yaptım pazar yapamamıştımm ama pazar baya yürüdüm

VE ARANIZDAYIMM ARTIKKKK

ben başlayamadım yaaaaa anca yarın başlıcam elmamı aldım şimdi bu arada 1.67 boya malesef 70 kiloyum inş bi ay içinde bi 58 olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…