ben 16 yaşındayım 1.65 boyum,kilom 80 hemen zayıflamam lazım 29 mart yazılılarım var 20 misine kadar 10 kilo versem çok iyi olucak eğer benide aranıza alırsısanız yarın başlamayı istiyorum tabi bide gidip elma alıcam evde var ama onlar kırmızı elma...
herkese selamlarrr :) bi 20 gün önce bu diyete başlamış 2 gün sonra bırakmıştım 2 kilo vermiş olarak.başka bi diyet grubuna geçeyim falan demiştim ve bugün düşündüm de bu diyete yeniden başlamam şart benim.ve mavi benimde yeniden harekete geçmemi sağladı :) yarindan ıtıbaren buradayim kızlar benide alın aranıza
Beraber baslayalim canim bnde yarin baslicam
a evet çok iyi olur canım hem destek ve motive oluruz o zaman yarın birlikte başliyoruzz bakalim hadi hayırlısı
Supeer olur cunku benim tam 10 gun sonra dugunum vaar ;(( birlikte baslarsak basaririzzz :)
başarıcaz canım ben inanıyorum birbirimize destek sağlarsak ve en önemlisi azmedersek bu iş tamam :) yarın sabah tartılıcam ben ve 2 gün aralıklarla tartılmaya devam edicem burdan bildiriz artık yarından itibaren birbirimize :)
günaydın kızlarrr
dün akşam menüm
kuru fasulye az bişey yedim
lahana sarması
yogurt
salata
sonra elma ve çay içtim
akşam sadece her ayak için 30ar tane çapraz mekik çekebildim
sabah hergünki gibi
ilk kalktıgımda 2 bardk oda sıcklıgında su ve yarım elma
sonra kahvaltıda
4 zytn
1 from etimek
1 k.k. kadr peynir
birz lor
1.5 ceviz
biraz sucuklu yumurta
2-3 tane tuzlu kraker
işe gelmeden yine her ayak için 30ar tane çapraz mekik
akşama kadar elmaa ve akşam evde ne varsa artık onuda yarın yine böyle yazrım kıslarrr
eee bu nasıll elma diyeti derseniz bnm ki böyle biliyorsunuzzz
günaydın kızlarrr
dün akşam menüm
kuru fasulye az bişey yedim
lahana sarması
yogurt
salata
sonra elma ve çay içtim
akşam sadece her ayak için 30ar tane çapraz mekik çekebildim
sabah hergünki gibi
ilk kalktıgımda 2 bardk oda sıcklıgında su ve yarım elma
sonra kahvaltıda
4 zytn
1 from etimek
1 k.k. kadr peynir
birz lor
1.5 ceviz
biraz sucuklu yumurta
2-3 tane tuzlu kraker
işe gelmeden yine her ayak için 30ar tane çapraz mekik
akşama kadar elmaa ve akşam evde ne varsa artık onuda yarın yine böyle yazrım kıslarrr
eee bu nasıll elma diyeti derseniz bnm ki böyle biliyorsunuzzz
geçmişi okumakla geçirdiğm baya bi zmanda şunu anldımkii her kiloya göre doğal olarak verilen kg miktarı değişiyor
90 kg üzeri haftada 5-6 arsı verirken 70 kg altı haftada 4-3 kg arsı veriyor
bide bu ilk hafta için geçerlii ikinci haftada ilk hafta 4 veren ikinci hafta 2veriyor 3 haftaya doğruysa kg verimi iyce düşüyor
kilo sabitleniyor genelde üyeler bunu fark etmiş hemen başka diyetlere geçmişlerr çoğunluk için bölee
dikkat edenler almamışş bide elma diyeti detoksda yapıyor sanırım sıvı kaybedip ilk haftada 8 kg vereni bile okudumm bazı vücutlar suyu çok tutar fazla tuzlu yemelrinden kaynaklıı neyse bunları bilide büyük beklentiye girmeyin ama yapınn
diyete yeni başlayanlar için elmanın tok tutması sebebiylede kesinlikle çok daha kolayy yapılıyor vede kg çok veriliyorr
ee buda bizi haliyle zayıflama serüvenine başlammız için güzel bi motive de bulunuyor
bol iradeli sabırlı haftalar diliyorum
sen nezman başaldınn nakadar sürede verdib bu şekilde diyet yaparakmı verdin bide herşeyden az yiyerekk okadar kasmıyosun kedniniii
Biliyoruz tabiki canım akşam yemeğe oturmazssan babansen bu şekilde sağlıklı beslenerek diyet yapmış oluyorsun yani hem elma diyeti hem sağlıklı beslenme Bu arada ben hala aradayım yarın devam edecem inşallahh kendimi biraz daha iyi hissetmeye başladım
kendini ii hissetmeden başlama ama sakın cnım saglıgın daha önemli
Hala burnum koku almıyor ama o ağır devreyi atlattım sayılır:2: yani aslında devam ederdim ama baktım daha kötüye gidiyorum onun için ara verdim bide eşim sürekli tehdit etti beni bak çok koşturuyorsun bide hastasın bir yerde bayılır kalırsan beni arama gelmem dedibende ara vermek sorunda kaldım bakalım inşallah yarın devam edecem
geçen sene 9 unu elma diyetiule verdim demişsiniz. ne kadar zamanda verdiniz? bir de elma diyetini bıraktıktan sonra verdiğiniz kiloyu koruyabildiniz mi? cevaplarsanız çok memnun olurun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?