Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Maviii tsk ederim sana...Bügun elmalari aldim...Yarin basliorum..Dügüne tam 10 GÜN VAR bakalim ne kadar verecegim ztn tek carem ELMA DIYETI KALDI...Yarin tartilip burda bildiricem...

herkese selamlarrr :) bi 20 gün önce bu diyete başlamış 2 gün sonra bırakmıştım 2 kilo vermiş olarak.başka bi diyet grubuna geçeyim falan demiştim ve bugün düşündüm de bu diyete yeniden başlamam şart benim.ve mavi benimde yeniden harekete geçmemi sağladı :) yarindan ıtıbaren buradayim kızlar benide alın aranıza

tatlım bence saglıklı ve cesitli beslenerek kilo vermeye calıssan senın iççin daha
iyi olur yasın küçük ve gelişme cagındasın sana önerim ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mlerimiz-canan-karatay-3201.html#post23461611

Beraber baslayalim canim bnde yarin baslicam

Supeer olur cunku benim tam 10 gun sonra dugunum vaar ;(( birlikte baslarsak basaririzzz :)

başarıcaz canım ben inanıyorum birbirimize destek sağlarsak ve en önemlisi azmedersek bu iş tamam :) yarın sabah tartılıcam ben ve 2 gün aralıklarla tartılmaya devam edicem burdan bildiriz artık yarından itibaren birbirimize :)

geçmişi okumakla geçirdiğm baya bi zmanda şunu anldımkii her kiloya göre doğal olarak verilen kg miktarı değişiyor
90 kg üzeri haftada 5-6 arsı verirken 70 kg altı haftada 4-3 kg arsı veriyor
bide bu ilk hafta için geçerlii ikinci haftada ilk hafta 4 veren ikinci hafta 2veriyor 3 haftaya doğruysa kg verimi iyce düşüyor
kilo sabitleniyor genelde üyeler bunu fark etmiş hemen başka diyetlere geçmişlerr çoğunluk için bölee
dikkat edenler almamışş bide elma diyeti detoksda yapıyor sanırım sıvı kaybedip ilk haftada 8 kg vereni bile okudumm bazı vücutlar suyu çok tutar fazla tuzlu yemelrinden kaynaklıı neyse bunları bilide büyük beklentiye girmeyin ama yapınn
diyete yeni başlayanlar için elmanın tok tutması sebebiylede kesinlikle çok daha kolayy yapılıyor vede kg çok veriliyorr
ee buda bizi haliyle zayıflama serüvenine başlammız için güzel bi motive de bulunuyor
bol iradeli sabırlı haftalar diliyorum

günaydın kızlarrr
dün akşam menüm
kuru fasulye az bişey yedim
lahana sarması
yogurt
salata
sonra elma ve çay içtim
akşam sadece her ayak için 30ar tane çapraz mekik çekebildim

sabah hergünki gibi
ilk kalktıgımda 2 bardk oda sıcklıgında su ve yarım elma
sonra kahvaltıda
4 zytn
1 from etimek
1 k.k. kadr peynir
birz lor
1.5 ceviz
biraz sucuklu yumurta
2-3 tane tuzlu kraker
işe gelmeden yine her ayak için 30ar tane çapraz mekik
akşama kadar elmaa ve akşam evde ne varsa artık onuda yarın yine böyle yazrım kıslarrr

eee bu nasıll elma diyeti derseniz bnm ki böyle biliyorsunuzzz

sen nezman başaldınn nakadar sürede verdib bu şekilde diyet yaparakmı verdin bide herşeyden az yiyerekk okadar kasmıyosun kedniniii

Biliyoruz tabiki canım akşam yemeğe oturmazssan baban sen bu şekilde sağlıklı beslenerek diyet yapmış oluyorsun yani hem elma diyeti hem sağlıklı beslenme Bu arada ben hala aradayım yarın devam edecem inşallahh kendimi biraz daha iyi hissetmeye başladım

Evet canım bu diyetle çok kilo verende var veremeyende illaki verilecek diye bişey yok zaten ben mesela 93 tüm şimdi 81 kiloyum tabi 4 gündür ara verdim çok rahatsızdım bakalım almışmıyım dikkat ettim ama salmadım kendimi ara verdim dediysem yinede ekmek yemedim kola içmedim cuma günü belli olacak:18::18::18: yarın tam gaz devam

Eveet tartildim : Baslangic 85.500 !! (Boy ; 1;63) Hedef kilom : 75 simdilik !
Sabah kalktip 1 Dilim Beyaz Peynir 4 Tane kucuk domates 2 Dilim Kepek Ekmek ! Birazdan yesil cayima baslicam bide su tabi ! Ve saat 13'den itibaren elmalarima baslicam...DUGUNE KADAR PES ETMEK YOOOOOOK !

evet kızlarr bende sabah tartıldım 75.7 çıktım..kahvaltım kepek ekmeğine tost yapıp yedim ve bir kase yoğurt az öncede 5i bi yerde çaylardan içtim içinde yeşilçayda vardıı şimdide elmamı yiyorum bakalım hayırlısı :) herkese bol sabırlı diyetlerr

Son düzenleme:
sen nezman başaldınn nakadar sürede verdib bu şekilde diyet yaparakmı verdin bide herşeyden az yiyerekk okadar kasmıyosun kedniniii

evet cnm hem elma diyeti hem saglıklı beslenme diyelim ben ocak 1 de başladım günlügüm var orada neler yaptıklarım var okumak istersen bakabilirsin tabii

kendini ii hissetmeden başlama ama sakın cnım saglıgın daha önemli

kendini ii hissetmeden başlama ama sakın cnım saglıgın daha önemli

Hala burnum koku almıyor ama o ağır devreyi atlattım sayılır:2: yani aslında devam ederdim ama baktım daha kötüye gidiyorum onun için ara verdim bide eşim sürekli tehdit etti beni bak çok koşturuyorsun bide hastasın bir yerde bayılır kalırsan beni arama gelmem dedi bende ara vermek sorunda kaldım bakalım inşallah yarın devam edecem

ii ol canım bi ondan sonra eşin hakkı dikkat et kendine

geçen sene 9 unu elma diyetiule verdim demişsiniz. ne kadar zamanda verdiniz? bir de elma diyetini bıraktıktan sonra verdiğiniz kiloyu koruyabildiniz mi? cevaplarsanız çok memnun olurun...

kusura bakma biraz gec cvp veriyorum

gecen yil evet 9 kiloyu 23 gunde veerdim

2 hafta ara verdim 3 kilo aldim sonra tekrar 8 gun yaptim 2 kilo daha verdim toplamda 17 kilo verdim elma diyetinden once isvec diyetiyle 7 kilo vermistim 17 kilodan sonra haftada 2 gun aksamlari elma yiyerek verdigim kiloyu korudum eylulde eski yeme aliskanligina dondum ve 10 kilo almis bunmaktaydim 1 aydir cok dikkat ediyordum sporda yapiyordum ama sadece 3 kilo vermistim pazartesi 86.7 ile elma rejimine basladim bugun 85.9 gosterdi tarti

birede ben bebek istiyorum doktorum zayiflamam lazim dedi 26 martta randevum var bi bes kilo daha vermem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…