Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrr..ilk günümde biraz bozdum..akşama kadar 2 elma yedim.su yeşil çay derken akşam alıştığım gibi normal öğün yedim.zaten ne oluyosa akşamdan sonra oluyo...
saat 18:30
ince küçük 1dilim ekmek
bir tabak dolusu sarmısaklı yoğurtlu etli karnabahar (mantı gibi süper bişeydi)
1 kaşık pilav
1 kaşık kavurma
sonrasında 45 dk yürüdüm..ve bir kaç dilim karışık meyve yedim..:26:
ilginç olan bişe var..canım sürekli su içmek istiyor.önceden pek su içemezdim.artık pet şişemi yanımdan ayırmıyorum.
bakalım yarın nasıl bi gün olucak...

Canım ben farklı olarak sabahları elma sirkeli su içiyorum akşamlarıda içebilirsin sabah ve akşam yemeklerinden önce eğer mide problemin yoksa canım bide bire bir uygularsan neden olmasın tabi ben yemekten önce değilde sabah ilk kalktığımda içiyorum bide akşam elmamı yemeden önce genelde bununda etkisi oluyor keşke daha önce başlamış olsaydın yada şu isveç diyetini yapacak kadar zamanın olsaydı ne diyeyim umarım verebilirsin sen kaçamak yapmadan uygula bide düğün stresi koşturmacadan ister istemez verirsin zaten kilo vereceğine inan veremiyorum diye düşünme sakın ve şu 3 litre suyu mutlaka ılık iç sıcağa yakın ılık olsun

Son düzenleme:
Mavi haftaya dugunum var 85 kg'yum 10 gunde 8 kilo verebilirmiyim aceba ;((

Arkadaşlar, herkesin bünyesi farklı.Mavi 93 kiloda idi. ve vücudunda demekki bayagı ödem varmışki, maş. 2 haftada cok güzel kilo verdi.Ve etki gösterdi ama herkes mavi gibi birden bu kadar verir diye bi kaide yok malesef... keşke öyle olsa...

ben koskaoca hafta yalnız 1.5 verebildim.
umarım anlatabilmişimdir...

Evet canım kesinlikle bende her seferinde belirtiyorum zaten ilk tartılmamın regl günümde olduğunu çünkü gerçekten insanları yanlış bilgilendirmek istemem yanlış hiç bir şey söylemiyorum zaten bu konuda dikkat ediyorum

Sen birde öncedende diyet falan yapmadın sanırım degilmi?

Bende diyete ilk başladıgımda öğle yemklerini yememe ragmen 9 günde 4 kilo vermiştim. ama degişiyor insanın bünyesi.
sayfada cogu kişi vermiş ama veremeyenlerde var, onlara kimse dikkat etmemiş

yani veremeyince hayal kırıklıgına ugramayın

Evt canım daha önce spora gitmiştim ama diyet yapmadım hiç yaklaşık 7 sene olmuştur diyet yapmayalı belkide daha fazla uzun süreden sonra ilk kez yapıyorum yani en son lise dönemimde yapmıştım düşün evet herkesin bünyesi farklı bu yüzden herkes aynı kiloyu verecek diye bir şey yok tabiki.

ünaydın canlarımm güzel bi güne başlamak dilegiylee menümü yazıyorum
dün akşam
bi kase kadar çorba
2-3 yada 4 de olabilir çubuk makarna
2 kaşıkta kuru fasulye

sabahta
4 zytin
1 k.k.dan birazck az peynir
1 cvz
bir çay kaşıgı kadar belki o kadar yok bile bal
1 from etimek ve bir minik kepekli grisini
sucuklu yumurta
domates

bundan sonrası elma ve akşam evde ne varsa artık öpüldünz kıssslar

bende akşam menüsü yapıyorum az az da olsun gitsin bari böyle bakalım

bende akşam menüsü yapıyorum az az da olsun gitsin bari böyle bakalım
ben bugün kahvaltımı geç ve sıkı yaptığım için bu akşam bişe yemeyi düşünmüyorum..
ama çok acıkır ve dayanamazsam bastırsın diye ucundan yerim artık..
sabah tartıldım ve ilk gün 400 gr farkettiğini gördüm.. çok mutlu oldum..bu gazla devam ediyorum..

bende bugunden itibariyle araniza katildim kizlarr :)
uzun zamandir diyet yapmayi dusunuyorum ama bi turlu falieyet geciremedim bu dusuncemi
aksam eski bi fotorafimi gordum ne kadar da zayifmisim dedim cok kotu oldum
ardindan foruma girdim karsima ilk elma diyeti cikti bi bakayim dedim
yazanlari okudukca gaza geldimm ve bugunden itibariyle basladim
bu yaz dugunum var vee kilo vermem lazimm
suan ne kadar oldugumu bilmiyorum daha tartilmadim
tartiyi evden uzaklastirdigim icin annenneme gidip tartilicam
eger kilo verirsem paylasicam
Herkeze kolay gelsinn

Hepinize merhabaaa:)
Dün akşam aç karına tartıldığımda (yani buraya en son yazmadan önce) 90.2 çıkmıştım. Akşam yemeğini deli gibi yedim gözüm doysun hesabına Sonra sabah küçük bi kase yarım sütlü corn fleks ve okula gidince de kaşarlı tost yedim. Ders aralarında yarım litrelik termostaki yeşil çayı bitirdim ve 2 elma yedim. Az önce eve gelince tartıldım 87.6 çıktı Acaba bi yerde yanlış birşey mi yaptım? :S Yani neredeyse 3 kiloya yakın fark çok çokk fazla geldi bana. Regl sonunda falanda değildim ki ödem olsun. Yani aslında pkoluyum ve 2 aydır regl olmuyorum. Nasıl oldu acaba bu iş, bi fikriniz var mı?:26:

ben babam akşam sofraya oturmayınca kızıyo diye yiyorum artık cnm bakalım nasıl olacak burdakilerde beni bu halimle kabul etti akşam yemekli halimi yanii

Selamlar,
Dün akşam biraz tırtıklama yaptım ama ilk gün diye kendimi teselli ediyorum.
Zaten ne oluyorsa akşam oluyor, akşam kurtkadına dönüşüyorum resmen
Eğer zorlanmam devam ederse şöyle düşünüyorum; genelde ben sabah kahvaltı etmeyi sevmem, zorla yerim.Sabah 1 elma yesem, öğlen 2 gibi kahvaltı yapsam,akşama çok gözüm aç olmaz gibime geliyor.

Şimdilik kahvaltı tamam daha elma bile yemedim, o kadar tokum. (2 dilim kepekli ekmek, bir tatlı kaşığı lor peyniri, 4 zeytin, yeşil çay)

Birazdan derse gideceğim, yanıma da 2 elma alacağım.Artık sokakta hart hart yeşil elma yiyen bir dobiş olarak gezeceğim
Akşama da elma ile günü kapatacağım inşallah.

Ben 3 aydır diyetteyim, bu diyet öncesinde günlük 600 kalori ile beslenip spor yapmama rağmen kilolar artık gram gram gider olmuştu.
Vücut inşallah bu elma diyetiyle şaşırıp, tekrar iyi sonuçlar verecek.
Herkese kolaylıklar ve bol iradeli günler diliyorum.
Gitsin kilolar, gitsin artık

en önemliside o iradeee yaaa o kısıma BÜYÜK Bİ AMİNNNNN DİYORUMM

amin canım hepimize inşallah irade çok önemli zaten ben rahatsızım diye tam uyamıyorum bu hafta :2:ama yinede bugün elma ve form bisküvisi yedim akşama nasıl olacam bilmiyorum eşim kızıyor bana ama ben kararlıyım az bişey kendimi iyi hissedim tam gaz devammmmmmm inşallahhhhhh

Son düzenleme:
ben 16 yaşındayım 1.65 boyum,kilom 80 hemen zayıflamam lazım 29 mart yazılılarım var 20 misine kadar 10 kilo versem çok iyi olucak eğer benide aranıza alırsısanız yarın başlamayı istiyorum tabi bide gidip elma alıcam evde var ama onlar kırmızı elma...

Canım hoşgeldin ama yaşın daha küçük bence bu şekilde bir diyet değilde sağlıklı beslenmeye çalışarak versen daha iyi olur ders çalışacaksın sonuçta vitamin alman lazım senin yemeklerini ye ama ekmek yeme kola içme hamur işinden uzak dur sebzeni meyveni etini yemen lazım senin bence

teşekkür ederim haklısın bende böyle düşünüyorum ama bide size tanışıyım dedim çok saol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…