canım mail adresimiz eşimle ortak oldğu için malesef veremiyorum burdan sorarsan cevaplayabilirim
Kızlar bu elmanın suyunu sıksak da içsek olmaz mı yaa ben sevmedim ısıra ısıra yeme işini
Mavi haftaya dugunum var 85 kg'yum 10 gunde 8 kilo verebilirmiyim aceba ;((
Arkadaşlar, herkesin bünyesi farklı.Mavi 93 kiloda idi. ve vücudunda demekki bayagı ödem varmışki, maş. 2 haftada cok güzel kilo verdi.Ve etki gösterdi ama herkes mavi gibi birden bu kadar verir diye bi kaide yok malesef... keşke öyle olsa...
ben koskaoca hafta yalnız 1.5 verebildim.
umarım anlatabilmişimdir...
Evet canım kesinlikle bende her seferinde belirtiyorum zaten ilk tartılmamın regl günümde olduğunu çünkü gerçekten insanları yanlış bilgilendirmek istemem yanlış hiç bir şey söylemiyorum zaten bu konuda dikkat ediyorum
Sen birde öncedende diyet falan yapmadın sanırım degilmi?
Bende diyete ilk başladıgımda öğle yemklerini yememe ragmen 9 günde 4 kilo vermiştim. ama degişiyor insanın bünyesi.
sayfada cogu kişi vermiş ama veremeyenlerde var, onlara kimse dikkat etmemiş
yani veremeyince hayal kırıklıgına ugramayın
kızlarrr..ilk günümde biraz bozdum..akşama kadar 2 elma yedim.su yeşil çay derken akşam alıştığım gibi normal öğün yedim.zaten ne oluyosa akşamdan sonra oluyo...
saat 18:30
ince küçük 1dilim ekmek
bir tabak dolusu sarmısaklı yoğurtlu etli karnabahar (mantı gibi süper bişeydi)
1 kaşık pilav
1 kaşık kavurma
sonrasında 45 dk yürüdüm..ve bir kaç dilim karışık meyve yedim..:26:
ilginç olan bişe var..canım sürekli su içmek istiyor.önceden pek su içemezdim.artık pet şişemi yanımdan ayırmıyorum.
bakalım yarın nasıl bi gün olucak...
ben bugün kahvaltımı geç ve sıkı yaptığım için bu akşam bişe yemeyi düşünmüyorum..bende akşam menüsü yapıyorum az az da olsun gitsin bari böyle bakalım
ben bugün kahvaltımı geç ve sıkı yaptığım için bu akşam bişe yemeyi düşünmüyorum..
ama çok acıkır ve dayanamazsam bastırsın diye ucundan yerim artık..
sabah tartıldım ve ilk gün 400 gr farkettiğini gördüm.. çok mutlu oldum..bu gazla devam ediyorum..
en önemliside o iradeee yaaa o kısıma BÜYÜK Bİ AMİNNNNN DİYORUMMSelamlar,
Dün akşam biraz tırtıklama yaptım ama ilk gün diye kendimi teselli ediyorum.
Zaten ne oluyorsa akşam oluyor, akşam kurtkadına dönüşüyorum resmen
Eğer zorlanmam devam ederse şöyle düşünüyorum; genelde ben sabah kahvaltı etmeyi sevmem, zorla yerim.Sabah 1 elma yesem, öğlen 2 gibi kahvaltı yapsam,akşama çok gözüm aç olmaz gibime geliyor.
Şimdilik kahvaltı tamam daha elma bile yemedim, o kadar tokum. (2 dilim kepekli ekmek, bir tatlı kaşığı lor peyniri, 4 zeytin, yeşil çay)
Birazdan derse gideceğim, yanıma da 2 elma alacağım.Artık sokakta hart hart yeşil elma yiyen bir dobiş olarak gezeceğim
Akşama da elma ile günü kapatacağım inşallah.
Ben 3 aydır diyetteyim, bu diyet öncesinde günlük 600 kalori ile beslenip spor yapmama rağmen kilolar artık gram gram gider olmuştu.
Vücut inşallah bu elma diyetiyle şaşırıp, tekrar iyi sonuçlar verecek.
Herkese kolaylıklar ve bol iradeli günler diliyorum.
Gitsin kilolar, gitsin artık
Selamlar,
Dün akşam biraz tırtıklama yaptım ama ilk gün diye kendimi teselli ediyorum.
Zaten ne oluyorsa akşam oluyor, akşam kurtkadına dönüşüyorum resmen
Eğer zorlanmam devam ederse şöyle düşünüyorum; genelde ben sabah kahvaltı etmeyi sevmem, zorla yerim.Sabah 1 elma yesem, öğlen 2 gibi kahvaltı yapsam,akşama çok gözüm aç olmaz gibime geliyor.
Şimdilik kahvaltı tamam daha elma bile yemedim, o kadar tokum. (2 dilim kepekli ekmek, bir tatlı kaşığı lor peyniri, 4 zeytin, yeşil çay)
Birazdan derse gideceğim, yanıma da 2 elma alacağım.Artık sokakta hart hart yeşil elma yiyen bir dobiş olarak gezeceğim
Akşama da elma ile günü kapatacağım inşallah.
Ben 3 aydır diyetteyim, bu diyet öncesinde günlük 600 kalori ile beslenip spor yapmama rağmen kilolar artık gram gram gider olmuştu.
Vücut inşallah bu elma diyetiyle şaşırıp, tekrar iyi sonuçlar verecek.
Herkese kolaylıklar ve bol iradeli günler diliyorum.
Gitsin kilolar, gitsin artık
Canım hoşgeldin ama yaşın daha küçük bence bu şekilde bir diyet değilde sağlıklı beslenmeye çalışarak versen daha iyi olur ders çalışacaksın sonuçta vitamin alman lazım senin yemeklerini ye ama ekmek yeme kola içme hamur işinden uzak dur sebzeni meyveni etini yemen lazım senin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?