- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Selamlar,
Denemediğim bir bu kaldıydı bir de bunu deneyem bari(Gerçi bir ara 2 gün bunu da denemiştim ama o zaman dobişlikten kurtulmak için tam irade yoktu bende)
3 aydır diyetteyim, üç aydır da açım üleyyn
Yaptığım diyetlerden sonra kilo almadım çünkü hiçbir zaman normal insan beslenmesine geçemedim
Bu arada elma almaya bir markete gittim.Böyle yumuşak, şekerli yeşil elmaların kilosu 2 liraydı.Ama nasıl anlatayım bilemedim, böyle şekerli yeşil elmalar vardır, yumuş yumuş, rengi açık yeşildir hah onlardan vardı.Bir de cart yeşil, her halinden ekşi mi ekşi olduğu belli olanlar vardı, onlar da 6 liraydı.6 liralık olan, şekerli olmadığı için işe yarar diye ondan 10 liralık elma aldım.
Acilen ya kendim elma ağacı dikip, 3-5 günde duayla falan büyütüp, mahsül alacağım ya da tırım tırım ucuz yeşil elma peşine düşeceğim
Winston Elmalı Diyette /gün 1
sabah: bir kibrit kutusu peynir, bir haşlanmış yumurta. (eve 3 aydır ekmek sokmuyorum, ondan yemedim)
öğlen: 1 yeşil elma
akşam: 2 yeşil elma (tahminim)
Bu arada 2 yeşil çay, 1 mate çayı, 2-3 fincan şekersiz çay, 3 litre (kusana kadar) su
Azcuk mekik, azcuk bisiklet, azcuk bel hareketi, bir de internetten spor şeysi (yarım saat)
Herkese kolaylıklar dilerim.
Yaralı şişman Winstonlight
Selamlar,
Denemediğim bir bu kaldıydı bir de bunu deneyem bari(Gerçi bir ara 2 gün bunu da denemiştim ama o zaman dobişlikten kurtulmak için tam irade yoktu bende)
Yaptığım diyetlerden sonra kilo almadım çünkü hiçbir zaman normal insan beslenmesine geçemedim
Bu arada elma almaya bir markete gittim.Böyle yumuşak, şekerli yeşil elmaların kilosu 2 liraydı.Ama nasıl anlatayım bilemedim, böyle şekerli yeşil elmalar vardır, yumuş yumuş, rengi açık yeşildir hah onlardan vardı.Bir de cart yeşil, her halinden ekşi mi ekşi olduğu belli olanlar vardı, onlar da 6 liraydı.6 liralık olan, şekerli olmadığı için işe yarar diye ondan 10 liralık elma aldım.
Acilen ya kendim elma ağacı dikip, 3-5 günde duayla falan büyütüp, mahsül alacağım ya da tırım tırım ucuz yeşil elma peşine düşeceğim
sabah: bir kibrit kutusu peynir, bir haşlanmış yumurta. (eve 3 aydır ekmek sokmuyorum, ondan yemedim)
Bu arada 2 yeşil çay, 1 mate çayı, 2-3 fincan şekersiz çay, 3 litre (kusana kadar) su
Azcuk mekik, azcuk bisiklet, azcuk bel hareketi, bir de internetten spor şeysi (yarım saat)
Selamlar,
Hoşgeldiiinnnnnn
Çok pahalıymış ya elma ben 3,5 tl ye alıyorum evt bencede sen bir ağaç dikGeçen haftadan beri ben senin günlüğünü takip etmeye çalışıyordum anlatımın çok hoşuma gidiyor umarım istediğin kiloya gelir şu diyet işinden kurtulursun inşallah hepimizde kurtuluruz yaa ne dir bu kadınların çilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vallhi bende haber veryim şu hatuna bak böle güzel bi diyet var diye düşünürkene seni burda buldum :)
kızlarrr benide aranıza alınnn benimde kilo vermem lazım verdiğim kiloyu da korumam gerek.
şuan pazarcıların sesini duymaktayım birazdan gidip kendime yeşil elma alıcam
inşallah en kısa zamanda çıtırella gelin olabilirim
Kızlar bu elmanın suyunu sıksak da içsek olmaz mı yaa ben sevmedim ısıra ısıra yeme işini
hiç fikrim yok cnm o konu da bilen arkadaşlar cevaplayacaklardır:44::44::44:
Bu pazar bende abarttım biraz :26: :26: sabah eşimle kahvaltıya gittik sıkma yedimakşamda eşim hafta arası söz verdiği gibi hamburger aldı yanındada patates bir güzel onuda yedimm yaa olsun bu bana ödüll oldu ama gerçekten ihtiyacım varmış farkettimki benim psikoloji gidiyor ama olsun daha 2 hafta var devammmm 10 kilo daha vermem gerekkkkkk Tabi sonrasında hedef değişecek benim inşallah yaza kadar en fazla 60 olacam ama elma diyeti ile devam etmicem 5 günde 5 kilo ile ne kdarda verebilirsem
inş. hedfine ulasırsınselam kızlar..
bugün bende elma diyetine başladım..diğer yöntemleri denedim fakat bir türlü istikrar sağlayamadım..
çok iştahlı bir yapım var...bir türlü kendime engel olamıyorum..karnım tokken artık bişe yemicem diyorum fakat bir süre sonra kıtlıktan çıkmış gibi ne varsa saldırıyorum.tatlıya ayrıca bi düşkünlüğüm var zaten...
normal diyete 5 ekim 20011 de başladım..2 haftada 3 kilo verdim..üstünden 4 ay geçmesine rağmen yaptığım tüm çabalar 2 ileri 2 geri şeklinde devam edip durdu..çünkü dayanamayıp yiyorum sonra sporla falan dengeliyorum..benimle diyete başlayan bazı arkadaşlar 7-8 kilo verdiler bense hala aynıyım..hatta 3 kilonun 1kilosunuda geri almış durumdayım malesef..bu sabah tartıldığımda 74.2 gördüm ve perişan oldum..
şimdi ise burda yazılanları okudum ve beni çok cezbetti..çünkü mart sonuna kadar 65 olmak istiyorum..buda 9 kilo demek.okuduklarıma bakılırsa 25 günde çok rahat veririm gibi geliyor..tabi dayanabilirsem..elma beni normalde acıktırır..nasıl dayanıcam bilmiyorum..
elma ile ilgili olan deneyimlerimi bende burda paylaşmak istiyorum..
sabah kahvaltımı 7:30 da yaptım ama sıkı bir kahvaltıydı..
evde olduğum için pek zorlanmadım.ilk elmamı saat birde yedimşimdi ise açlık hissetmeye başladım..yeşil çayımı içicem umarım tok tutar..ikinci elmamıda 3 de yicem.umarım çektiğimiz sıkıntılara değer..hepimize büyük sabır diliyorum..kolay gelsin arkadaşlar...
Selamlar,
neden o kadar pahalı. ben 1 ya 1.250 den aldımHoşgeldiiinnnnnn
Çok pahalıymış ya elma ben 3,5 tl ye alıyorum evt bencede sen bir ağaç dikGeçen haftadan beri ben senin günlüğünü takip etmeye çalışıyordum anlatımın çok hoşuma gidiyor umarım istediğin kiloya gelir şu diyet işinden kurtulursun inşallah hepimizde kurtuluruz yaa ne dir bu kadınların çilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin...kızlarrr benide aranıza alınnn benimde kilo vermem lazım verdiğim kiloyu da korumam gerek.
şuan pazarcıların sesini duymaktayım birazdan gidip kendime yeşil elma alıcam
inşallah en kısa zamanda çıtırella gelin olabilirim
Kızlar bu elmanın suyunu sıksak da içsek olmaz mı yaa ben sevmedim ısıra ısıra yeme işini
merhabalar kizlar gecen yil buzamanlarda rejimdeydim bu yilda basladim gecen yil 17 kilo verdim 9 unu elma rejimiyle bugun tekrar basladim 2 hafta yapacagim simdilik en az 5 kilo vermem lazim
canınm ben sorduğun kişi değilim ama ben baya araştırdım ve baya etkiliymiş ben yarın başlıyorum gel beraber başlayımgeçen sene 9 unu elma diyetiule verdim demişsiniz. ne kadar zamanda verdiniz? bir de elma diyetini bıraktıktan sonra verdiğiniz kiloyu koruyabildiniz mi? cevaplarsanız çok memnun olurun...
Mavii malesef mesaj sayim yeterli olmadigi icin sana cvp yazamiyorum ve seninle ozelden gorusmek istiorum( 12 gun sonra dugunum var ((( Ozelden bana msn veya mail adressini atarmisin seninle iletisime girmem icin luften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?