Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlar,

Denemediğim bir bu kaldıydı bir de bunu deneyem bari (Gerçi bir ara 2 gün bunu da denemiştim ama o zaman dobişlikten kurtulmak için tam irade yoktu bende)

3 aydır diyetteyim, üç aydır da açım üleyyn
Yaptığım diyetlerden sonra kilo almadım çünkü hiçbir zaman normal insan beslenmesine geçemedim

Bu arada elma almaya bir markete gittim.Böyle yumuşak, şekerli yeşil elmaların kilosu 2 liraydı.Ama nasıl anlatayım bilemedim, böyle şekerli yeşil elmalar vardır, yumuş yumuş, rengi açık yeşildir hah onlardan vardı.Bir de cart yeşil, her halinden ekşi mi ekşi olduğu belli olanlar vardı, onlar da 6 liraydı.6 liralık olan, şekerli olmadığı için işe yarar diye ondan 10 liralık elma aldım.
Acilen ya kendim elma ağacı dikip, 3-5 günde duayla falan büyütüp, mahsül alacağım ya da tırım tırım ucuz yeşil elma peşine düşeceğim

Winston Elmalı Diyette /gün 1
sabah: bir kibrit kutusu peynir, bir haşlanmış yumurta. (eve 3 aydır ekmek sokmuyorum, ondan yemedim)
öğlen: 1 yeşil elma
akşam: 2 yeşil elma (tahminim)
Bu arada 2 yeşil çay, 1 mate çayı, 2-3 fincan şekersiz çay, 3 litre (kusana kadar ) su
Azcuk mekik, azcuk bisiklet, azcuk bel hareketi, bir de internetten spor şeysi (yarım saat)

Herkese kolaylıklar dilerim.
Yaralı şişman Winstonlight

Son düzenleme:

sanada kolay gelsin cnm inş hedefledigin kiloya ulaşırsın

Hoşgeldiiinnnnnn
Çok pahalıymış ya elma ben 3,5 tl ye alıyorum evt bencede sen bir ağaç dik Geçen haftadan beri ben senin günlüğünü takip etmeye çalışıyordum anlatımın çok hoşuma gidiyor umarım istediğin kiloya gelir şu diyet işinden kurtulursun inşallah hepimizde kurtuluruz yaa ne dir bu kadınların çilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrr benide aranıza alınnn benimde kilo vermem lazım verdiğim kiloyu da korumam gerek.
şuan pazarcıların sesini duymaktayım birazdan gidip kendime yeşil elma alıcam
inşallah en kısa zamanda çıtırella gelin olabilirim

vallhi bende haber veryim şu hatuna bak böle güzel bi diyet var diye düşünürkene seni burda buldum :)

Hoşbulduk.
Evet pahalı geldi valla, ne yalan söyliyeyim
Gerçi şu diyet işinde süte, ete, ona, buna verdiğim paraları toplasam yağlarımı aldırmak için param tam denk çıkardı yeminle
Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Cemil cümlemize inşallah diyorum, gitsin şu kilolar ve artık geri gelmesinler, bakın rica ediyorum

vallhi bende haber veryim şu hatuna bak böle güzel bi diyet var diye düşünürkene seni burda buldum :)

Gördüm gördüm, hatta sen bu diyete başlayacakmışsın diye duydum, dedim "bacım başlar da ben başlayamaz mıyım? "
Artık son diyet bu olsun ve sonra insana benziyeyim diye dua ediyorum
Tavuktan, etten, yoğurttan, haşlanmış patatesten, kibrit kutusu peynirden, ve bilimum ıvız zıvırdan nefret ettim artık ya
Bir elmadan gına gelmemişti, inşalah ondan da gelecek yakın zamanda
İnadım tuttu gene, inşallah bu sefer bu iş bitecek.

Herkese kolay gelsin.
Az boğazı tutup, az da spor yaptık mı oldu da bitti maşallah olacak inşallah

tabi sende katııl aramıza cnm:13::13:

Kızlar bu elmanın suyunu sıksak da içsek olmaz mı yaa ben sevmedim ısıra ısıra yeme işini

bence en güzeli, acelen yoksa dikkatli beslenerek vermek..
ama sen bilirsin tabi
inş. hedfine ulasırsın
hoşgeldin sende
neden o kadar pahalı. ben 1 ya 1.250 den aldım
hoşgeldin...
Kızlar bu elmanın suyunu sıksak da içsek olmaz mı yaa ben sevmedim ısıra ısıra yeme işini

meyveleri sıkınca vitamin degerleri kayboluyor. hem suyunu içerek tok kalamazsın. elmadaki lifler tok tutuyor

Bende geldimm
Sevdiğim geçen gün özlediğin zaman söyle kaçıp gelirim senin için bi kaç gün okula gitmem, aileme de haber vermem İstanbul'da olduğumu beraber 4-5 gün kaçamak yaparız dedi. Tabi heyecandan kalbim çıktı, yakınlarda çağırmalıyım dedim. Ama sonra aynaya baktım da...
Hangi yüzle çağırırım ki dedim, zaten 7 yıldır beraberiz, ben hep aynı kısa boylu kilolu kız, o uzun boylu filinta gibi çocuk Arkadaşlarıma onun fotoğrafını gösterirken bile 'aa yakışıklıymış'' demelerinden bile üzüntü duyuyorum. Bunun açıklaması resmen bu çocuk seninle nasıl beraber
İşte bende düşününce bu sefer kesin karar verdim, gittim elma aldım bi sürü, çaylar zaten evde dolu yani başlamamam için hiç bir sebep yok. Bi ay daha sevdiğimin özlemine dayanırsam, geldiğinde onun gözlerindeki parıltıyı görmek güzel olacak

merhabalar kizlar gecen yil buzamanlarda rejimdeydim bu yilda basladim gecen yil 17 kilo verdim 9 unu elma rejimiyle bugun tekrar basladim 2 hafta yapacagim simdilik en az 5 kilo vermem lazim

selam bayanlar ben yeniyim ve eşimle iddya girdik 2 ayda tam 10ver dile benden ne dilersen dedi bende araba istedim tamam dedi 63 kiloyum ve 53 veya 55 olmam lzım elma diyeti işe yararmı

merhabalar kizlar gecen yil buzamanlarda rejimdeydim bu yilda basladim gecen yil 17 kilo verdim 9 unu elma rejimiyle bugun tekrar basladim 2 hafta yapacagim simdilik en az 5 kilo vermem lazim

geçen sene 9 unu elma diyetiule verdim demişsiniz. ne kadar zamanda verdiniz? bir de elma diyetini bıraktıktan sonra verdiğiniz kiloyu koruyabildiniz mi? cevaplarsanız çok memnun olurun...

geçen sene 9 unu elma diyetiule verdim demişsiniz. ne kadar zamanda verdiniz? bir de elma diyetini bıraktıktan sonra verdiğiniz kiloyu koruyabildiniz mi? cevaplarsanız çok memnun olurun...
canınm ben sorduğun kişi değilim ama ben baya araştırdım ve baya etkiliymiş ben yarın başlıyorum gel beraber başlayım

Mavii malesef mesaj sayim yeterli olmadigi icin sana cvp yazamiyorum ve seninle ozelden gorusmek istiorum ( 12 gun sonra dugunum var ((( Ozelden bana msn veya mail adressini atarmisin seninle iletisime girmem icin luften

Kızlar bugün akşama kadar yemedim bişey sadece 2 elma yedim ama biliyorsunuz rahatsızım halada atlatamadım bende ara vermişken 1 gün daha verim dedim akşam yemeğimi yedim biraz çünkü gerçekten iyileşemiyorum ilaç aldım yarınki durumuma göre devam edicem ama yinde dikkat edip abartmyorum inşallah iyi olurum ve devam ederim dua edin lütfen:2::2::2:

Mavii malesef mesaj sayim yeterli olmadigi icin sana cvp yazamiyorum ve seninle ozelden gorusmek istiorum ( 12 gun sonra dugunum var ((( Ozelden bana msn veya mail adressini atarmisin seninle iletisime girmem icin luften

canım mail adresimiz eşimle ortak oldğu için malesef veremiyorum burdan sorarsan cevaplayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…