hee bidee akşam en son kaçta yiyosunuz saat kaçta kesiliyor yemek?
haa bu arada ben 23 gunde 9 kiloyu sadece elma yiyerek verdim sabah kahvalti yok yani full elma yedim
günaydın...hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...Günaydın şekerler Kadınlar Günümüz kutlu olsun
günaydın...hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...
nasıl oldun mavii iyileşebildinmi???neler yapıyosun anlat bakem
dün akşam
bir kase tarhana çorbası
2 parça yumurtalı kızartılmış karnıbahar ve salata
bir iki çatal yogurlu kızartılmış patates yogurdundan çok yedim
ondan sonrası vahim işte bi parça yas pasta yedim :18::18::18::18:(
bu sabahta
1 k.k daz az pynr
2 ceviz
domates
4 zeytin
biraza lor
Hala burnum koku almıyor ama o ağır devreyi atlattım sayılır:2: yani aslında devam ederdim ama baktım daha kötüye gidiyorum onun için ara verdim bide eşim sürekli tehdit etti beni bak çok koşturuyorsun bide hastasın bir yerde bayılır kalırsan beni arama gelmem dedibende ara vermek sorunda kaldım bakalım inşallah yarın devam edecem
haa bu arada ben 23 gunde 9 kiloyu sadece elma yiyerek verdim sabah kahvalti yok yani full elma yedim[ tebrik ediyorum seni ama nasıl basardın bunu sadece elma yiyerek zor diyet biraz...
önce sağlık cnm..bencede tam iyileşmeden başlama..Eh işte canım tam değil biraz daha iyi diyelim ben tam bırakmadım zaten yine dikkat ediyorum ama akşam bişeyler yemek zorunda kalıyorum gündüz değişmedi yani bu hafta böyle geçecek sanırım bugün devam ederim diye düşünüyordum ama pazartesi tam anlamıyla devam olacak galiba ya ben hiç böyle düşünmemiştim
cnm ben başlamıştım fakat tam uygulayamadım.uygulasaydım eğer gerçekten güzel kilo verdireceğine inanıyorum..kızlar diyt ne alemde kim ne kadar verdii
sanırım sadece kahvaltı ediyosun sonrada yatana kadar yeşil çay içiyorsun öylemi..selam tatlım bende 8 gündür yeşil çay diyetindeyim hiç bişe yemiyorum düzgün ekmeyi tamamen cıkardım menumden sabahları sadece yiyorum bi dilim kadar kendimde deişiklik hissediyorum etegim dar oluyodu artık gelmiyo bi kilo vermiştirim kesin ayın sonuna kadar tartılmıcam süpriz yapmak istiyorum kendime inş bütün kızlar zayıflar yaza formda gireriz benim morelim bozuluyodum hep baslıyodum diyete bırakıyodum bu sefer öyle yapmıcam sekiz gün olmasına ragmen hala diyetteyim ve bunu yeşil caya borcluyum diye hissediyorum ...
Bu hafta elma diyetiyle 3,5 kg verdim sabahları kahvaltı edemedim akşam 6 da 1 tabak yemekle 1 dilim ekmek yedim hepp bide bu sabah tartıldım pazartesi başlamıştım yani 4 gün sonucu çok memnunumm devamı olur inşalah
Bu hafta elma diyetiyle 3,5 kg verdim sabahları kahvaltı edemedim akşam 6 da 1 tabak yemekle 1 dilim ekmek yedim hepp bide bu sabah tartıldım pazartesi başlamıştım yani 4 gün sonucu çok memnunumm devamı olur inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?