Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugun başladım..gerçekten 7 gunde 5 kılo verılıyormu yaa..peki spor yaparakmı verildi bu 5 kiloo...69 kıloyum ben...çok kılo aldım 1-2 arkadaşım çok kılo almışın deyince dank etti valla kafama çok moralşm bozukkkk( liste varsa benide ekleyin lütfennn.....kilo 69...hedef:: şimdilik 60 :)

haa bu arada ben 23 gunde 9 kiloyu sadece elma yiyerek verdim sabah kahvalti yok yani full elma yedim

sırf elmamı hemde kaçamaksız nası bi irade sendeki özlemm hemenmi aldınnn kiloyu peki
bide geneldee herkes 3 hafta yapmamış başka rejime geçmişş kilo verimii azalmadımı sende 23 gün boyunca

günaydın...hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...
nasıl oldun mavii iyileşebildinmi???neler yapıyosun anlat bakem

Eh işte canım tam değil biraz daha iyi diyelim ben tam bırakmadım zaten yine dikkat ediyorum ama akşam bişeyler yemek zorunda kalıyorum gündüz değişmedi yani bu hafta böyle geçecek sanırım bugün devam ederim diye düşünüyordum ama pazartesi tam anlamıyla devam olacak galiba ya ben hiç böyle düşünmemiştim

dün akşam
bir kase tarhana çorbası
2 parça yumurtalı kızartılmış karnıbahar ve salata
bir iki çatal yogurlu kızartılmış patates yogurdundan çok yedim

ondan sonrası vahim işte bi parça yas pasta yedim :18::18::18::18:(

bu sabahta
1 k.k daz az pynr
2 ceviz
domates
4 zeytin
biraza lor

Merhaba arkdaşlar bende bugün başladım elma diyetine başlangıç kilom 77 kg..
sabah 1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
ve bir adet yumurta yedim sonrada bitki çay ve su içiyorum bakalım ne olacak... umarım herkes verir kilolarını.. bu sefer bırakmak yok diyeti....

Son düzenleme:

selam tatlım bende 8 gündür yeşil çay diyetindeyim hiç bişe yemiyorum düzgün ekmeyi tamamen cıkardım menumden sabahları sadece yiyorum bi dilim kadar kendimde deişiklik hissediyorum etegim dar oluyodu artık gelmiyo bi kilo vermiştirim kesin ayın sonuna kadar tartılmıcam süpriz yapmak istiyorum kendime inş bütün kızlar zayıflar yaza formda gireriz benim morelim bozuluyodum hep baslıyodum diyete bırakıyodum bu sefer öyle yapmıcam sekiz gün olmasına ragmen hala diyetteyim ve bunu yeşil caya borcluyum diye hissediyorum ...

geçmiş olsun canım cokkk .....

Kızlaar ben geri geldim kürkçü dükkanı hesabı:) orjinal elma diyeti yapamıyorum.şekerim düşüyor biliyorsunuz.kahvaltıdan snr 3-4tane günkurusu kayısı yiyorum o bna çk iyi geliyor.aksamda 7gibi özel karışım salatamı yiyiyorum 1kase kepek ekmekle.gün içinde de 1-2kg elma yesil cay yrm saat bisiklet.2gündür böyleyim bu pek zorlamadı beni.böyle elma diyeti yapıorm sizce nasıl¿Gün günde yazayım yediğimi buda motive eder beni.Birde ben hiç cuma listeleri göremedim.kim tutup sunuyor bu listeyi.listede bizi motive eder verenleri görünce hırs yaparız vermeyenlere kızar eksiğini söyler yardımcı oluruz. Sizce¿

önce sağlık cnm..bencede tam iyileşmeden başlama..
bir süre sağlıklı beslenmeye devam et..
sonra direncin düşerse tekrardan hastalanırsın yoksa..

kızlar diyt ne alemde kim ne kadar verdii
cnm ben başlamıştım fakat tam uygulayamadım.uygulasaydım eğer gerçekten güzel kilo verdireceğine inanıyorum..

sanırım sadece kahvaltı ediyosun sonrada yatana kadar yeşil çay içiyorsun öylemi..
yatana kadar başka bişe girmiyomu midene....ve 8 gündür yapıyosun..walla sadece pes diyorum başkada bişe demiyorum..nasıl dayanıyosun..düşüp bayılırsın biyerlerde bak..öncelikle metabolizmanın çalışması için bişeler yemelisin..bu şekilde kilo versende geri alman kaçınılmaz ..midene bişeyler girmesi gerek..yoksa anoraksiyamı olmak istiyon böyle devam edrsen kendine zarar verirsin sadece..peki 8 günde ne kadar kilo verdin..kaçtın ..kaça düştün..bide boyun kaç..

Bu hafta elma diyetiyle 3,5 kg verdim sabahları kahvaltı edemedim akşam 6 da 1 tabak yemekle 1 dilim ekmek yedim hepp bide bu sabah tartıldım pazartesi başlamıştım yani 4 gün sonucu çok memnunumm devamı olur inşalah

Tebrik ederim canım ayrıca gözün aydın ben bu hafta tartılmayacam önümüzdeki hafta inşallahh yaaaaaa

Vay vay, gizli gizli diyete başlamış arkadaşım benim
Kolay gelsin bacım, darısı hepimizin kilolarının başına.

Ben de bu aralar akşam 10da eve geliyorum, hep dışardayım, derslerim çok, elma da yiyemiyorum dışarda ama 2 gün yaptım ve akşamları saçmalamama rağmen yarım kilo vermişim iki günde.Ki hep diyette olduğum düşünülürse 2 günde yarım kilo bile şahane.
Cumartesi pazar tam layığıyla yapmaya çalışacağım, haftaiçi de az bozarak devam edeceğim.
Yalnız su, yeşil çay, sinameki ve de mate çayı içmeme rağmen elma ben de sanırım wc sıkıntısı yarattı
Tek sıkıntım bu oldu, gerisi şahane

Tekrar tebrikler bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…