- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
Vay vay, gizli gizli diyete başlamış arkadaşım benim
Kolay gelsin bacım, darısı hepimizin kilolarının başına.
Ben de bu aralar akşam 10da eve geliyorum, hep dışardayım, derslerim çok, elma da yiyemiyorum dışarda ama 2 gün yaptım ve akşamları saçmalamama rağmen yarım kilo vermişim iki günde.Ki hep diyette olduğum düşünülürse 2 günde yarım kilo bile şahane.
Cumartesi pazar tam layığıyla yapmaya çalışacağım, haftaiçi de az bozarak devam edeceğim.
Yalnız su, yeşil çay, sinameki ve de mate çayı içmeme rağmen elma ben de sanırım wc sıkıntısı yarattı
Tek sıkıntım bu oldu, gerisi şahane
Tekrar tebrikler bacım.
eeeeeee kızlar bugün tartılma günü kimse tartılmıyormuben yapıyor olsaydım şimdi çokkkttaaannn yazmıştım hadi bakalım tartılında yazın kim ne kadar kilo vermiş
bu arada ben gündüzleri yine aynı şekilde yeşil çayımı suyumu içiyorum bolcaaaaa dün akşam eşimin dayısıgildeydik pirinçle ve ekmek içiyle köfte yapmışlardı 3-4 tane ondan yedim,yarım kase (yarısını oğlum yedi) şehriye çorbası ,turşu yedim .5 adet kaju
eve gidincede oğlumla pis boğazlığımız tuttuu 1 muz ve 1 gofret yedim :26::26:
ama benim en büyük başarım kola içmemek ki ben asla duramazdım içmeden
cnm evet tartıldım ama tartı artıda morelm bozul du regl olmamıştım regl olmadan tartıldıgımda 64.700 gelmiştim iki gün önce regl olmaya başladım 65.700 geldim bi acayiplik var regl oldugunda vücut su toplar tartılmayın diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum
Evet canım kesinlikle regl olmadan başlıyor vücut şişmeyeonun için bu dönemde tartılınca yanıltıcı oluyor tıpkı benim diyete başladığımdaki gibi yani bozma moralini bakalım reglin bitince gerçek kilon çıkacak ve vermiş olacaksın inşallahhhh
önce sağlık cnm..bencede tam iyileşmeden başlama..
bir süre sağlıklı beslenmeye devam et..
sonra direncin düşerse tekrardan hastalanırsın yoksa..
cnm ben başlamıştım fakat tam uygulayamadım.uygulasaydım eğer gerçekten güzel kilo verdireceğine inanıyorum..
sanırım sadece kahvaltı ediyosun sonrada yatana kadar yeşil çay içiyorsun öylemi..
yatana kadar başka bişe girmiyomu midene....ve 8 gündür yapıyosun..walla sadece pes diyorum başkada bişe demiyorum..nasıl dayanıyosun..düşüp bayılırsın biyerlerde bak..öncelikle metabolizmanın çalışması için bişeler yemelisin..bu şekilde kilo versende geri alman kaçınılmaz ..midene bişeyler girmesi gerek..yoksa anoraksiyamı olmak istiyonböyle devam edrsen kendine zarar verirsin sadece.. peki 8 günde ne kadar kilo verdin..kaçtın ..kaça düştün..bide boyun kaç..[/QUOT165 boyum sabah ac karnına içiyorum bir kupa sonra kahvaltımı yapıyorum öyle yemek yiyorum mesela bi kase corba salata bitane haslanmış baget bi kupa daha cay aralardada meyve yiyorum cnm akşamda aynı şekil ekmek yemiyorum bitek son bardagıda yatmadan içip 2 satt sonra falan yatıyorum aç kalmıyorum yanii böyl e...
=karambela:anladım cnm..sadece yeşil çay içyorum yazınca çok kızmıştım ama öyle değilmiş..umarım istediğin kiloya inersin..165 boyum sabah ac karnına içiyorum bir kupa sonra kahvaltımı yapıyorum öyle yemek yiyorum mesela bi kase corba salata bitane haslanmış baget bi kupa daha cay aralardada meyve yiyorum cnm akşamda aynı şekil ekmek yemiyorum bitek son bardagıda yatmadan içip 2 satt sonra falan yatıyorum aç kalmıyorum yanii böyl e...
Evet canım kesinlikle regl olmadan başlıyor vücut şişmeyeonun için bu dönemde tartılınca yanıltıcı oluyor tıpkı benim diyete başladığımdaki gibi yani bozma moralini bakalım reglin bitince gerçek kilon çıkacak ve vermiş olacaksın inşallahhhh
sagolun kızlar yaa gerçekten morelm bozulmuştu ben vereym dedikçe alıyormuyum diyeslm canım morelini bozma gercekten öyle ben de 65 kiloyum regli olcagım zaman şişiyorum acayıp 67 68 bile oluyorum ama biliyorumki regliyim bitince tartılıyorum aynı cıkıyorum üzme kendini normal bişe yani bu....
2 .günde devam ediyorum diyete istikrarlı bir şekilde.yeşil çay içerkende yarım limon sıkıyorum içerisine metabolizmayı hızlandırsın diye...haftaya cumaya kadar aynen devam tabi bir aksilik olmazsa...
eeeeeee kızlar bugün tartılma günü kimse tartılmıyormuben yapıyor olsaydım şimdi çokkkttaaannn yazmıştım hadi bakalım tartılında yazın kim ne kadar kilo vermiş
bu arada ben gündüzleri yine aynı şekilde yeşil çayımı suyumu içiyorum bolcaaaaa dün akşam eşimin dayısıgildeydik pirinçle ve ekmek içiyle köfte yapmışlardı 3-4 tane ondan yedim,yarım kase (yarısını oğlum yedi) şehriye çorbası ,turşu yedim .5 adet kaju
eve gidincede oğlumla pis boğazlığımız tuttuu 1 muz ve 1 gofret yedim :26::26:
ama benim en büyük başarım kola içmemek ki ben asla duramazdım içmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?