Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

dün akşam
bir kase çorba
biraz taze fasulye yemegi
salamur tursu
ve 3-4 kaşık pilav

sabah
4 zytn
1k.k.
2 cvz
yarın çay kaşıgı kadar bal
1 from etimek
şekersiz çay

herkese günaydınlar ..elma diyetimin dün 1 günü bitti.akşam bir tabak yoğurt yedim 1 saat yürüdüm....
77 olan kilom şuan 76 ve vücudu inanılmaz rahatlatıyor...

sağol ama vermek değil daim ettirmenin önemli olduğunun farkındayım maşallah sen vazgeçmedinn ve sanırım senin 3 ayı geçti hala devam etirmenn örnek alıyorumm dışarda olman elma diyetii için dahada iyi değilmii doldur çantana 7 elma her arada ısır benim çekmecemde aklıma geldikçe ısırıp duruyorum bu arada wc ye gitmek 35 caloriyi harcatıyomuşş artık şikayet etmiyorum ben

eeeeeee kızlar bugün tartılma günü kimse tartılmıyormu ben yapıyor olsaydım şimdi çokkkttaaannn yazmıştım hadi bakalım tartılında yazın kim ne kadar kilo vermiş
bu arada ben gündüzleri yine aynı şekilde yeşil çayımı suyumu içiyorum bolcaaaaa dün akşam eşimin dayısıgildeydik pirinçle ve ekmek içiyle köfte yapmışlardı 3-4 tane ondan yedim,yarım kase (yarısını oğlum yedi) şehriye çorbası ,turşu yedim.5 adet kaju
eve gidincede oğlumla pis boğazlığımız tuttuu 1 muz ve 1 gofret yedim :26::26:
ama benim en büyük başarım kola içmemek ki ben asla duramazdım içmeden

cnm evet tartıldım ama tartı artıda morelm bozul du regl olmamıştım regl olmadan tartıldıgımda 64.700 gelmiştim iki gün önce regl olmaya başladım 65.700 geldim bi acayiplik var regl oldugunda vücut su toplar tartılmayın diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum

Evet canım kesinlikle regl olmadan başlıyor vücut şişmeye onun için bu dönemde tartılınca yanıltıcı oluyor tıpkı benim diyete başladığımdaki gibi yani bozma moralini bakalım reglin bitince gerçek kilon çıkacak ve vermiş olacaksın inşallahhhh

MAVİİİİ özel mesaj yazamıyorum mesaj sayım buna izin vermiyormuş buradan yazayım zayıflama macununu :)

Canım bu macunun adı "NİVAL"... aktarlara bu markanın zayıflama macununu söylediğin zaman hemen verirler... bu macun ayda 8 kilo verdiriyor... günde 4 kere yenilmesi gerekiyor, çay kaşığıyla ama fazla gelip bağırsakları komple bozabiliyor o yüzden günde 2 kere içmeni öneririm... nar ekşili bir tadı var, yenmeyecek gibi değil.... yemeklerden önce tüketiyorsun ( biz elma diyeti yaptığımız için mesela elma yemeden önce) ve rahat rahat yemeğini yiyorsun... mesela 3 öğün yedin, 3 öğünün yiycekleri de midende kalmıyor, hemen bağırsaklarını çalıştırıyor
büyük boy 22 tl.
küçük boy 14 tl :)

slm canım morelini bozma gercekten öyle ben de 65 kiloyum regli olcagım zaman şişiyorum acayıp 67 68 bile oluyorum ama biliyorumki regliyim bitince tartılıyorum aynı cıkıyorum üzme kendini normal bişe yani bu....

günde akşama kadarda 3 litre su içiyorum tartılmadmı hiç ayın sonunda tartılcam süpriz yapmak istiyorum kendime

Son düzenleme:
2 .günde devam ediyorum diyete istikrarlı bir şekilde.yeşil çay içerkende yarım limon sıkıyorum içerisine metabolizmayı hızlandırsın diye...haftaya cumaya kadar aynen devam tabi bir aksilik olmazsa...

sagolun kızlar yaa gerçekten morelm bozulmuştu ben vereym dedikçe alıyormuyum diye

2 .günde devam ediyorum diyete istikrarlı bir şekilde.yeşil çay içerkende yarım limon sıkıyorum içerisine metabolizmayı hızlandırsın diye...haftaya cumaya kadar aynen devam tabi bir aksilik olmazsa...

slm sibel arkadaşım bende yarın başlıyorum elma diyetine ....son yapan arkadaşlarla hep beraber yapsak çok daha anlamlı olur diye düşünüyorum...

merhaba arkdaşım ne kadar zamandır yapıyorsun bu diyeti..bende yarın başlamayı düşünüyorumda ...verdiğin kilolarla inceldin mi ... bilmek istiyorum....teşekkür ederim şimdiden

kızlar slm bende size özendim bir deniyeceğim elma diyetini bakalım becerebilirsem devam edeceğim senelerdir hiç rejim yapmamış biriyim

Bayanlar beni görmedinizmi geçen yazdım size. Bugün start verdim yine.Sabah2 dilm kepek ekmek,yoğurt,1yumurta,zeytin.3bardak y.çay 1ayran,1avuç patates,1elma.Birazdanda bisiklet çeviricem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…