Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bayanlar beni görmedinizmi geçen yazdım size. Bugün start verdim yine.Sabah2 dilm kepek ekmek,yoğurt,1yumurta,zeytin.3bardak y.çay 1ayran,1avuç patates,1elma.Birazdanda bisiklet çeviricem inş.

Elma yemekten artık dişlerim sızlıyor
Bende rondodan geçirdim yedim bu sefer. Acilen diş doktoruna gitmem gerek sanırımm

selam kızlar iki gündür misafirdl oydu buydu derken benim diyet yarına kaldı yine yarın başlayacak olan arkadaşlar birlikte başlayalım.....

günaydın dün yatmadan önce bu diyete tekrardan başlamayı düşünüyodum bu sabah o niyetle tartıldım ve misafir sürecinde elimden geldiğince dikkat etmeme rağmen bir kilo daha almışıım ben vermek isterken bir kilo daha off neyse şu an çok daha mutsuz ve çok daha karalıyım bugün başlayacağım

Son düzenleme:

canım günaydın bende elma diyetine 77 ile başladım bugün 3. günüm ve 75.5 olmuşum.ama ben akşamları uyumadan haşlanmış brokoli ve yoğurt yiyorum aynı zamanda.çünkü hem açlığı bastırıyor hemde metebolizma çalışmaya devam ediyor...

slm sibel arkadaşım bende yarın başlıyorum elma diyetine ....son yapan arkadaşlarla hep beraber yapsak çok daha anlamlı olur diye düşünüyorum...

merhaba evet bencede hep beraber yapalım.çünkü ben kararlıyım bu sefer zayıflamaya...canım herşey bizim elimizde..durmak yok....

sabah uyanır uyanmaz ılık su içerisine yarım limon sıkıp içtim.
yarım saat sonra kahvaltıda 2 dilim yoğun kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay,roka,çok az peynir yedim.
tek lüksüm iş yerine gelince nescafe 3 bir arada içmek.
akşama kadarda elma ve yeşil çay ve su içeceğim. herkese Allah yardım etsin...bir an önce kurtulalım bu kilolardan......

canım günaydın mutsuz olma verirsin kilolarını önemli olan vereceğine inanman....hep beraber başaracağız inşallah.....

merhaba evet bencede hep beraber yapalım.çünkü ben kararlıyım bu sefer zayıflamaya...canım herşey bizim elimizde..durmak yok....

arkadaşım çok güzel motive ediyorsun çok sağolll....sayende öyle bir gaza geldim ki hep zayıflayacağımı düşünüyorum..ve senin gibi kararlıyım bende.....

yarın sabah aynen yapıyorum canım....yaptıklarını holeyyyyyyyyyy

canım günaydın mutsuz olma verirsin kilolarını önemli olan vereceğine inanman....hep beraber başaracağız inşallah.....

günaydın canım sanada güne çok umutsuz başlamıştım ama sabah bir tost yedim yeşilçay içtim va bir saat sonra elmalarımı yemeye başlayacağım o yüzden şu an kendimi diyet sürecine girmiş ve daha iyi hissediyorum :) desteğin için teşekkürler kilolarımız da yakın ben bugün 76.8 çıktım birbirimize destek olup bu yolda beraber yürüyelimm

sana da başarılar canım iyi gidiyorsun devamı gelir inşallahh kaç gün yapacaksın seninle ve şu an yapan arkadaşlarla devam etmeyi çok isterim birlikten kuvvet doğar :)

sana da başarılar canım iyi gidiyorsun devamı gelir inşallahh kaç gün yapacaksın seninle ve şu an yapan arkadaşlarla devam etmeyi çok isterim birlikten kuvvet doğar :)

canım benim tam anlamıyla bugün 3. günüm tam bir hafta yapıp ondan sonra bir kaç gün ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum..evet hep beraber yapalım asla kaçamak yok...ne olursa olsun ..amaç biran önce hedefe ulaşıp ondan sonra hedef kiloyu korumak..tabi bunu yaparkende sağlıklı yapmak lazım.. ben brokoli ve karnıbaharı haşlayıp dolaba koydum.akşam evdekiler yemek yerken bende onları küçük küçük doğruyorum üzerinede 3 kaşık yoğurt koyup karıştırıp yiyorum hem tok tutuyor hemde rahat uyumamı sağlıyor..denemeni tavsiye ederim.

canım geçen hafta bende diyete başlamıştım sabahtan akşama kadar sadık kaldım .akşam eve bir gittim annem çok güzel yemekler yapmış.saatte 21 falan oturdum güzelce yedim...1 günüm boşuna gitti.. ertesi gün bir pişmanlık duydum anlatamam..anladım ki deli gibi yesende o gün bitiyor sağlıklı ve az yesende bitiyor.Arada ki tek fark birinde inceliyorsun diğerinde genişliyorsun ve ben kararımı verdim.İncelmeyi seçtim...bu güne kadar saçma sapan şeyleri yedikde ne oldu..sonuç ortada.. haksızmıyım....

bizide böyle motive et ve inandır sibelcim...yazdıklarını okuyunca güvenim geliyor inan bana.....artık daha sağlam adımlarla başlıyorum..bugün karnıbahar ve brokoli tarifini denerim akşam...

benimde haftaya cumaya kadar tam gaz gidecek inşallah sonra bir iki gün ara olabilir.bende akşamları salata yapıp yemeyi düşünüyodum ama brokolide iyi bir fikir canım önerin için teşekkürler :) başka kaçamak kesinlikle yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…