nergiscim elmaları kesip yesen daha kolay olur.bende zorlanıyordum böyle yapıyorum.sadece tavsiye :)Elma yemekten artık dişlerim sızlıyorBende rondodan geçirdim yedim bu sefer. Acilen diş doktoruna gitmem gerek sanırımm
=karambela:
anladım cnm..sadece yeşil çay içyorum yazınca çok kızmıştım ama öyle değilmiş..umarım istediğin kiloya inersin..
inş canım ya sıkıldım artık bu kilolardan
slm arkdaşlar ben aranıza yeni katılıyorum....umarım hep beraber zayıflarız...
inş bakalım sen kac kilosun cnm hedefin kaç?
günaydın dün yatmadan önce bu diyete tekrardan başlamayı düşünüyodum bu sabah o niyetle tartıldım ve misafir sürecinde elimden geldiğince dikkat etmeme rağmen bir kilo daha almışıımben vermek isterken bir kilo daha off neyse şu an çok daha mutsuz ve çok daha karalıyım bugün başlayacağım
slm sibel arkadaşım bende yarın başlıyorum elma diyetine ....son yapan arkadaşlarla hep beraber yapsak çok daha anlamlı olur diye düşünüyorum...
günaydın dün yatmadan önce bu diyete tekrardan başlamayı düşünüyodum bu sabah o niyetle tartıldım ve misafir sürecinde elimden geldiğince dikkat etmeme rağmen bir kilo daha almışıımben vermek isterken bir kilo daha off neyse şu an çok daha mutsuz ve çok daha karalıyım bugün başlayacağım
merhaba evet bencede hep beraber yapalım.çünkü ben kararlıyım bu sefer zayıflamaya...canımherşey bizim elimizde..durmak yok....
sabah uyanır uyanmaz ılık su içerisine yarım limon sıkıp içtim.
yarım saat sonra kahvaltıda 2 dilim yoğun kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay,roka,çok az peynir yedim.
tek lüksüm iş yerine gelince nescafe 3 bir arada içmek.
akşama kadarda elma ve yeşil çay ve su içeceğim. herkese Allah yardım etsin...bir an önce kurtulalım bu kilolardan......
canım günaydın mutsuz olma verirsin kilolarını önemli olan vereceğine inanman....hep beraber başaracağız inşallah.....
sabah uyanır uyanmaz ılık su içerisine yarım limon sıkıp içtim.
yarım saat sonra kahvaltıda 2 dilim yoğun kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay,roka,çok az peynir yedim.
tek lüksüm iş yerine gelince nescafe 3 bir arada içmek.
akşama kadarda elma ve yeşil çay ve su içeceğim. herkese Allah yardım etsin...bir an önce kurtulalım bu kilolardan......
sana da başarılar canım iyi gidiyorsun devamı gelir inşallahhkaç gün yapacaksın seninle ve şu an yapan arkadaşlarla devam etmeyi çok isterim birlikten kuvvet doğar :)
günaydın canım sanada güne çok umutsuz başlamıştım ama sabah bir tost yedim yeşilçay içtim va bir saat sonra elmalarımı yemeye başlayacağım o yüzden şu an kendimi diyet sürecine girmiş ve daha iyi hissediyorum :) desteğin için teşekkürler kilolarımız da yakın ben bugün 76.8 çıktım birbirimize destek olup bu yolda beraber yürüyelimm
canım geçen hafta bende diyete başlamıştım sabahtan akşama kadar sadık kaldım .akşam eve bir gittim annem çok güzel yemekler yapmış.saatte 21 falan oturdum güzelce yedim...1 günüm boşuna gitti.. ertesi gün bir pişmanlık duydum anlatamam..anladım ki deli gibi yesende o gün bitiyor sağlıklı ve az yesende bitiyor.Arada ki tek fark birinde inceliyorsundiğerinde genişliyorsun ve ben kararımı verdim.İncelmeyi seçtim...bu güne kadar saçma sapan şeyleri yedikde ne oldu..sonuç ortada.. haksızmıyım....
canım benim tam anlamıyla bugün 3. günüm tam bir hafta yapıp ondan sonra bir kaç gün ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum..evet hep beraber yapalım asla kaçamak yok...ne olursa olsun ..amaç biran önce hedefe ulaşıp ondan sonra hedef kiloyu korumak..tabi bunu yaparkende sağlıklı yapmak lazım.. ben brokoli ve karnıbaharı haşlayıp dolaba koydum.akşam evdekiler yemek yerken bende onları küçük küçük doğruyorum üzerinede 3 kaşık yoğurt koyup karıştırıp yiyorum hem tok tutuyor hemde rahat uyumamı sağlıyor..denemeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?