- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
günaydın canım sanada güne çok umutsuz başlamıştım ama sabah bir tost yedim yeşilçay içtim va bir saat sonra elmalarımı yemeye başlayacağım o yüzden şu an kendimi diyet sürecine girmiş ve daha iyi hissediyorum :) desteğin için teşekkürler kilolarımız da yakın ben bugün 76.8 çıktım birbirimize destek olup bu yolda beraber yürüyelimm
kızlar yakın zamanda başlamışız nasılsa ..aynen devam edelim hatta bir gün belirleyim ozaman tartılalım nedersiniz..katılmak isteyen arkadaşlarda olursa pazartesiye kadar bildirsin pazartesi günü tartılarak bakalım durumumuza tabi sibel arkdaşım motive etmeye devam ederse ben çok isterim sonuna kadar gitmeyi...
canım geçen hafta bende diyete başlamıştım sabahtan akşama kadar sadık kaldım .akşam eve bir gittim annem çok güzel yemekler yapmış.saatte 21 falan oturdum güzelce yedim...1 günüm boşuna gitti.. ertesi gün bir pişmanlık duydum anlatamam..anladım ki deli gibi yesende o gün bitiyor sağlıklı ve az yesende bitiyor.Arada ki tek fark birinde inceliyorsundiğerinde genişliyorsun ve ben kararımı verdim.İncelmeyi seçtim...bu güne kadar saçma sapan şeyleri yedikde ne oldu..sonuç ortada.. haksızmıyım....
benimde haftaya cumaya kadar tam gaz gidecek inşallah sonra bir iki gün ara olabilir.bende akşamları salata yapıp yemeyi düşünüyodum ama brokolide iyi bir fikir canım önerin için teşekkürler :) başka kaçamak kesinlikle yok :)
kızlar yakın zamanda başlamışız nasılsa ..aynen devam edelim hatta bir gün belirleyim ozaman tartılalım nedersiniz..katılmak isteyen arkadaşlarda olursa pazartesiye kadar bildirsin pazartesi günü tartılarak bakalım durumumuza tabi sibel arkdaşım motive etmeye devam ederse ben çok isterim sonuna kadar gitmeyi...
evet sadık kalmalısın ki hedefine ulaşasın..hedefine ulaştıktan sonra arada kaçamak yapsanda sorun olmaz ...şuan vücudumuza iradeli olmayı öğretmeliyiz..ben tam bir cola canavarıyım ama inan kendimi şöyle şartlandırdım. cola içebilmem için önce diyetime sadık kalıp bir hafta tam anlamıyla yapmalıyım.. 1 haftanın sonunda bir öğün istediğim herşeyi yiyebilirim..cola da dahil...tabi öğlen tercih etmeliyim.. sonra diyete devam...önce hak etmem lazım o ödülü..sadık kalamayıp kaçamak yaparsam yerimde sayacağımı biliyorum..Bunları düşün bence hiç kaçamak yapmazsın....canımbenimde haftaya cumaya kadar tam gaz gidecek inşallah sonra bir iki gün ara olabilir.bende akşamları salata yapıp yemeyi düşünüyodum ama brokolide iyi bir fikir canım önerin için teşekkürler :) başka kaçamak kesinlikle yok :)
evet sadık kalmalısın ki hedefine ulaşasın..hedefine ulaştıktan sonra arada kaçamak yapsanda sorun olmaz ...şuan vücudumuza iradeli olmayı öğretmeliyiz..ben tam bir cola canavarıyım ama inan kendimi şöyle şartlandırdım. cola içebilmem için önce diyetime sadık kalıp bir hafta tam anlamıyla yapmalıyım.. 1 haftanın sonunda bir öğün istediğim herşeyi yiyebilirim..cola da dahil...tabi öğlen tercih etmeliyim.. sonra diyete devam...önce hak etmem lazım o ödülü..sadık kalamayıp kaçamak yaparsam yerimde sayacağımı biliyorum..Bunları düşün bence hiç kaçamak yapmazsın....canım
harikasın canımmm ben su içemiyorum çok fazla bir önerin varmı yada elmaları nasıl ayarlayıp yiyebilirim...
evet sadık kalmalısın ki hedefine ulaşasın..hedefine ulaştıktan sonra arada kaçamak yapsanda sorun olmaz ...şuan vücudumuza iradeli olmayı öğretmeliyiz..ben tam bir cola canavarıyım ama inan kendimi şöyle şartlandırdım. cola içebilmem için önce diyetime sadık kalıp bir hafta tam anlamıyla yapmalıyım.. 1 haftanın sonunda bir öğün istediğim herşeyi yiyebilirim..cola da dahil...tabi öğlen tercih etmeliyim.. sonra diyete devam...önce hak etmem lazım o ödülü..sadık kalamayıp kaçamak yaparsam yerimde sayacağımı biliyorum..Bunları düşün bence hiç kaçamak yapmazsın....canım
kızlar ben 1.5 kılo vermişimm..2.günümm..sabah kahvaltısı olmasa zor yapılır bu diyet sabah uyandığımda midem bulanıyoo..kahvaltı yapınca kendıme gelıyorum..bide akşam 6 da falan karnı bahar yedim çiğ olarak sarımsaklı yoğurda bandıra bandıra
harikasın canımmm ben su içemiyorum çok fazla bir önerin varmı yada elmaları nasıl ayarlayıp yiyebilirim...
kızlar ben 1.5 kılo vermişimm..2.günümm..sabah kahvaltısı olmasa zor yapılır bu diyet sabah uyandığımda midem bulanıyoo..kahvaltı yapınca kendıme gelıyorum..bide akşam 6 da falan karnı bahar yedim çiğ olarak sarımsaklı yoğurda bandıra bandıra[/Q
tebrikler ama karnıbaharı haşlasan daha zevkle yersin...ben öyle yapıyorummm...umarım daha güzel kilollar verirsin canım....
kızlar pazartesi günü görüşürüz herkese istikrarlı ve kararlı bir diyet diliyorum..BAŞARILAR...
canım elmaları yemekte zorlanıyosan küp küp doğrayabilirsin öyle okumuştum önceki sayfalarda rahat oluyormuş :) su şişen hep göz önünde dursun bu arada aklına gelir içersin sık sık ben öyle yapıyorum :)
nergiscim elmaları kesip yesen daha kolay olur.bende zorlanıyordum böyle yapıyorum.sadece tavsiye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?