Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar dün akşamki menüm misafirlikteydin
az sulu haslama et
salata
birazcık yogurlu patates kızarması

daha sonra elma ve portakal yedim

bu sabah
biraz patates salatası
1 k.k kadar peynr
1.5 ceviz
4 zeytn
şekersiz çay

sabah kalkınca 2 bardak su içtim

kızlar yakın zamanda başlamışız nasılsa ..aynen devam edelim hatta bir gün belirleyim ozaman tartılalım nedersiniz..katılmak isteyen arkadaşlarda olursa pazartesiye kadar bildirsin pazartesi günü tartılarak bakalım durumumuza tabi sibel arkdaşım motive etmeye devam ederse ben çok isterim sonuna kadar gitmeyi...

Canım tabiki neden olmasın başaramayacağımız hiç birşey yok...şöyle düşün kilo veremesen bile en azından almayacaksında..artık şişmanlığa son..ben 77 ile başladım bugün itibari ile 75.5 hedefim 50 kilo olmak....pazartesi günü tartılıp bildirirsin sende olurmu canımcım... ama kaçamak yok en azından vücut az yemeye ve iradeli olmaya alışmalı demi şeker...

canım benim tabiki de çok haklısın sabahki üzüntümü düşününce bir kez daha anlaşılıyor haklı olduğunn :) beni acayip motive ettin şu an kendimi çok iyi hissediyorum sayende diyetimi de bozmıcam ins çok saoll canımm

canım inan çok tok tutuyor ama küçük küçük doğra yoğurtla karıştır tadı çok güzel ve tok tutuyor.çünkü akşam insan çok acıkıyor ve ne olursa o zaman oluyor....ve kaçamak yok....hergün bir adım daha yaklaşacağız hedefimize....

haklısın ben kesinlikle varım arkadaşım :) bugün başladım işte bakalım pazartesiye bildiririz tekrardan :) bugün moralim bozuk başladım güne şu an çok iyiyim ama ins diğer günler bende motivemi eksik etmem üzerinizdenn

evet sadık kalmalısın ki hedefine ulaşasın..hedefine ulaştıktan sonra arada kaçamak yapsanda sorun olmaz ...şuan vücudumuza iradeli olmayı öğretmeliyiz..ben tam bir cola canavarıyım ama inan kendimi şöyle şartlandırdım. cola içebilmem için önce diyetime sadık kalıp bir hafta tam anlamıyla yapmalıyım.. 1 haftanın sonunda bir öğün istediğim herşeyi yiyebilirim..cola da dahil...tabi öğlen tercih etmeliyim.. sonra diyete devam...önce hak etmem lazım o ödülü..sadık kalamayıp kaçamak yaparsam yerimde sayacağımı biliyorum..Bunları düşün bence hiç kaçamak yapmazsın....canım

harikasın canımmm ben su içemiyorum çok fazla bir önerin varmı yada elmaları nasıl ayarlayıp yiyebilirim...

harikasın canımmm ben su içemiyorum çok fazla bir önerin varmı yada elmaları nasıl ayarlayıp yiyebilirim...

bak canım annemede yaptırıyorum bu diyeti o da senin gibi ..hatta daha kötüdür su içme konusunda..sabah uyanır uyanmaz ılık suya yarım limon sıkıp içiyorsun..yarım saat sonra kahvaltı.. yarım saat sonra bir yeşilçay iç. Ben yeşilçayada yarım limon sıkıyorum.. daha sonra her saat 1 adet elma bir bardak su iç..bu mantıkla sıkılmadan yapabilirsin.akşamda haşlanmış brokoli ve yoğurt ye..güzel güzel uyu..sonra kilolara yavaş yavaş veda et güzelim.....

kızlar ben 1.5 kılo vermişimm..2.günümm..sabah kahvaltısı olmasa zor yapılır bu diyet sabah uyandığımda midem bulanıyoo..kahvaltı yapınca kendıme gelıyorum..bide akşam 6 da falan karnı bahar yedim çiğ olarak sarımsaklı yoğurda bandıra bandıra

canım mükemmelsin çook teşekkür ederim sabahtan beri sayende toparladım kendimi çok iyi hissediyorum kendime olan inancım yerine geldi vallahi

canım elmaları yemekte zorlanıyosan küp küp doğrayabilirsin öyle okumuştum önceki sayfalarda rahat oluyormuş :) su şişen hep göz önünde dursun bu arada aklına gelir içersin sık sık ben öyle yapıyorum :)

kızlar pazartesi günü görüşürüz herkese istikrarlı ve kararlı bir diyet diliyorum..BAŞARILAR...

sağol kuzum sanada pazartesi görüşmek üzere bende çıkıyorum...daha akşam 1 saat yürüyeceğim senin yaptığın gibi.... inanılmaz güvenim geldi kendime ....vay arkadaş yaaaaaaaaaaaaaaa

sağol canım sibelle sana teşekkürler pazartesi görüşürüz inşallah eksilmiş kilolarla....kaçamaksız bir şekilde...

nergiscim elmaları kesip yesen daha kolay olur.bende zorlanıyordum böyle yapıyorum.sadece tavsiye :)

Teşekkür ederim canım:) Evde dediğin gibi yapıyorum ama okulda ne yazık ki ısırarak yemek zorundayım, bu da dişlerimi bayağı zorluyor. Oysa ki ekşiyi çok severim neden böyle oldu anlamadım ki...

Bi de ben yeşil çay yerine green ısland keten tohumlu çay içiyorum. İnanılmaz derecede bağırsakları rahatlatıyor. Gerçi elma zaten buna yardım ediyor ama bu çay gerçekten mükemmell...
Hatta paketi de bu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…