Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kizlarr
sali gunu bende baslamistim diyete ama sanirim benim metabolizmada bi sorun var
4 gundur ac kalmama ragmen bi gram bile gitmemis bende
hadi elma diyeti bana etki yapmiyo diyelim
ama gunluk yediklerimden %70 kastim yani
1 gram bile gitmemesi normal bi durummu bilmiyorum
tartiya her cikisimda hayal kirikligi yasiyorum ama inat ettim
acliktan olsem bile yemicem 1 kilo verene kadar
desteklerinizi bekliyorumm

nergiscim aklıma 2fikir geldi:) ama sen bilirsin tabi.1.minik tahta bıçaklar varya attarda da satıyorlar vitamin öldürmeyen.okulda BELKİ bişey demezler ona. 2.elmaları dograyıp tupper'ın hava geçirmez kaplarına koyabilirsin çok daha az kararır.Dediğin çayıda denice.bn keteni salataya koyuyordum.öylesı daha kolay.bende cemrenin y.çayını içiyorum piyasada doğru kurutulan en dogalı oymuş.altunizadede biyerden alıyorum.

Günyadın kızlar ben bugün tekrar başlıyorum 1 hafta ara vermek zorunda kaldım bu hafta büyük ihtimalle tam yapıcam inşallahhhhh 51:

herkese günaydın arkadaşlar bugün benim 4.günüm ve tam 3kg verdim.aynen devam ediyorum.....kesinlikle kaçamak yapmadım.

77 74

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar bugün benim 4.günüm ve tam 3kg verdim.aynen devam ediyorum.....kesinlikle kaçamak yapmadım.

77 74

günaydın tebrik ederim canım bende 87.5 düm 3 günüm şuan 86kg oldum sayende aynen devam ediyorum dediğin şekilde bu arada yoğurtlu brokoli süper hiç acıktırmıyor.bu sefer başaracağız sanırım...

sanada günaydın şeker bende seni tebrik ederim.dün 2 saat yürüdüm ... bu sefer cidden hiç sıkılmadan yapıyorum.kardeşimin düğününe kadar zayıflayacağım inşallah..annemde 88.5 le başladı 4 günü bugün ve o da 86.5 kg ve çok mutlu.onuda öyle motive ediyorum ki görmelisin... dediklerimi harfi harfine uyguluyor..ve çok rahatladım diyor.akşamlarıda yürüyüş yapıyoruz..erkek kardeşimle babam en fazla 2 gün daha yapıp bırakırsınız diyorlar..hatta iddiaya girdiler annemle pazar günününe kadar 84kg olursa 200 tl verecekler...düğüne kadarda yani 9'uncun ayda 65 kg olursa 2 bilezik erkek kardeşim 2 bilezikte babam alacak... olamazsa annem bilezik parasını onlara verecek baya bi çekişmeli....ama annem öyle motive olmuş ki kesin kazanacağız diyor...

Son düzenleme:

Günyadın kızlar ben bugün tekrar başlıyorum 1 hafta ara vermek zorunda kaldım bu hafta büyük ihtimalle tam yapıcam inşallahhhhh 51:

günaydınnn

bende bugün başladım elma diyetine ,size özendim çok güzel kilo vermişsiniz bende daha önce yaptım bu diyeti ama tam olarak yapamadığım halde 5 günde 3 kilo veriyodum

şimdi tekrar başladım

senin mesajların özellikle çok motive dici

78 kiloyla bismillah dedim bakalım

bi listeniz falan varmı varsa benide ekleyin ne oluuurrr

Günaydın kızlar....
banada destek olun bende yapmak istiyorum ama devam ettiremiyorum..sizden yardım istiyorum kızlar...

mavii iyileştinmi cnm..bende yapmak istiyorum ama yeme içgüdüsüne engel olamıyorum...başka bişe yemeden nasıl durabiliyosunuz yaaa..banada öğretin bunu ltfen..

77 74

canım böle giderseniz bencede siz kazanırsınız..zor bi süreç ama isteyince yapılabilir..

Çok teşekkür ederim canım inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın.Liste ilk sayfada var canım ben normalde kahvaltıda form bisküvi yiyordum bu kez onuda yememeye çalışacam çok zorlanmam umarım sadece elma yicem eğer kendimi çok kötü hissedersem belki 1 2 kaşık yoğur yerim akşamları ama mecbur kalmadıkça asla yemicem bu hafta en az 5 kilo veririm inşallah bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…