- 27 Temmuz 2010
- 404
- 0
- 116
kızlar ben 1.5 kılo vermişimm..2.günümm..sabah kahvaltısı olmasa zor yapılır bu diyet sabah uyandığımda midem bulanıyoo..kahvaltı yapınca kendıme gelıyorum..bide akşam 6 da falan karnı bahar yedim çiğ olarak sarımsaklı yoğurda bandıra bandıra[/Q
tebrikler ama karnıbaharı haşlasan daha zevkle yersin...ben öyle yapıyorummm...umarım daha güzel kilollar verirsin canım....
haşlanmış karnıbaharı yiyemiyorum kokusuda hoşuma gitmiyor..:) çiğ çok hoşuma gidıyor..denemdıysen mutlaka tavsıye edrım..sarımsaklı yoğurda bandırıp ye süper oluyo..ama yınede çok yemıyorum tabı az bişeyy..
nergiscim aklıma 2fikir geldi:) ama sen bilirsin tabi.1.minik tahta bıçaklar varya attarda da satıyorlar vitamin öldürmeyen.okulda BELKİ bişey demezler ona. 2.elmaları dograyıp tupper'ın hava geçirmez kaplarına koyabilirsin çok daha az kararır.Dediğin çayıda denice.bn keteni salataya koyuyordum.öylesı daha kolay.bende cemrenin y.çayını içiyorum piyasada doğru kurutulan en dogalı oymuş.altunizadede biyerden alıyorum.Teşekkür ederim canım:) Evde dediğin gibi yapıyorum ama okulda ne yazık ki ısırarak yemek zorundayım, bu da dişlerimi bayağı zorluyor. Oysa ki ekşiyi çok severim neden böyle oldu anlamadım ki...Bi de ben yeşil çay yerine green ısland keten tohumlu çay içiyorum. İnanılmaz derecede bağırsakları rahatlatıyor. Gerçi elma zaten buna yardım ediyor ama bu çay gerçekten mükemmell...Hatta paketi de bu:Eki Görüntüle 364807
pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum o zaman kızlarr
herkese günaydın arkadaşlar bugün benim 4.günüm ve tam 3kg verdim.aynen devam ediyorum.....kesinlikle kaçamak yapmadım.
77 74
sanada günaydın şeker bende seni tebrik ederim.dün 2 saat yürüdüm ... bu sefer cidden hiç sıkılmadan yapıyorum.kardeşimin düğününe kadar zayıflayacağım inşallah..annemde 88.5 le başladı 4 günü bugün ve o da 86.5 kg ve çok mutlu.onuda öyle motive ediyorum ki görmelisin... dediklerimi harfi harfine uyguluyor..ve çok rahatladım diyor.akşamlarıda yürüyüş yapıyoruz..erkek kardeşimle babam en fazla 2 gün daha yapıp bırakırsınız diyorlar..hatta iddiaya girdiler annemle pazar günününe kadar 84kg olursa 200 tl verecekler...düğüne kadarda yani 9'uncun ayda 65 kg olursa 2 bilezik erkek kardeşim 2 bilezikte babam alacak... olamazsa annem bilezik parasını onlara verecekgünaydın tebrik ederim canım bende 87.5 düm 3 günüm şuan 86kg oldum sayende aynen devam ediyorum dediğin şekilde bu arada yoğurtlu brokoli süper hiç acıktırmıyor.bu sefer başaracağız sanırım...
sanada günaydın şeker bende seni tebrik ederim.dün 2 saat yürüdüm ... bu sefer cidden hiç sıkılmadan yapıyorum.kardeşimin düğününe kadar zayıflayacağım inşallah..annemde 88.5 le başladı 4 günü bugün ve o da 86.5 kg ve çok mutlu.onuda öyle motive ediyorum ki görmelisin... dediklerimi harfi harfine uyguluyor..ve çok rahatladım diyor.akşamlarıda yürüyüş yapıyoruz..erkek kardeşimle babam en fazla 2 gün daha yapıp bırakırsınız diyorlar..hatta iddiaya girdiler annemle pazar günününe kadar 84kg olursa 200 tl verecekler...düğüne kadarda yani 9'uncun ayda 65 kg olursa 2 bilezik erkek kardeşim 2 bilezikte babam alacak... olamazsa annem bilezik parasını onlara verecekbaya bi çekişmeli....ama annem öyle motive olmuş ki kesin kazanacağız diyor... [/Q
valla canım bence kazanırsınız çünkü sen beni bile motive ettin sayende 3.günüm bugün ve kararlıyım bende akşam yürürüm 1 saat..pazar günü sonucu bilmek isterim canım...umarım kazanırsınız..
Günyadın kızlar ben bugün tekrar başlıyorum1 hafta ara vermek zorunda kaldım bu hafta büyük ihtimalle tam yapıcam inşallahhhhh 51:
mavii iyileştinmi cnm..bende yapmak istiyorum ama yeme içgüdüsüne engel olamıyorum..Günyadın kızlar ben bugün tekrar başlıyorum1 hafta ara vermek zorunda kaldım bu hafta büyük ihtimalle tam yapıcam inşallahhhhh 51:
herkese günaydın arkadaşlar bugün benim 4.günüm ve tam 3kg verdim.aynen devam ediyorum.....kesinlikle kaçamak yapmadım.
77 74
günaydın tebrik ederim canım bende 87.5 düm 3 günüm şuan 86kg oldum sayende aynen devam ediyorum dediğin şekilde bu arada yoğurtlu brokoli süper hiç acıktırmıyor.bu sefer başaracağız sanırım...
canım böle giderseniz bencede siz kazanırsınız..zor bi süreç ama isteyince yapılabilir..sanada günaydın şeker bende seni tebrik ederim.dün 2 saat yürüdüm ... bu sefer cidden hiç sıkılmadan yapıyorum.kardeşimin düğününe kadar zayıflayacağım inşallah..annemde 88.5 le başladı 4 günü bugün ve o da 86.5 kg ve çok mutlu.onuda öyle motive ediyorum ki görmelisin... dediklerimi harfi harfine uyguluyor..ve çok rahatladım diyor.akşamlarıda yürüyüş yapıyoruz..erkek kardeşimle babam en fazla 2 gün daha yapıp bırakırsınız diyorlar..hatta iddiaya girdiler annemle pazar günününe kadar 84kg olursa 200 tl verecekler...düğüne kadarda yani 9'uncun ayda 65 kg olursa 2 bilezik erkek kardeşim 2 bilezikte babam alacak... olamazsa annem bilezik parasını onlara verecekbaya bi çekişmeli....ama annem öyle motive olmuş ki kesin kazanacağız diyor...
günaydınnn
bende bugün başladım elma diyetine ,size özendim çok güzel kilo vermişsiniz bende daha önce yaptım bu diyeti ama tam olarak yapamadığım halde 5 günde 3 kilo veriyodum
şimdi tekrar başladım
senin mesajların özellikle çok motive dici
78 kiloyla bismillah dedim bakalım
bi listeniz falan varmı varsa benide ekleyin ne oluuurrr
günaydın canım umarım diyete kaçamaksız devam etmişsindir
Günaydın kızlar....
banada destek olun bende yapmak istiyorum ama devam ettiremiyorum..sizden yardım istiyorum kızlar...
mavii iyileştinmi cnm..bende yapmak istiyorum ama yeme içgüdüsüne engel olamıyorum...başka bişe yemeden nasıl durabiliyosunuz yaaa..banada öğretin bunu ltfen..
Evet canım şükürki iyi hissediyorum kendimiben kendi adıma diyim şöyle duruyorum bişey yemeden değil elma yiyorum çok şükür üstelik kahvaltıda var ama gerçekten kilo vermeye başlayına o seni motive ediyor işte yemek istemiyorsun hedef kilona gelince nasıl olsa yiceksin yada mesela börek hiç yiyemeyeceğin birşey değilki ama daha sonrada yesen olur o an yemeyince sadece kilo kaybediyorsun ama yersen dış görünümünün güzelliğini kaybetmeye başlıyorsun yedikçe yiyor zaten insan ipin ucu bir kaçtımı gidiyor o yüzden ne yapacaz önce verecez kilolarımızı sonra herşeyden yicez tabi tıka basa değil ölçülü şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?