günaydın canım diyet tam gaz devamama tartılmadım annem tartıyı saklamış cumaya kadar tartılma sürpriz olsun bakalım diyo kafayı tartıya takıyomuşum da seni de tebrik ederim canım güzel devam etmişinnn
Günaydın kızlar....
banada destek olun bende yapmak istiyorum ama devam ettiremiyorum..sizden yardım istiyorum kızlar...
mavii iyileştinmi cnm..bende yapmak istiyorum ama yeme içgüdüsüne engel olamıyorum...başka bişe yemeden nasıl durabiliyosunuz yaaa..banada öğretin bunu ltfen..
canım böle giderseniz bencede siz kazanırsınız..zor bi süreç ama isteyince yapılabilir..
Günaydın kızlar....
banada destek olun bende yapmak istiyorum ama devam ettiremiyorum..sizden yardım istiyorum kızlar...
mavii iyileştinmi cnm..bende yapmak istiyorum ama yeme içgüdüsüne engel olamıyorum...başka bişe yemeden nasıl durabiliyosunuz yaaa..banada öğretin bunu ltfen..
canım böle giderseniz bencede siz kazanırsınız..zor bi süreç ama isteyince yapılabilir..
Günyadın kızlar ben bugün tekrar başlıyorum1 hafta ara vermek zorunda kaldım bu hafta büyük ihtimalle tam yapıcam inşallahhhhh 51:
günaydın canım önceki sayfalarda senin yazılarınıda okumuştum geçmiş olsun iyileşmene sevindim :) güzel kilolarda vermiştin tebrikler :) güzel güzel devam edelim inş :)
çok teşekkür ederim canım sağolevet iyileştim bugün devammmmm ben kahvaltıda yapmamaya karar verdim bakalım nasıl olacak hepimiz bu azimle devam ederiz inşallahhh çokkkk zayıflamam lazımmmm çokkkkkkkkkkk
canım öncelikle geçmiş olsun.ama bence sabah kahvaltını yaparak diyetine devam et.zaten yeni iyileşmişsin vücudunda vitamin eksikliğinden en kısa zamanda yine hastalana bilirsin..vücudun kimyası ile oynama bence..biz neden zayıflıyoruz öncelikle sağlıklı olmak için...sabah kahvaltı yaparak kilolarını çok rahat verebilirsin..vücuduna eziyet etme bence...tabiki yinede sen bilirsin...
saol canım..haklısın...Evet canım şükürki iyi hissediyorum kendimiben kendi adıma diyim şöyle duruyorum bişey yemeden değil elma yiyorum çok şükür üstelik kahvaltıda var ama gerçekten kilo vermeye başlayına o seni motive ediyor işte yemek istemiyorsun hedef kilona gelince nasıl olsa yiceksin yada mesela börek hiç yiyemeyeceğin birşey değilki ama daha sonrada yesen olur o an yemeyince sadece kilo kaybediyorsun ama yersen dış görünümünün güzelliğini kaybetmeye başlıyorsun yedikçe yiyor zaten insan ipin ucu bir kaçtımı gidiyor o yüzden ne yapacaz önce verecez kilolarımızı sonra herşeyden yicez tabi tıka basa değil ölçülü şekilde
evet ama bende o irade yok sanırım..en zayıf noktamın bu olduğunu düşünmeye başladım artıkkCanım isteyince çok rahat yaparsın önce inanman lazım.Bence sendesabahtan akşama kadar yapıp sonra dayanamıyorsundur açlığa..geçen hafta benimde öyle olmuştu.Akşam uyumadan haşlanmış brokoli yoğurtla karıştır ve ye...sabah kadar kesinlikle acıkmazsın.üstelik yoğurtta yağları eritiyor...kendine inan bence..başaramaman için hiç bir sebep yokkk güzelimmm...
bende bende ...Bende bugün basladım elma diyetine yorumları baya okudum..
en azından malzeme eksikliğinden diyet bozma olayı olmaz sırf elma yeniyor sonucta
Yeni baslayanlar varmı acabaaa
bende bende ...
saol canım..haklısın...
uzmanlar hızlı kilo vermenin kansere yol açıcağını belirtmişti..sanırım ben birazda korkumdan yiyorum..ama yemeye başlayıncada arkası kesilmiyo..yedikçe yiyesim geliyo..ev halkına yemek pişiripte sofra hazırlarken onlarla birlikte yememekte koyuyo tabi...bir gün yapabilsem arkasının geliceğine inanıyorum..bugün tekrar başladım bende umarım bozmam..
evet ama bende o irade yok sanırım..en zayıf noktamın bu olduğunu düşünmeye başladım artıkk
yemeyi çok çok çok çokama çoooooooookk seviyorum.
bende bende ...
öyle düşünme bence herşey senin elinde..ideal kilo düştükten sonra istediklerini belirli ölçüde yeme şansın var..ama bu şelide devam edersen hep aynı nokta da sayıp duracaksın..eskiden bende öyleydim ve artık yerimde saymak istemiyorum..bugün 4.günüm ve tam bir cola canavarı olmama rağmen inan bana hiç içmedim.cuma akşamı iş yemeğimiz vardı.herkes yemek yerken ben bir tabak yoğurt yedim yanındada haşlanmış brokoli..o kadar ısrara rağmen elimi bile sürmedim...
bende sayende çok azimliyim canım hiç kaçamak yapmadım.cumartesi öyle güzel motive ettin ki artık inanıyorum kilo vereceğime..
artık pazar sabahı tartılıp yazarım.. ozamana kadar tartılmayacağım...
artık pazar sabahı tartılıp yazarım.. ozamana kadar tartılmayacağım...
ben şuan 86 kiloyum yazarmısın canım.cumartesi bildiririm sana yine...çok heyecanlandım.
tamam canım dediğin gibi olsun cumartesi tartılalım.
elmanaz : 86kg
antsibel: 74kg
katılmak isteyen arkadaşlar katılabilir..
bende az önce tartıldım 74.5çıktım..oysa cuma günü 73 düm..hafta sonu cozuttuğum için böle oldu..
ben simdi tartıldım 73 kilo çıktım bakalım yarın bişi farkedecekmii
verdiğimi görürsem daha gaza gelirim kesin devam ederim ozaman
sen kaç kilo ile başlıyosun RuweYDaa
öyle düşünme bence herşey senin elinde..ideal kilo düştükten sonra istediklerini belirli ölçüde yeme şansın var..ama bu şelide devam edersen hep aynı nokta da sayıp duracaksın..eskiden bende öyleydim ve artık yerimde saymak istemiyorum..bugün 4.günüm ve tam bir cola canavarı olmama rağmen inan bana hiç içmedim.cuma akşamı iş yemeğimiz vardı.herkes yemek yerken ben bir tabak yoğurt yedim yanındada haşlanmış brokoli..o kadar ısrara rağmen elimi bile sürmedim...
kızlar bende varım..aksi bi durum olmazsa tartılıp yazarım..tamam canım dediğin gibi olsun cumartesi tartılalım.
elmanaz : 86kg
antsibel: 74kg
katılmak isteyen arkadaşlar katılabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?