Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende varım benide alın geçtiğimiz haftalarda başlamıştım 3.günde çok ağır grip olunca bıraktım ama bu sefer sizlerinde desteğiyle başarıcağım inşaallah 63 kiloyum reglide olmak üzereyim ama kaç kilo verirsek artık hayırlısı bakalım

tamam yeni liste yapalım

Kızlar cumartesiye kadar elma diyetine devam edecek arkadaşların kilosuuuu
antsibel: 74kg
elmanaz: 86kg
RuveYDaa: 74.5kg
yakamoznil55: 63

herkese başarılar umarım elbirliği ile iyi sonuçlar alırız arkadaşlar
katılmak isteyen arkadaşlar olursa listeye ekleriz...

sağol canım sanada........bakalım cumartesi kaç kilo olacağız....

bende baslayacagim yarin bu diyete bakalim kilo verebilecekmiyim ben 1 ayda 4 kilo verdim normal yedim sadece su ekledim hayatima umarim bende veririm en sevdigim meyve ama ben 1 kiloyu bitiremem bitirmeden de zayiflayabilirmiyim

bende baslayacagim yarin bu diyete bakalim kilo verebilecekmiyim ben 1 ayda 4 kilo verdim normal yedim sadece su ekledim hayatima umarim bende veririm en sevdigim meyve ama ben 1 kiloyu bitiremem bitirmeden de zayiflayabilirmiyim

gün içerisinde 6 elma yersin canım.merak etme bende yiyemem diyordum ama.cumartesi gününden beri yiyorum.hem cildinde çok güzel oluyor..

evet kızlar tartıldım geldimmm 1 kilo almışım son 2 günün azizliğine uğradım tutamadım boğazımı gece eşimle yemek yedim:26: beni 82 olarak eklermisiniz kızlarrrr yaaa çok canım sıkıldııı

kızlar yeni liste
antsibel: 74
elmanaz: 86
RuveYDaa: 74.5
yakamoznil55: 63
MAVİ001: 82
altınkafa_17: 76.3
kızlar başka katılmak isteyen varsa kilosunu bildirebilir..

sıkma canını hep beraber kurtulacağız bu kilolardan....eminol......

Selam kızlar ben aslında dukan diyeti yapıyorum ama uzun bir süredir duraksadi kilo vermem 1 hafta elma diyeti yapıp tekrar döneceğim dukana suan 69 kiloyum 65 olmak istiyorum benide eklermisiniz

sıkma canını hep beraber kurtulacağız bu kilolardan....eminol......

inşallah canım yaa ben diyorumki şu zayıflama macunundan alsam daha çok verebilirimiyimki yoksa zararımı olur bana bir akıl verseniz benim kilo verişimi hızlandırmam lazım en geç nisan ortalarında 60'lı kilolara düşmek istiyorum lütfen bana bir akıl verinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…