Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canım.5 ayda vermiş ama hiç birşey yemiyormuş resmen aç gezdim diyor.diyet büskiviler,bitki çayları,meyve falan yemiş...bence önce sağlık..

Tabiki önce sağlık canım ama bazen öyle birşey oluyorki karşındaki insanın bir hareketi seni o kdar hırslandırıyorki anlatamam benimde hırslanmama eşimin abisi sebep oldu kendi eşi benden kiloluydu o diyete başlayınca bu bana taktı kafayı işte yemeğe oturuluyor mesela ben ilk önce oğluma yemek yediririm o doyar sonra ben yerim yoksa rahat edemiyorum neyse böyle bir zamanda yine oğlumun karnını doyurdum bu arada herkes doydu kalktı masadan bende çorba vardı onu tam yemeye başladım başıma geldi herkesin önünde ooo ye ye maşallah herks doydu sen daha doyamadın dedi o oldu görecek herkes nasıl bir bayan olacam dedim eşime eşim hiç takılmaz böyle şeylere hatta ben çok katı diyet yapıyorum diye kızıyor bana ama abisi sürekli laf söylüyor ben 2 haftada 9 kilo verdim şimdi sesi soluğu kesildi dahada zayıflayacam inşallah çok hırslandım aslında hedef 70 yazdım ama o ilk hedefim ben 58 kiloya kadar düşmek istiyorum inşallah veririm yaza kadar

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bende doğumdan 2 hafta sonra bebeğimi kontrele götürürken asansörde 55-60 yaşlarında komşumuz var onunla karşılaştım bana dediki arkadan bakınca benden bile yaşlı görünüyorsun ve ben o hırsla 22kilo verdim kimse inanmıyordu artık 2 çocuk annesi olduğuma inanmak başarmanın yarısıdır inşaallah üstesinden geleceğiz

canim gecen yaz verdiyin kilolari yine elma diyetiyle mi vermistin ve nekadar surede bu kilolari verdin soylermisin

Bazen karşındaki insanlar çok kırıcı olabiliyorlar ama sanırım bu iyi oldu benim için en azından hem dış görünüşüm düzelecek hemde sağlıklı bir anne olucam sen 22 kiloyu nasıl verdin peki

daha öncede yazmıştım isveç ve lahana çorbasıyla 2 ay bile sürmemişti 52-53 olmuştum ama elma vazgeçilmezlerim arasındaydı bu diyetlerle birlikte bol bol elmada yemiştim cildede çok faydalı üstelik tek sorun bukadar elma ve bitkisel çaylara rağmen yinede diyet sırasında kabızlık oluyor bitek buna çare bulamadım

Canım acı çehre diye bir bitki varmış kabızlğı önlüyormuş şişkinliği gideriyormuş hazmı kolaylaştırıyormuş bir aktara sorsanda kullansan belki yararı olur tabi bunun yanında yağ yakmaya yardımcı filanda dedi bana aktar bende alıp denemek istiyorum bakalım şu haftayı bir atlatim belki alırım

kızlar merhaba benim adetlerim düzensiz die bi düzenleyici kullanıyorum ama 1 aydır bi tatlı yeme isteğim var ki normalde aramam acaba ilaçtanmıdır bu tatiı yüzündende 4 kilo aldım 54 kiloum 50 olmam lazım elma diyeti işe yararmı yardım edin

sağol canım bir araştırayımda ilk fırsatta gider alırım çayımı olcak bu bitkinin

canım adet düzensizliği için soğan suyu kürü çok iyi.yapan arkdaşlarım vardı çok memnun kaldıklar.üstelik 15 günden sonra inceltiyor ciddi ciddi.ben soğan suyu sevemediğim için içemiyorum.

tebrik ederim canım bende hiç kaşaöam yapmıyorum...aynen devammmm

sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su iç sonrada bir tane yeşil elma ye..bağırsaklarını inanılmaz çalıştırır..

denemediğim yöntem kalmadı kuru kayısı, incir,kuru erik,diyetteyken özellikle karnım aç ama hep bir şişkinlik hissi sıcak su içmeyi severim doğru söylüyorsun sabahları içerim bundan sonra

Hırslanmak çok güzel..bende şuanda çok hırslıyım ama sağlığımı tehlikeye atmam.Sen zaten 9 kilo vermişsin bu verdiğin kilo sende ciddi ciddi değişiklikler sağlamıştır. verirsin yavaş yavaş....

denemediğim yöntem kalmadı kuru kayısı, incir,kuru erik,diyetteyken özellikle karnım aç ama hep bir şişkinlik hissi sıcak su içmeyi severim doğru söylüyorsun sabahları içerim bundan sonra

çok uzun vadede yapılan saçma diyetlerin eseri malesef kabızlık.çünkü uzun süre aç kalıyorsun..midene sadece ot giriyor yada meyve ..çünkü ucunda zayıflama var.Ondan sonra bağırsaklar isyan ediyor.ben bir ara dukan diyeti yapmıştım.ilaç firmasında çalıştığım için sevdiğim bir doktora danışarak yaptım.doktorda yapmanı tavsiye etmem ama çok istiyorsan dikkatli yap.Vücudunda değişik bir tepki hissettiğinde hemen bırak dedi.3 gün atak evresinde protein aldım inanılmaz bir kabızlık başladı.Akşamları kalbim nasıl çarpıyor anlatamam hemen bıraktım.şimdi bu diyeti yaparkende vücudumu dinliyorum.Olumsuzluk olursa bunu da bırakırım.Çünkü sağlık şakaya gelmez...dikkat etmek gerekiyor..

Son düzenleme:
canım adet düzensizliği için soğan suyu kürü çok iyi.yapan arkdaşlarım vardı çok memnun kaldıklar.üstelik 15 günden sonra inceltiyor ciddi ciddi.ben soğan suyu sevemediğim için içemiyorum.

canım bu soğan kürü nasıl yapılıyo.bide sence düzenliyici haplar tatlı isteği yaparmı?bu arada sen elma diyetis yapıp kilo verdinmi

merhaba yakamoz ya gerçekten işe yaradımı elma diyeti.ne yiyosun bide haftada kaç kilo verdin cevabını bekliorum.bide spor yapıomusun günlük.

canım bu soğan kürü nasıl yapılıyo.bide sence düzenliyici haplar tatlı isteği yaparmı?bu arada sen elma diyetis yapıp kilo verdinmi

arkadaşım 2 tane soğanı güzelce kabukları ile beraber yıkayıp 4 su bardağı suda kaynatıp sabah öğlen akşam aç karnına 1 er su bardağı içtiğini söyledi.21 gün yaptı o diyet yapmadığı halde hep inceldi hemde adetleri düzenli oldu.sonra o 2 hafta ra verip tekrar yaptığını söyledi.ama sen yinede araştır önce..Elma diyetini cumartesiden beri sibel arkdaşımızın sayesinde yapıyorum.gerçekten kilo verdiriyor..87.5 ile başladım dün tartıldım 86kg cumartesiye kadar tartılmak yok..sibel öyle bi motive etti ki cumartesi günü.önceden kaçamak falan yapıyodum şuan hiç yapmadım...güzel gidiyor cumartesiye kadar devam sonra 1 gün ara veriyorum arkdaşın yaptığı gibi yapacağım.pazartesi tekrar devam...

evet şeker hemoraid olmuştu bizim kuzen.hala çekiyor kız.bende senin dediğin gibi yapıyorum sabah kahvaltı sonra akşama kadar elma su yeşilçay.akşamda brokoli ve yoğurt.evdekiler şaşırdılar bana sibelcim.ilk defa bu kadar kararlısın dediler.eve gittiğimde annem çok güzel börek yapmış.yanınada ayran ..canınız çekmesinde..eskiden 5 dilim yiyen ben mutfağa gittim ve anneme bana bir dilim ayır pazar günü yiyeceğim dedim.annem şok oldu.şaka yapıyosun dedi.seninde dediğin gibi canım.Artık kaçamak yapıp sonra pişman olmak istemiyorum.Dün akşam sporda yaptım ve bir kez daha kendimi taktir ettim.ilk defa bir diyete bu kadar sadık kaldım.sağol canım...sayende....Cumartesiyi iple çekiyorum...

Güzelim teşekkür edecek birşey yok.Kararlı olmana ve diyetine sadık kalmana çok sevindim.en azından pişmanlık duymamak çok güzel bir duygu.Bende akşam eve gittiğimde aynı durumla karşılaştım.Annemde babam için çok güzel yemekler yapmış.Dediki 2 kaşık ye bari ben yersem o da yiyecek. üzgünüm annecim yiyemem dedim..aldım elime yoğurtlu brokolimi yedim.yarım saat sonra da sporumu yaptım yatağa girdiğimde açlıktan başım dönüyordu spor yaptığım için sanırım.Kesinlikle kalkıp yemedim hiç birşey.Erkek arkadaşımla telefonda görüşüyordum akşam o bile aç kalma kalk hafif ye benim hatrım için falan dedi.ama ben yemedim...şuan görenler incelmişsin demeye başladı..çok güzel bir duygu canım..Aynen devam edeceğiz inşallah hep beraber....

canım çok saol bende yarın başlıcam tartım yok öğrenciyim artık evime gidince tartılırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…