inşallah canım yaa ben diyorumki şu zayıflama macunundan alsam daha çok verebilirimiyimki yoksa zararımı olur bana bir akıl verseniz benim kilo verişimi hızlandırmam lazım en geç nisan ortalarında 60'lı kilolara düşmek istiyorum lütfen bana bir akıl verinnn
Selam kızlar ben aslında dukan diyeti yapıyorum ama uzun bir süredir duraksadi kilo vermem 1 hafta elma diyeti yapıp tekrar döneceğim dukana suan 69 kiloyum 65 olmak istiyorum benide eklermisiniz
benide ekleyin listeye benidee
78 kiloyum
ben de katılmak istiorum, kilom 83,5
canım sağlık sektöründe çalışan bir insan olarak alma derim.Üstelik aç kalınarak kilo verilmez.Bende bu diyeti yapıyorum ama önceliğim sağlık.bence sende cumartesiye kadar elma diyeti yap... yanlız senden ricam sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yap.Sağlığın bozulmasın.daha sonra 1 yada 2 gün ara ver vücut unutsun elma diyetini ve toparlansın sonra devam et elma diyetine.. dediğim şekilde daha çok kilo verirsin.Çünkü belli zaman sonra vücut alışacak diyete..eskisi kadar kilo vermediğin gibi birde psikolojin bozulacak...yavaş ve emin adımlarla git. ve spor yapmaya çalış zamanın varsa..önemli olan kaç kilo olduğun değil ..nasıl gözüktüğün bence...
canım ben zaten 2 hafta yaptım pazar günleri ara vererek yaptım o gün kendimi ödüllendiriyordum tamam senin dediğin gibi bu hafta yapim almayım bakim benim işim genelde dışarda ve çok koşturmacalı oluyor çok nadirdir ofiste oturduğum bankalara gidiyorum hep bu yüzdn akşam eve gidince çok yorulmuş oluyorum spor yapamıyorum bende gün içindeki o yürüyüşlerimi spora sayıyorum canım aklıma esince ofiste tek olduğumda müzik açıp biraz hareket yapıyorum o kadar bu hafta inşallah veririm
kızlar yeni liste
antsibel: 74
elmanaz: 86
RuveYDaa: 74.5
yakamoznil55: 63
MAVİ001: 82
altınkafa_17: 76.3
rapunzel77 :69
krakker :78
zeytin8282: 83.5
kızlar herkese başarılar.....
kızlar çok açtım az önce evde brokoli falanda kalmamış oturup kepek ekmeğine tost yapıp onu yedim
canım anlıyorum da vücudun yağ yakması için birşeyler yemen lazım.mutlaka proteinde alman lazım en azından sabah 1 adet yumurta ye akşamları yoğurt ye. benim bir arkadaşım öyle aç kalarak kilo verdi.Kadını bir görsen 95 kilodan 52 kiloya düşmüş.bütün gün aç gezmiş.Şuan onu görsen yemin ediyorum şişman kalmayı tercih edersin, çünkü kasları hep gitmiş dümdüz tahta gibi birşey olmuş.Şuan tedavi görüyor...
peki tost neliydi ?
günaydın arkadaşlar bu sabah dayanamadım tartıldım çünkü kilo verdiğimi görünce daha çok motive oluyorum aslında tartılmamam gerekti ama dayanamadım biri şu tartıyı saklasa cumartesiye kadar. 61.8 çıktım, dün sabah tam 63 tüm 1.200 gr tabiki daha sonraki günler daha az gidecek şimdide krallar gibi kahvaltımı yaptım 1dilim kepek ekmeği 1domates 1salatalık 2çatal lor ve maydonoz hiç kaçamak yok hadi bakalım hepimize kolay gelsin
günaydın canım boyum 1.63 boy kısa olunca fazla kiloluymuş gibi gözüküyor geçen yaz doğum sonrası aldığım kiloları vermiştim beni gören herkes şok olmuştu 75 ten 53 e kadar vermiştim neyazıkki kortizon tedavisinden dolayı yeniden aldım azim edince oluyor bu seferde başarıcağıma eminim
ne kadar sürede vermiş canım
bende akşam eve gelince çok acıktım biraz yoğurt ve salatalık yedim
Gecmis olsun cnm kortizon kullanman kötü olmuş benimde boyum 175 94 kiloyla dogum yapmıştım şimdi 68.5 oldum ideal kilom 64 bakalım cnm inşallah veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?