kızlar kaçamak yapmadan devam etmeye çalışalım ...başarmak bizim elimizde....bu güne kadar kaçamak yaptıkta ne oldu...hep pişmanlık,güvensizlik ve etraftaki insanların sözlü tacizlerine maruz kaldık.Yine mi diyet yapıyorsun ya da en fazla 2 gün yaparsın gibi saçma ama gerçeklik payı olan lafları duymadık mı..ben artık böyle şeyler duymak istemiyorum.
UMARIM KİMSE DUYMAK İSTEMİYORDUR...HEP BERABER KURTULALIM BU KİLOLARDAN BİR DAHA ALMAMACASINA....ARTIK YERİMİZDE SAYMAK YOK...... ADIM ADIM ZAYIFLAMAYA DOĞRU GİDELİM...HEP BERABER...
burda direk konuşulacak biyer yok mu msn gibi mesala ben yeni üyeyimde
canım merhaba senin kaç kilo fazlan var yarın ben başlıicam bana katılan biri olsa sevinirim ben ayrıca okula git gel toplam 2 saat yürümek zorunda kalıyorum.
sende katılabilirsin bize cumartesi tartılacağız burdaki arkadaşlarla.benim başlangıç kilom 77 idi dün tartıldım 74 olmuşum.cumartesiye kadar tartılmayacağım.hedefim 50 kg olmak...çünkü boyum 155
katılıyımda yarın başlıyım ben çünkü bugün başka meyveler yedim.ve öğrenciyim anca eve gidince tartılabilicem:)ama heralde farkederim verdiğimi.benimde 158 boy kilom 55 ama 1 ay önce 49dum birden kilo aldım çok tatlı yiyorum ki normalde çok nadir tatlı ararım bilmiorum bende adet düzenliği var doktor 21 günlük bir düzenliici ilaç verdi 2.kutusundayım 3 kutu kullancam acaba omu tatlı isteği yaratıo bilmiorum.
bu arada ilacın adı cyclo-progynova daha önce kullannan varmı aacilll cevap
Yan Etkileri:
Nadir olgularda; anksiyete, kardiyak semptomlar, göğüslerde gerginlik hissi, dispepsi, mide şikayetleri, deri döküntüleri, bulantı ve baş ağrıları, iştah artışı, vücut ağırlığının ve libidonun etkilenmesi ve ara kanamaları ortaya çıkabilir. ilaçtan dolayı kilo almışsın tedavin bitince diyete başla bence...
bence bu diyetle vucuttan su atılır ama yag gitmez ki
yada eski yeme düzenine dönünce kilolar geri alnır yanlıs mı düşünüyorum acaba
arkadaşlar merhaba ben de pazar başladım elma diyetine. 69 ile başladım bugün tartıldım 67.1 çıktı. hedefim 52 kilo olmak. geçen yıl doğum yaptım halen veremedim 6 ayda 16 kilo almıştım. (bebeğim 6 aylık doğdu.) mayısa kadar hedefime ulaşmak istiyorum. ilk önceleri hızlı gider zannediyorum sonra yavaşlar kilo verme. dün tartıldığımda 67.6 idim.ilkgün 1.300 gitti, dün 0.500, pazar günü fazla suyu attım galiba. elmayı seviyorum ekşi elma özellikle, limonlu yeşil çayı da severim bu diyet tam bana göre. hem acıkmıyorum da açıktıkça su içiyorum elma yiyorum. cildime de çok faydası oldu elmanın hemen farketti. hepimize başarılar
bu arada listeye beni de ekler misiniz?
arkadaşlar merhaba ben de pazar başladım elma diyetine. 69 ile başladım bugün tartıldım 67.1 çıktı. hedefim 52 kilo olmak. geçen yıl doğum yaptım halen veremedim 6 ayda 16 kilo almıştım. (bebeğim 6 aylık doğdu.) mayısa kadar hedefime ulaşmak istiyorum. ilk önceleri hızlı gider zannediyorum sonra yavaşlar kilo verme. dün tartıldığımda 67.6 idim.ilkgün 1.300 gitti, dün 0.500, pazar günü fazla suyu attım galiba. elmayı seviyorum ekşi elma özellikle, limonlu yeşil çayı da severim bu diyet tam bana göre. hem acıkmıyorum da açıktıkça su içiyorum elma yiyorum. cildime de çok faydası oldu elmanın hemen farketti. hepimize başarılar
bu arada listeye beni de ekler misiniz?
sağol canım bir araştırayımda ilk fırsatta gider alırım çayımı olcak bu bitkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?