Hırslanmak çok güzel..bende şuanda çok hırslıyım ama sağlığımı tehlikeye atmam.Sen zaten 9 kilo vermişsin bu verdiğin kilo sende ciddi ciddi değişiklikler sağlamıştır.verirsin yavaş yavaş....
İnşallah canım tek umudum o istediğim kiloya gelim özgüvenim tam olsun bende ona laf vuracam kendiside göbeklidirde
canım ekledim senide...başarılar..
Canım acı çehre diye bir bitki varmış kabızlğı önlüyormuş şişkinliği gideriyormuş hazmı kolaylaştırıyormuş bir aktara sorsanda kullansan belki yararı olur tabi bunun yanında yağ yakmaya yardımcı filanda dedi bana aktar bende alıp denemek istiyorum bakalım şu haftayı bir atlatim belki alırım
bende karatay diyeti uyguluyorum sabırlı olundugu taktirde sonuclar süper ..
kolay gelsin hepinize..
arkadaşlar acıçehre yasaklanmış diye duydum. bilgisi olan var mı
Günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir umut demektir.Allah herkese kalbindeki güzellikleri nasip etsin.Cumartesiye az kaldı herkes tartıl desede tartılmıyorum..
akşam bir saat sporumu yaptım..kaytarmak yok..
inanılmaz rahatlatıyor inanın.. annemde yapıyor benimle ne de olsa kadın iddiaya girdi pazara kadar 84 olması lazım yoksaaa gitti 200 tl tabi iş parayla da bitmiyor..artık kardeşim günlerce dalga geçip durur
sabah 88.5 den 86 ya düştü..bakalım pazar sabahına kadar 2 kilo verebilecek mi...
Günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir umut demektir.Allah herkese kalbindeki güzellikleri nasip etsin.Cumartesiye az kaldı herkes tartıl desede tartılmıyorum..
akşam bir saat sporumu yaptım..kaytarmak yok..
inanılmaz rahatlatıyor inanın.. annemde yapıyor benimle ne de olsa kadın iddiaya girdi pazara kadar 84 olması lazım yoksaaa gitti 200 tl tabi iş parayla da bitmiyor..artık kardeşim günlerce dalga geçip durur
sabah 88.5 den 86 ya düştü..bakalım pazar sabahına kadar 2 kilo verebilecek mi...
Allah gönlünüze göre versin canım inşallah anneciğin kazanır iddayı
umarım kazanır tatlım ...bende tartılmıyorum cumartesiye kadar ful devam..
Allah hepimizin gönlüne göre versin canımcım..bakalım pazartesi bildiririm artık...ama inan çok istikrarlı yapıyor.Akşamlarıda spor yapıyor.Kardeşimin düğününe kadar 65 kilo olmak istiyor.9. aya kadar...bakalım hayırlısı ...
Canım benim ne mutlu anneciğine bu kadar istikrarlı yapıyorsa 9. aya kalmaz inşallah istediği kiloya ulaşırBende bugün tartılmamak için kendimi zor tutuyorum cumartesi bakalııımmm neler olmuşşşşş
evet canım tartılmayalım ertafımdakiler ısrar etse bile tartılmıyorum.Cumartesi günü hep beraber bakarız sonuçlara.kim daha çok vermiş ise tabiki kilosu ile orantılı olarak.Onun yaptığı farklı birşey var ise haftaya o arkdaşımızın dediği farklılıkları ekleyerek devam ederiz..Amaç daha sağlıklı ve daha güzel kilolar vermek...ama incelmişsin demelereri çok güzel bir duyguhaksızmıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?