Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah canım tek umudum o istediğim kiloya gelim özgüvenim tam olsun bende ona laf vuracam kendiside göbeklidirde

Slm kızlar bugün geç gelebildim buraya
menümü yazıyorum
dün akşam bir kase çorba
salata
ve kururulmuş ve yagda kavrulmuş yogurtlu biber
sonra yarım elma

sabah ise
1 k.k peynir
2 cviz
4 zeytn
1 from etmek
biraz sucklu yumurta
şekersiz çay

ögleyn elma yedm akşamada artık evde varsa

Bnm acilen sporuma geri başlamam lazım yaaa ne üşengeç olmaya başladım ben yaaa

antsibel sen belki yardımcı olursun ben diyet yemekleri die bi başlık açtım senin bildiğin diyet yemekler varsa sende eklermisin

Günaydın kızlarrr.Dün eve gittiğimde eşimin yeğeni rahatsızlanmış hastanedeydi bizde gittik bütün akşam ayakta yanlarında bekledik eve geldiğimde gece 12'yi geçiyordu ve ben çook kötüydüm hem baş ağrısı hem mide bulantısı elmamıda öğleden sonra sadece 1 elma yiyebilmiştim dün kalkıp kendime bir tabağa brokoli koydum çiğ olarak üzerine limon sıktım ve 2 kaşık pul biber attım yanınada bir küçük kaseye yoğurt yedim :26::26::26: ama gerçekten çok güzel olmuştu o şekilde brokoli öneririm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir umut demektir.Allah herkese kalbindeki güzellikleri nasip etsin.Cumartesiye az kaldı herkes tartıl desede tartılmıyorum..
akşam bir saat sporumu yaptım..kaytarmak yok..
inanılmaz rahatlatıyor inanın.. annemde yapıyor benimle ne de olsa kadın iddiaya girdi pazara kadar 84 olması lazım yoksaaa gitti 200 tl tabi iş parayla da bitmiyor..artık kardeşim günlerce dalga geçip durur
sabah 88.5 den 86 ya düştü..bakalım pazar sabahına kadar 2 kilo verebilecek mi...

arkadaşlar acıçehre yasaklanmış diye duydum. bilgisi olan var mı

evt ben yakalşık 2 kutu kullandım evet kilolarda verdim biber hapı iştahı kesiyor wc yde çıkarıyor am ilaç btiiğiii gibi iştah tavan yapıyorr kabızlıkda üsüütneee çabasıı sakın diyorumm 10 verdim 15 aldım diyebilirimm şimdi az olsun öz olsun hesabıı ilaçsızz irademe sahip olmaya çalışıyorum lidaylada çok kilo verdim ama her ilacın bitişindee gelen 2 katı kilo oldu bana

slm kızlar işte menü
dün akşam
bir kase şehriye çorbası
birazda patates bugulaması

sonra bir elma ve yarm portakal ve birazda leblebi yedim bunlar fazla oldu farkındaım

bu sabah
1 haş. yumurta
1 k.k. kadar pynir
4 yeşil 1 siyh zytn
2 cvz
1 tane from etimek
şekersz çay

yaa iş yernde kötü bişey yaptım çayla birlikte kek vediler ondan yedim bi dilimm

dün akşam 200 hayali ip ve 10 dakila video eşiliginde göbk ertme egzerszleri

Allah gönlünüze göre versin canım inşallah anneciğin kazanır iddayı

umarım kazanır tatlım ...bende tartılmıyorum cumartesiye kadar ful devam..

Allah gönlünüze göre versin canım inşallah anneciğin kazanır iddayı

Allah hepimizin gönlüne göre versin canımcım..bakalım pazartesi bildiririm artık...ama inan çok istikrarlı yapıyor.Akşamlarıda spor yapıyor.Kardeşimin düğününe kadar 65 kilo olmak istiyor.9. aya kadar...bakalım hayırlısı ...

umarım kazanır tatlım ...bende tartılmıyorum cumartesiye kadar ful devam..

süpersin arkadaşım cumartesi günü heyecanlı olacak...benim inceldiğimi farkeden bir kaç arkadaşımda başladı bu diyete..umarım herkes incelir....ve istediği kilolara ulaşır..yanlız akşam uyumadan biraz spor yapmak çok etkili.

Canım benim ne mutlu anneciğine bu kadar istikrarlı yapıyorsa 9. aya kalmaz inşallah istediği kiloya ulaşır Bende bugün tartılmamak için kendimi zor tutuyorum cumartesi bakalııımmm neler olmuşşşşş

evet canım tartılmayalım ertafımdakiler ısrar etse bile tartılmıyorum.Cumartesi günü hep beraber bakarız sonuçlara.kim daha çok vermiş ise tabiki kilosu ile orantılı olarak.Onun yaptığı farklı birşey var ise haftaya o arkdaşımızın dediği farklılıkları ekleyerek devam ederiz..Amaç daha sağlıklı ve daha güzel kilolar vermek...ama incelmişsin demelereri çok güzel bir duygu haksızmıyım canım

Evet canım az önce eşimin kuzeniyle konuştum elma yiyorsun tek öleceksin dedi bana bende dedim ölürsem başıma çam ağacı değil elma ağacı dikin şakalaştık böylede ama gerçekten zayıflamışssın filan dedi sevindim yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…