Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yeni liste
antsibel: 74
elmanaz: 86
RuveYDaa: 74.5
yakamoznil55: 63
MAVİ001: 82
altınkafa_17: 76.3
rapunzel77 :69
krakker :78
zeytin8282: 83.5
tyrael: 69
Allah kolaylıklar versin herkese....

kizlar benide ekleyim bende yapiyorum pazartesinden buyana cumartesi tartilacagim

acıçehre bitki mi biber hapı mı acaba? ben de hap kullanmam. ama doğal bi bitki olduğunu zannetmiştim. bilgilendirir misin?

acıçehre bitki mi biber hapı mı acaba? ben de hap kullanmam. ama doğal bi bitki olduğunu zannetmiştim. bilgilendirir misin?

Canım benim bahsettiğim bitki ilaç filan değil acı çehre tohumu aktarlarda var ilaç önerisi yapmam zaten hem yasak hemde ben özellikle bazılarının sağlığımızı çok tehdit ettiğini düşünüyorum kimse yanlış anlamasın ilaç önereceksem burda ne işim var neden diyetle filan uğraşayım der onlara yönelirdim dediğim gibi benim söylediğim bitki aktarlarda satılıyor

kızlar yeni liste
antsibel: 74
elmanaz: 86
RuveYDaa: 74.5
yakamoznil55: 63
MAVİ001: 82
altınkafa_17: 76.3
rapunzel77 :69
krakker :78
zeytin8282: 83.5
tyrael: 69
suskunprenses: 65
kızlar cumartesiye az kaldı..Dikkat etmeye devam....Herşey çok güzel olacak .......

evettttttttttttttttttttttt az kaldı zaman geçiyor yarın perşembe.....

kızlar ben bugün markette fenalaştım akşamüzeri gözlerim karardı kendime geldiğimde yerdeydim zaten iki gündür kaçamakksız devam ediyordum ama malesef vücudum kaldırmadı.annem eve gelince bişeyler yedirdi ve çok kızdı hep o diyetten falan dedi.ben diyete ara veriyorum kızlar.sibelcim beni çıkartırsan sevinirim canım inş ilerde döneceğim

Çok geçmiş olsun canım demekki bünyen kaldırmıyor böyle diyetleri sen vitamin alarak diyet yapmalısın bence yemelisin ama hamur işi şeyler yememelisin,kola içmemelisin vs annen haklı kızmakta umarım bir an önce toparlarsın canım tekrar çok geçmiş olsun

slm canlarım dün akşamki menüm
biraz buılgur pilavı
şehriye çorbsı ve börülce yemegi

sonra bi elma

spor olarak ta 100 hayali ip
her ayak içn 50şer yana dogru bacagı kaldırma
yine her ayak içn 30 ar çapraz mekik
ve bacaklar yukarıda bisiklet çevirme

sabah
şekersiz çay
1 k.k. peynr
4 zeytn
biraz sucuklu yumurta
2 cviz
1 from etimek
çok çok az bal

akşama kadr elma biliyorsnz

Ne güzel sporunu yapmışssın canım öyle
Ben suçluyum akşam yaa dayanamadım hep arkadaşımın yüzünden iş değiştirecem onların iş yerine girecem nasipse eğer yarın görüşmem var onu kutlamak için supangle getirmiş onu yedim :26: :26: :26:

sen dengelersin onu bugün canım sıkma sen canını

çok teşekkür ederim canım haklısın şu aralar biraz dengeli beslenmeye yöneleyim de vucudum toparlasın kendini

çok teşekkür ederim canım haklısın şu aralar biraz dengeli beslenmeye yöneleyim de vucudum toparlasın kendini

Aslında dengeli beslenmek zayıflatıyor zatende biz bir an önce kurtulmak istiyoruz bu yüzden bu şok diyetleri yapıyoruz umarım biran önce iyileşirsin canım ve yavaş yavaş istediğin kiloyu dengeli beslenerek verirsin

sen dengelersin onu bugün canım sıkma sen canını

umarım canım benim ya kötü oldu vallaha nedense bu hafta çok istikrarlı değilim ne oldu bana bilmiyorumki ben ablamın yaptığı tatlıyı bile yememiştim acaba regl dönemim yaklaşıyor ondanmı bu pis boğazlığım anlamadım bütün gün cebelleş elma ye akşama kadar dışarda gözün bin türlü yemek görsün hepsini görmezden gel akşam tatlı ye olacak şey değildi aslında ya :26::26:

Arkadaslar merhabalar,

Bir kac gundur bu konuyu ayrintili bir sekilde okuyorum. Oncelikle basaran arkadaslari gonulden tebrik ediyorum. Dun bemde marketten bir kac kilo yesil elma aldim ve bugun basladim diyete. Boyum 1.67 kilom 80 ve 33 yasindayim. Son bir bucuk senedir bu kilodayim. Ondan once 60-62 arasinda gidip geliyordum. Daha sonrasinda evde oturmaya baslayinca bu kiloya kadar ciktim. 26 nisan da dogum gunum ve o gune tekrar 60 kiloda girmek istiyorum. Bende haftaya persembeye kadar devam etmek istiyorum..bakalim basarili olabilcek miyim... Ha bu sabah iki dilim tost ekmegi,beyaz peynir ,domates,ve zeytin yedim. Simdiye kadar da 2tane elma yedim ve bol bol su ictim...manevi desteklerinize acigim

Hoşgeldin aramıza sende canım umuyorum doğum gününe kadar istediğin gibi kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…