canım bu grup yarın tartılıp kilo bildirimi yapacak.yarın yeni listeye sibel arkadaşımız seni de ekler..aslında şuan bile kilon iyi :)
ben gorunmez falanmiyim bi allahin kulu bisry yazsin motive olmak icin girdim valla hepten sevkimi kirdiniz
ilahi
ben elma dieti yapmıştım 1 ay önce ama cok başarılı olamadım.
şuan dukan dietini yapıyorum süper bişi tavsiye ederim
Cidden bian icin yazdiklarimi yalnizca ben goruyorum falan sandim nasil yapiyorsun gunluk menun nedir mesela ben elma diyetini 5-6gun dusunuyorum sonrasinda dukan yapacagm elma diyetiyle veremedinmi yada kac kiloverdin
canım ben bu diyete geçen hafta cuma günü başladım tam anlamıyla.77 kilo ile başladım bir kaç gün sonra 74 kiloya düştüm.ben sabahları 2 dilim kepekli ekmek+1 adet haşlanmış yumurta+2 tane zeytin+çok az peynir+roka ve domates yiyorum.genelde her sabah bu şekilde. sonra ofise geçince 1 tane necafe 3 ü bir arada içiyorum. akşama kadar 3 tane yeşilçay+6 tane elma ve 3 litre su içiyorum.Akşam eve gidince açlıktan başım dönüyor resmen çünkü yürüyerek gidiyorum.Hemen 4 kaşık yoğurt ve haşlanmış brokoliyi iyice karıştırıp yiyorum.yatmadan da 1 saat spor yapıyorum yatıyorum.. Bi de iş yerinde mutlaka hergün 3 adet fındık ve 1 adet ceviz yiyorum gün içerisinde..bakalım yarın sonuç ne olacak.
canım benim yürüme gibi bi şansım yok araba ile gidip geliyorum okula. evde de bebek var yürümeye çıkamıyorum. havalar da malum soğuk. bunun üzerine daha önceden yaptığım diyetlerle metabolizmamı çökerttim. su içsem yarıyo diyolar yaa işte onlardanım. o yüzden biraz daha az yemem gerekli galiba. sanki bikaç gündür yerimde sayıyorum pek bi incelma falan yok aslında çok merak ediyoruminşallah veriyorumdur. öyle düşünüyorumki diyetin ilk bi kaç gününden sonra yani vücut suyu attıktan sonra dirence geçiyor galiba sonra daha hızlı gider. belki de şuan dirence takılmışımdır.
bu durumda yediğim elmaları biraz azaltmaya karar verdim. elmayı kiloya göre değil de acıktıkça yemeliyim galiba?! bian önce (ki bu da yaz gelmeden) bu kilolardan kurtulmam lazım.
size bişi danışmak istiyorum. bu diyetle düşürdüğüm metabolizma hızımı daha da yerlere indirmem değil mi?
eski arkadaşların yaptıkları diyetleri ve sonuçlarını elimden geldikçe okudum ama daha sonrasında verdikleri kiloları geri alıp almadıkları hakkında bi bilgiye rastlamadım sizin bu konuda bi bilginiz var mı
hangi diyeti yaparsan yap koruma programına gitmezsen mutlaka alırsın verdiğin kiloları... bence sen kendini şartlandırmışsın kilo veremem diye..yada su içsem yarıyor falan diye..önce bunları yenmelisin... bu diyetten önce ağır diyetler yaptıysan bence bu diyete başlamadan önce bir kaç gün ara ver vücudun toparlansın,diyet yaptığını unutsun ondan sonra başla elma diyetine..vücut sadece su verseydi benim verdiğim 4 kiloyu kimse fark etmez di..yada giydiğim kıyafetler daha rahat olmazdı...yarın tartılıyorum burdaki arkdaşlarla ..sonra 1 gün ara veriyorum ...pazartesi itibari ile devam...istersen sende 3 gün ara ver pazartesi başla benimle birlikte..3 gündede kilo alacak halin yok...tabi karar senin canım...
Hoşgeldin aramıza sende canım umuyorum doğum gününe kadar istediğin gibi kilo verirsin
canım merhaba az önce daha önceki sayfalara gözatıyordum da senin bi arkadaşla olan konuşmanı okudum. hani şu biberiye yağı ile yağlayıp streçle sarma olayını nasıl işe yaradı mı ?
elma diyetiyle cok aclık hissettim. 2 gün yaptım yarım kilo verdim.ertesi gün cok ac oldugumdan yemegi yiyince giden yarım kiloyuda geri aldım :)
dün dukana başladım 1 günde 1.400 gr vermişim.ilk başta su atıyorsun ama sonrasında direkt bölgeselyag yakan bi diyet anladıgım kadarıyla
protein agırlıklı bi diet.
burda dukan diyet sayfası var ilk sayfa bi oku istersen
Peki mesela bir gunluk yediklerin nedir menunu soyleyebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?