Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım bu grup yarın tartılıp kilo bildirimi yapacak.yarın yeni listeye sibel arkadaşımız seni de ekler..aslında şuan bile kilon iyi :)

yok canım ya ben te kilo takıntısı var işte demiştim ya ilaçtan aldım kilo die iştah açıomuş o ilaç eczacıaa sordum bende artık ilacı geceleri yiyom ayrıca nişanllım bütün çikolataları götürdü evden:)benim için,canım sana bişi sölicem ya ben diyet yemekleri die bi başlık açtım herkesin bildiği düşük kalaorili yemekler varsa paylaşsııın istedim ama kimseden ses çıkmadı

ilahi
ben elma dieti yapmıştım 1 ay önce ama cok başarılı olamadım.
şuan dukan dietini yapıyorum süper bişi tavsiye ederim

Cidden bian icin yazdiklarimi yalnizca ben goruyorum falan sandim nasil yapiyorsun gunluk menun nedir mesela ben elma diyetini 5-6gun dusunuyorum sonrasinda dukan yapacagm elma diyetiyle veremedinmi yada kac kiloverdin

Cidden bian icin yazdiklarimi yalnizca ben goruyorum falan sandim nasil yapiyorsun gunluk menun nedir mesela ben elma diyetini 5-6gun dusunuyorum sonrasinda dukan yapacagm elma diyetiyle veremedinmi yada kac kiloverdin

elma diyetiyle cok aclık hissettim. 2 gün yaptım yarım kilo verdim.ertesi gün cok ac oldugumdan yemegi yiyince giden yarım kiloyuda geri aldım :)
dün dukana başladım 1 günde 1.400 gr vermişim.ilk başta su atıyorsun ama sonrasında direkt bölgeselyag yakan bi diyet anladıgım kadarıyla
protein agırlıklı bi diet.
burda dukan diyet sayfası var ilk sayfa bi oku istersen

canım benim yürüme gibi bi şansım yok araba ile gidip geliyorum okula. evde de bebek var yürümeye çıkamıyorum. havalar da malum soğuk. bunun üzerine daha önceden yaptığım diyetlerle metabolizmamı çökerttim. su içsem yarıyo diyolar yaa işte onlardanım. o yüzden biraz daha az yemem gerekli galiba. sanki bikaç gündür yerimde sayıyorum pek bi incelma falan yok aslında çok merak ediyorum inşallah veriyorumdur. öyle düşünüyorumki diyetin ilk bi kaç gününden sonra yani vücut suyu attıktan sonra dirence geçiyor galiba sonra daha hızlı gider. belki de şuan dirence takılmışımdır.
bu durumda yediğim elmaları biraz azaltmaya karar verdim. elmayı kiloya göre değil de acıktıkça yemeliyim galiba?! bian önce (ki bu da yaz gelmeden) bu kilolardan kurtulmam lazım.
size bişi danışmak istiyorum. bu diyetle düşürdüğüm metabolizma hızımı daha da yerlere indirmem değil mi?
eski arkadaşların yaptıkları diyetleri ve sonuçlarını elimden geldikçe okudum ama daha sonrasında verdikleri kiloları geri alıp almadıkları hakkında bi bilgiye rastlamadım sizin bu konuda bi bilginiz var mı

hangi diyeti yaparsan yap koruma programına gitmezsen mutlaka alırsın verdiğin kiloları... bence sen kendini şartlandırmışsın kilo veremem diye..yada su içsem yarıyor falan diye..önce bunları yenmelisin... bu diyetten önce ağır diyetler yaptıysan bence bu diyete başlamadan önce bir kaç gün ara ver vücudun toparlansın,diyet yaptığını unutsun ondan sonra başla elma diyetine..vücut sadece su verseydi benim verdiğim 4 kiloyu kimse fark etmez di..yada giydiğim kıyafetler daha rahat olmazdı...yarın tartılıyorum burdaki arkdaşlarla ..sonra 1 gün ara veriyorum ...pazartesi itibari ile devam...istersen sende 3 gün ara ver pazartesi başla benimle birlikte..3 gündede kilo alacak halin yok...tabi karar senin canım...

Son düzenleme:

sibelcim ben yaklaşık 3 yıldır diet yapmıyorum daha önceleri 55 60 arası idim iyiydim yani. hamile iken çok yedim nasıl olsa bunlar süt olacak die. 6 ayda 15 kilo aldım. bebek de erken geldi 3 ay hastane de idi hiç süt içmedi senin anlayacğın kiloların hepsi bana miras kaldı artık 1 yaşında allaha şükür. 1 seneden beri de bu olayın stresinden çok ve düzensiz yedim veremedim hatta ilk zamanlar aldım da. geçen pazardan beri yapıyorum ilk 2 gün çok inceldim hatta 69 dan 67.1 e düştüm sonra tartılmadım ama aynı gibiyim. bakalım inşallah vercez kiloları haftaya ç.ba ara vereceğim ben hem o gün eşim evde ben de okula gitmiyorum.
bakalım yarın ne olacak?!

Hoşgeldin aramıza sende canım umuyorum doğum gününe kadar istediğin gibi kilo verirsin

canım merhaba az önce daha önceki sayfalara gözatıyordum da senin bi arkadaşla olan konuşmanı okudum. hani şu biberiye yağı ile yağlayıp streçle sarma olayını nasıl işe yaradı mı ?

canım merhaba az önce daha önceki sayfalara gözatıyordum da senin bi arkadaşla olan konuşmanı okudum. hani şu biberiye yağı ile yağlayıp streçle sarma olayını nasıl işe yaradı mı ?

Canım ben onu birkaç gün yapabildim tam yapamadım yani bu yüzden etkisi hakkında doğru bilgi sahibi değilim umuyorum onuda yapmaya başlarım geri

Peki mesela bir gunluk yediklerin nedir menunu soyleyebilirmisin

slm arkadaslar bende elma diyetine yarin baslayacam okudugum yorumlardan cok etkilendim bakalim kacgun dayanabilecem insallah olur sizlerle paylasirim eger etkisini gorurusem
saglikli kilo vermeler herkese

Peki mesela bir gunluk yediklerin nedir menunu soyleyebilirmisin

sabah iştahım ve yumurta olmadıgı için sadece light peynir yedim
öglen haşlanmış tavuk gögsü ve ayran
ara light sütlü nescafe tarcın ve karanfilde attım tat versin diye
akşam 1 yumurtadan ve yulaf ezmesinden yaptıgım krep , peynir ,ayran
2 fincan yeşil çay
toplamda 2 litre su

1.400 gr verdigim gün böyleydi menüm

burada detaylı anlatım var diet hakkında
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html

burasıda paylaşım yeri http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html

googleden dukan tarifleri diye yazarsan bi cok pratik tarif bulabilirsin.

günaydın herkese dayanamayıp tartıldım artık ve hemen yazmak istedim ilk yazan benim bu arada sabahın köründe 69 hatta küsüratı da vardı 70 e yakındı ama moralim bozulduğu için onu yazmamıştım ama şimdi 66.5 tam 6 günde 3,5 kilo :) çok mutluyum mayısa kadargidecek iinşallah bütün kilolar

bugün tartıldım aynı kilodayım 68.300 vermemişim dün kaçamak yaptım bir kornişon bir çiğköfte yedim sonucunda gram vermemişim bugün kaçamak yapmayacağım çok zorlanıyorum ama dayanmaya çalışacağım

Günadın arkadaşlar pazartesi 63 le başlamıştım diyeti hiç kaçamaksız hatta olduğundan daha katı bişekilde yaptığım halde neyazıkki bu sabah tartı 59.2 yi gösterdi morelim çok bozuldu.Bazı sabahlar kahvaltı yapmadım veya kahvaltıyı listedekinden daha az yaptım. ama sonuç beni hiç memnun etmedi. ilkgünden buyana kabızlık şikayetim devam ediyor şişkinliğim gitmedi birtürlü dün ilkididen buyana boğazımdan su dışında bişey geçmedi ama kendimi okadar şiş hissediyorumki anlatamam birde üstüne bu sabah regli oldum kilolarımdan tamamen kurtulana kadar vazgeçmiyeceğim 2 gün pirinç lapasımı yapsam karar veremedim neyse sizlerin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar şu sıralar reglim yaklaştığından iştah patlaması yaşıyorum.malesef engel olamadım..koca bir yaşpastanın içine dalasım var..o derece yani..kilom 74 olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…