Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

biraz bahsedermisn bu diyetten neladr sürede ne kadr verdiğinide yazarsan sevinirim

sabahları yumurta peynir zeytin kavrulmamıs badem yada ceviz gibi kuru yemişler ile kahvaltı
aksam saglıklı yiyecekler her ögün arası 4 saat olmalı..
kesinlikle ekmek tatlı abur cubur makarna vs yok ama saglıklı olan yiyeceklerden doyana kadar yeniliyor
kacamak yapılmazsa ayda 4 kg veriliyor ama kalıcı kilo bunlar..
ben 4.5 ayda 12 kg verdim ama kacamaklarım da oldu (

buda linki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

canım teşekkür ederim bilgi için. bugün aktara sordum sağlığa zararlı olduğu için yasaklanmış. bağırsaktaki yararlı bakterileri de atıyormuş vücut onunla ve onların tekrar oluşması için yine kilo almak gerekiyormuş. o bakteriler de bizim dışarıdan alamadığımız vitaminleri üreten bakteriler. zaten sindirim problemim de geçti daha iyiyim

merhaba arkadaslar.hepinize bu yolda bsarilar diliyorum.
ben 27 yasindayim,boy 160,kilo 65.
9 ay once sezeryan dogum yaptim.doguma gittigimde 84 kiloydum.65 e dustum,ama simdi zorlaniyorum.kac gundur diyet sitelerini arastiriyorum,ama hala karar veremedim.napsam acaba,elma diyetinin zarari varmi,yani 6 gune 6 kilo vermek ne kadar dogru bilemiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.onceden tesekkurler.

mrh arkadaslar yazılarınızı okumya calısıyorum kılo veren arkadasları yurekten kutlarım.. 10aylık oğlum ve doğumdan hatıra fazla 10kılom var( bende budıyetı yapmak ıstyorum ve desteklerını beklıoruuum...

arkadaşlar akşamki öğünlerinizden bahsediyorsunuz ben akşamları acıkmıyorum bişi de yemiyorum zaten konunun en başında bu diyeti uygulayan arkadaşlar da akşamları yediklerinden bahsetmemişlerdi. umarım yanlış yapmıyorumdur. bi de ben elmaların yenmesi gerektiği kadarını tüketemiyorum. 2 günden beri 2 kilo elma yemem lazım sadece 1.5 kilo yiyebildim. 4 lt falan su içiyorum. 1 litreye yakın yeşil çay+limon günde 1 veya 2 limon tüketiyorum. sabah kahvaltısını da 1 dilim kepek ekmek, 2 adet zeytin, peynir ve haftada bir yumurta yemeye karar verdim saçlarımın sağlığı için. bilgilendirir misiniz umarım yanlış bi uygulama değildir. 2 günden bu yana spor yapıyorum

selam arkadaşlar ben dün başladım elma diyetine 69.300 düm bu sabah tartıldım 68.500 olmuşum bugünde devam edeceğim yapabilirsem 6gün devam etmek istiyorum

günaydın canım sende bize katılabilirsin.yarın tartılıyoruz sonra haftaya tekrar devam en azından benim için...

süpersin canım aynen devam...bende kaçamaksız devam ediyorum ama hiç tartılmadım.

merhaba canım bazen olur böyle şeyler sıkma canını o tatlıda nazarlığı olsun..panik yok kaldığımız yerden aynen devammmmm.....

canım ben bu diyete geçen hafta cuma günü başladım tam anlamıyla.77 kilo ile başladım bir kaç gün sonra 74 kiloya düştüm.ben sabahları 2 dilim kepekli ekmek+1 adet haşlanmış yumurta+2 tane zeytin+çok az peynir+roka ve domates yiyorum.genelde her sabah bu şekilde. sonra ofise geçince 1 tane necafe 3 ü bir arada içiyorum. akşama kadar 3 tane yeşilçay+6 tane elma ve 3 litre su içiyorum.Akşam eve gidince açlıktan başım dönüyor resmen çünkü yürüyerek gidiyorum.Hemen 4 kaşık yoğurt ve haşlanmış brokoliyi iyice karıştırıp yiyorum.yatmadan da 1 saat spor yapıyorum yatıyorum.. Bi de iş yerinde mutlaka hergün 3 adet fındık ve 1 adet ceviz yiyorum gün içerisinde..bakalım yarın sonuç ne olacak.

merhaba canım zaten bu diyetle 6 günde 6 kilo verebilmen için daha kilolu olman lazım.ben bir haftadır yapıyorum şuana kadar olumsuz bir tarafını görmedim.Hatta anneme yaptırıyorum 47 yaşında annem.Ama her insana herşey yaramayabilir sende başlarsın eğer vücudunda olumsuz bir etki farkedersen bırakırsın....ben annemede aynı şeyi söyledim .Bugün tam bir hafta oldu ve annem çok rahatladığını söylüyor.. Diyetin güzel taraflarından biri az az yediğin için mide zamanla küçülüyor...ve cildinde çok güzel oluyor...karar tabiki senin ..ama başlarsan ve kafana takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışır burda ki bütün arkdaşlarım...

kesınle katılıyorum sıze... cook zor artık cook(bnm ıcın enazından...) 9aydır 75de takılıp kaldım 60kılo oldugum gunlerımı ıstıyorummmm...

canım bende eskiden kilo vermenin çok zor olduğunu düşünüyordum ama artık öyle düşünmüyorum..Herşey bizim elimizde bence önce kendine güvenip inanmalısın..bende 77 kiloda takılıp kalıyordum..ilaç firmasında çalışıyorum ben. hastalar gelip ilaç alıyorlar bende.Bir hastam var kendisi diyetisyen kızı için ilaç alıyor bende.Bana dedi ki sibel hanım bence biraz zayıflamalısınız dikkat edin.Size bir diyet programı hazırlayayım yavaş yavaş verin kilolarınızı yoksa yakında 90 kilo olursun falan dedi bende yapmayın doktorum o kadarda kilo almam dedim.Doktorda aynen şunu söyledi 90 kilo olan insan önce 77 kilo oluyor ondan sonra 80 li kiloları görüyor daha sonra 90 lara geliyor dedi.O cümleden sonra şöyle bir söz verdim kendime diyet yaptığımda 1 ayda 1 kilo bile veremesem yinede diyete devam en azından kilo alıp 77 den fazlasını görmeyeceğim..bu kilolar bana gökten inmedi ki..zamanında bende 50 kiloydum..nasıl 77 olduysam 90 da olabilirim....şimdide son kararım 50 kiloya dönmek...

çok doru söylemiş adamm...canım aynen devam ediyorum bakalım yarın ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…