biraz bahsedermisn bu diyetten neladr sürede ne kadr verdiğinide yazarsan sevinirim
Canım benim bahsettiğim bitki ilaç filan değil acı çehre tohumu aktarlarda var ilaç önerisi yapmam zaten hem yasak hemde ben özellikle bazılarının sağlığımızı çok tehdit ettiğini düşünüyorum kimse yanlış anlamasın ilaç önereceksem burda ne işim var neden diyetle filan uğraşayım der onlara yönelirdim dediğim gibi benim söylediğim bitki aktarlarda satılıyor
Aslında dengeli beslenmek zayıflatıyor zatende biz bir an önce kurtulmak istiyoruz bu yüzden bu şok diyetleri yapıyoruz umarım biran önce iyileşirsin canım ve yavaş yavaş istediğin kiloyu dengeli beslenerek verirsin
neden zayiflamak bu kadar zor ya.son zamanlar canim daha cok tatli yemek istiyor.offf......
mrh arkadaslar yazılarınızı okumya calısıyorum kılo veren arkadasları yurekten kutlarım.. 10aylık oğlum ve doğumdan hatıra fazla 10kılom var( bende budıyetı yapmak ıstyorum ve desteklerını beklıoruuum...
günaydın arkadaşlar bu sabah dayanamadım tartıldım çünkü kilo verdiğimi görünce daha çok motive oluyorum aslında tartılmamam gerekti ama dayanamadım biri şu tartıyı saklasa cumartesiye kadar. 61.8 çıktım, dün sabah tam 63 tüm 1.200 gr tabiki daha sonraki günler daha az gidecek şimdide krallar gibi kahvaltımı yaptım 1dilim kepek ekmeği 1domates 1salatalık 2çatal lor ve maydonoz hiç kaçamak yok hadi bakalım hepimize kolay gelsin
umarım canım benim ya kötü oldu vallaha nedense bu hafta çok istikrarlı değilimne oldu bana bilmiyorumki ben ablamın yaptığı tatlıyı bile yememiştim acaba regl dönemim yaklaşıyor ondanmı bu pis boğazlığım anlamadım bütün gün cebelleş elma ye akşama kadar dışarda gözün bin türlü yemek görsün hepsini görmezden gel akşam tatlı ye olacak şey değildi aslında ya :26::26:
arkadaşlar akşamki öğünlerinizden bahsediyorsunuz ben akşamları acıkmıyorum bişi de yemiyorum zaten konunun en başında bu diyeti uygulayan arkadaşlar da akşamları yediklerinden bahsetmemişlerdi. umarım yanlış yapmıyorumdur. bi de ben elmaların yenmesi gerektiği kadarını tüketemiyorum. 2 günden beri 2 kilo elma yemem lazım sadece 1.5 kilo yiyebildim. 4 lt falan su içiyorum. 1 litreye yakın yeşil çay+limon günde 1 veya 2 limon tüketiyorum. sabah kahvaltısını da 1 dilim kepek ekmek, 2 adet zeytin, peynir ve haftada bir yumurta yemeye karar verdim saçlarımın sağlığı için. bilgilendirir misiniz umarım yanlış bi uygulama değildir. 2 günden bu yana spor yapıyorum
merhaba arkadaslar.hepinize bu yolda bsarilar diliyorum.
ben 27 yasindayim,boy 160,kilo 65.
9 ay once sezeryan dogum yaptim.doguma gittigimde 84 kiloydum.65 e dustum,ama simdi zorlaniyorum.kac gundur diyet sitelerini arastiriyorum,ama hala karar veremedim.napsam acaba,elma diyetinin zarari varmi,yani 6 gune 6 kilo vermek ne kadar dogru bilemiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.onceden tesekkurler.
kesınle katılıyorum sıze... cook zor artık cook(bnm ıcın enazından...) 9aydır 75de takılıp kaldım 60kılo oldugum gunlerımı ıstıyorummmm...
canım bende eskiden kilo vermenin çok zor olduğunu düşünüyordum ama artık öyle düşünmüyorum..Herşey bizim elimizde bence önce kendine güvenip inanmalısın..bende 77 kiloda takılıp kalıyordum..ilaç firmasında çalışıyorum ben. hastalar gelip ilaç alıyorlar bende.Bir hastam var kendisi diyetisyen kızı için ilaç alıyor bende.Bana dedi ki sibel hanım bence biraz zayıflamalısınız dikkat edin.Size bir diyet programı hazırlayayım yavaş yavaş verin kilolarınızı yoksa yakında 90 kilo olursun falan dedibende yapmayın doktorum o kadarda kilo almam dedim.Doktorda aynen şunu söyledi 90 kilo olan insan önce 77 kilo oluyor ondan sonra 80 li kiloları görüyor daha sonra 90 lara geliyor dedi.O cümleden sonra şöyle bir söz verdim kendime diyet yaptığımda 1 ayda 1 kilo bile veremesem yinede diyete devam en azından kilo alıp 77 den fazlasını görmeyeceğim..bu kilolar bana gökten inmedi ki..zamanında bende 50 kiloydum..nasıl 77 olduysam 90 da olabilirim....şimdide son kararım 50 kiloya dönmek...
55 kiloyum boyum 158 amacım 48e inmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?