Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı olsun yeni işin..regl döneminde vücut su tutsa bile metabolizma daha hızlı çalışır.umarım bittiğinde kilolarından arınmış olursun canım...

hayırlı olsun yeni işin..regl döneminde vücut su tutsa bile metabolizma daha hızlı çalışır.umarım bittiğinde kilolarından arınmış olursun canım...

Teşekkür ederim canım umarım dediğin gibi olur daha öncede burda bir arkadaşımız bana aynı şeyi söylemişti umuyorumki 70 lere düşmüşümdürr

canlar yeni liste hazırlayacak mıyız bide yeni lsteye ilk diyete başladığımızdaki kloyu mu yazacağız yoksa hafta başındakini mi?

sibelcim ben de adet dönemime gireceğim demek daha hızlı mı çalışır metabozlima o zaman ben de biraz daha sıkı tutayım diyorum ne dersin? zaten şişkinliğim oldujkça fazla verdiğim kiloları hiç vermişim gibi hissetmiyorum

evet metabolizma daha hızlı çalışır adet döneminde.Sıkı tutmak derken diyeti olduğu gibi yap bence.Çok da sitres yapma yoksa vücut kilo vermemek için direnir.. sen gerekeni yap ve adet bittikten 3 yada 4 gün sonra tartıl.

Son düzenleme:
Liste yapalımda herkes cumartesi kaç kilo ise onu yazsın ona göre yapalım.... Liste olunca insan daha çok şevke geliyor.

kızlarrrrrrrrrrrr selam....
bana bir el atın..önüme ne gelirse yiyorum..iştah patlaması yaşiyorum..kendimi durduramıyorum..biri beni durdursunnnnnnnnnn.......yardım istiyorum lütfen..verdiğim 3 kilonun 1.5 kilosunu almış bulunmaktayım.

tamam iştah patlaması yaşıyorsan kalorisi az şeyleri yemeye çalış... bir bardak süt iç iştahın kesilir...unutma yemenin sonu yok canım....iradeli ol...başarırsın...

tamam iştah patlaması yaşıyorsan kalorisi az şeyleri yemeye çalış... bir bardak süt iç iştahın kesilir...unutma yemenin sonu yok canım....iradeli ol...başarırsın...

çok berbat bir duygu anlatamam... midem iyice dolmadan tıkanmadan bırakamıyorum..elmanın yüzünü bile görmek istemiyorum püfffff noldu bana noldu böle anlamadım..:26:

Merhaba kızlar dün 67 kiloyla elma diyetine başladım. harfiyen uyuyorum sabah 64.7 çıktım herkese kolay gelsin inşallah 1 ayda iyi kilo veririz hedefim 55 kilo olmak

Hanımlar marurers ilacını kulana oldumu hiç aranızdaa

ilaç kullanımına karşı bırıydım ama dun aldım.. cok arastırdım cıddı anlamda zayıflatan bı ılac ve tamamen bitkisel tarım bakanlıgı onaylı tek sorun suan emzırıyorum emzırmeyı bıtırdıkten sonra hemen baslıcam...

özelden mesaj yazdım ama sanırım sen atamıyorsun mesaj sayısı 100 olmadan atılmıyor
neyse arştırdım demişsi yaaa çevrende kulan sonuç alan tavsiye eden oldumu yoksa sitelere yada satıcılar güven omuyor

kızlar dikkat edin tarım bakanlığı önce onay veriyor sonrada piyasadan toplatıyor bu tarz zayıflama ilaçlarını

kızlar elma diyeti ve spor gerçekten çok inceltiyor... bu gün gördüğüm kişiler hep çok incelmişsin dedi... aynen devam diyete..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…