Kızlar ben geldim tartılıp yazamamıştım iş görüşmem vardı ve kabul edildim perşembe oraya başlıyorum çok mutluyumbu arada regl oldum o yüzden kilom aynıydı dün tartıldım ve bu hafta çok uyumlu yapamadım zaten:26::26: bana ne oldu anlamıyorum dengem bozuldu yaaa bir an önce toparlanmam lazımmm benim kızlar ama düşünün tam bir diyet yapmadığım halde ve kilom aynı olduğu halde görenler baya fark var zayıflamışssın filan diyor yaaa lütfen biirniz bişey diyin artık devam etmek istiyorum sabah 1 şekersiz sütsüz nescafe içtim yanında form çubuk 5 adet elmalarım yanımda Allahım inşallah şu şeker krizlerime girmem bu seferde geçen ay hiç olmamıştı ne güzel devam edebilmiştim bu ay ne oldu bana yaaaa
hayırlı olsun yeni işin..regl döneminde vücut su tutsa bile metabolizma daha hızlı çalışır.umarım bittiğinde kilolarından arınmış olursun canım...
ekleyelimde pazartesi kaç kiloydun canım
canlar yeni liste hazırlayacak mıyız bide yeni lsteye ilk diyete başladığımızdaki kloyu mu yazacağız yoksa hafta başındakini mi?
sibelcim ben de adet dönemime gireceğim demek daha hızlı mı çalışır metabozlima o zaman ben de biraz daha sıkı tutayım diyorum ne dersin? zaten şişkinliğim oldujkça fazla verdiğim kiloları hiç vermişim gibi hissetmiyorum
kızlarrrrrrrrrrrr selam....
bana bir el atın..önüme ne gelirse yiyorum..iştah patlaması yaşiyorum..kendimi durduramıyorum..biri beni durdursunnnnnnnnnn.......yardım istiyorum lütfen.. verdiğim 3 kilonun 1.5 kilosunu almış bulunmaktayım.
kızlarrrrrrrrrrrr selam....
bana bir el atın..önüme ne gelirse yiyorum..iştah patlaması yaşiyorum..kendimi durduramıyorum..biri beni durdursunnnnnnnnnn.......yardım istiyorum lütfen.. verdiğim 3 kilonun 1.5 kilosunu almış bulunmaktayım.
çok berbat bir duygu anlatamam...tamam iştah patlaması yaşıyorsan kalorisi az şeyleri yemeye çalış... bir bardak süt iç iştahın kesilir...unutma yemenin sonu yok canım....iradeli ol...başarırsın...
Hanımlar marurers ilacını kulana oldumu hiç aranızdaa
Hanımlar marurers ilacını kulana oldumu hiç aranızdaa
ilaç kullanımına karşı bırıydım ama dun aldım.. Cok arastırdım cıddı anlamda zayıflatan bı ılac ve tamamen bitkisel tarım bakanlıgı onaylı tek sorun suan emzırıyorum emzırmeyı bıtırdıkten sonra hemen baslıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?