Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar son durum 72.5 kg çok güzel bir sonuç benim için...başlangıç kilom 77 kg dı...

77kg ------------------------72.5 kg yarın 1 gün ara veriyorum pazartesi aynen devam.....

canım sonuç çok iyi bence neden olumsuz düşünüyorsun ki.Kaldı ki çok katı yapma bu diyetle kabız olman mümkün değil...diyeti gerektiği gibi yap..ben il başladığımda 77 kiloydum geçen parşembe tartılmıştım sanırım pazartesi günü 74 kiloya düşmüştüm şuan 72.5 kg hem kilolu insanlar daha çok kilo verir. O yüzden seni tebrik ediyorum canım bence sonucun çok iyi .. bir gün ara ver tekrar başla ...vücutta rahatlamış olur.....

canım çok acıkıyorsan haşlanmış brokoli ile yoğurdu karışıtırıp ye akşamları inan çok faydasını görürsün.hem yoğurt yağları eritiyor...

sağol canım sende süparsin tebrik ederim ama dediğim gibi çok kendini zorlayıp işkence haline getirme...önce sağlık ...

nasıl inatla yaptım anlatamamam annemde çok kızıyor bana senin canına kastınmı diyor.Yaz geliyor biran önce kurtulmak istiyorum dün kızımın yoğurdundan iki kaşık yiyeyim dedim içim almadı bişey sormak istiyorum pirinç lapasını denedinmi hiç 2gün yapmak istiyorum bu dönemde işe yarıyor sanırım sonra tekrar elmaya devam

merhaba kızlar son durum 72.5 kg çok güzel bir sonuç benim için...başlangıç kilom 77 kg dı...

77kg ------------------------72.5 kg yarın 1 gün ara veriyorum pazartesi aynen devam.....

canım tebrik ederim... çok güzel kilo vermişsin..bende 83,5 kg olmuşum çokkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ilk başladığımda biliyorsun 87 kioydum pazartesiye kadar 1 kilo vemiştim..sabah itibari ile 83.5 kg....bende yarın ara vereceğim sonra yine devam...
33:
87kg ------------------------83.5 kg

canım süpersin tebrik ederim...

canım o konu hakkında bir bilgim yok..yanlız anlamadığım birşey var gayet güzel kilo vermişsin neden hala arayış içerisindesin sabırlı ol birazcık yaza kadar çok rahat verirsin...panik yapmaaaaaaaaaa

kilo veren arkadaşlar adına çok sevindim

ben 1 kilo bile verememişimmm

700 gr bi fark var malum dönem yaklaşıyor ondanmı acaba

birde ben 3 gün en son elmayı öğle 2 de yedim bi daha bişey yemedim aç kaldım ama olmadı
moralimi bozmak istemiyorum
malum dönemden sonra yine burdayım

benim pc de sorun var o yüzden hergün uğrayıp yazamadım

Kilo verenler adina cok sevindim tebrikler :)
bende kilo veremeyenlerdenim yada cok az bisey verdim okadar ac kalmamam ragmen benim metabolizma anormal
ama yilmicam bu yaz dugunum var ve kilolardan kurtulmam lazim
bu arada diger yazilanlari okudum da bende de KABIZLIK oldu baya sasirdim bende
diyete basladigimdan beri kabizim arkadas
bi oneriniz var mi ??

Son düzenleme:
Kızlar yarın bende elma deposu yapıp başlamak istiyorum:)) artık buna bir dur demek lazım.. yazdıklarınızı okudukça ve eski deneyimimde ki pozitif sonuçla birlikte bir kez daha yapmaya karar verdim:)) şu anda tartım yok yarın tartımı da alıp salı günü bomba gibi başlıyorum..

allahııım bugunlerıdemı gorucektııım Kızlar sadece 1gun tam uygulayabıldım bıgunde yarım gun ve -1 kılo super yaa cook mutluyuuuum

1kıloya bıle sevınıyorum dusunun halımı yanlız bıraz kabızlık yasadım neyapabılırım bılen varmı.. Sabah kalvaltımı nesfıt ıle yapıyorum ve 2 3 saat tok tutuyo hayatım boyunca yemedıgım kadar elma yedım

Sonunda zayıflamak varsa hııc sorun degıl tonlarca yıyebılırım
Devamı gelır ınş hepımız kurtuluruz su kılolardan..

Kızlar ben geldim tartılıp yazamamıştım iş görüşmem vardı ve kabul edildim perşembe oraya başlıyorum çok mutluyum bu arada regl oldum o yüzden kilom aynıydı dün tartıldım ve bu hafta çok uyumlu yapamadım zaten:26::26: bana ne oldu anlamıyorum dengem bozuldu yaaa bir an önce toparlanmam lazımmm benim kızlar ama düşünün tam bir diyet yapmadığım halde ve kilom aynı olduğu halde görenler baya fark var zayıflamışssın filan diyor yaaa lütfen biirniz bişey diyin artık devam etmek istiyorum sabah 1 şekersiz sütsüz nescafe içtim yanında form çubuk 5 adet elmalarım yanımda Allahım inşallah şu şeker krizlerime girmem bu seferde geçen ay hiç olmamıştı ne güzel devam edebilmiştim bu ay ne oldu bana yaaaa

hayırlı olsun yenı işiin bence regl donemınde oldugun ıcın canın şeker ıstıyo benım hep oyle olur ve regl donemınde oldugun ıcın kılo verememişsindir.. sıkma canını gene tam gaz devam edersin.. gitcek bu kılolar gitcek

Çok teşekkür ediyorum canım sağol evt yaa ama geçen ay hiç böyle olmadım bu yüzeden kızıyorum kendime sende ne güzel vermişssin kilo tebrik ederim senide canım:13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…