merhaba kızlar son durum 72.5 kg çok güzel bir sonuç benim için...başlangıç kilom 77 kg dı...
77kg ------------------------72.5 kg yarın 1 gün ara veriyorum pazartesi aynen devam.....
Günadın arkadaşlar pazartesi 63 le başlamıştım diyeti hiç kaçamaksız hatta olduğundan daha katı bişekilde yaptığım halde neyazıkki bu sabah tartı 59.2 yi gösterdi morelim çok bozuldu.Bazı sabahlar kahvaltı yapmadım veya kahvaltıyı listedekinden daha az yaptım. ama sonuç beni hiç memnun etmedi. ilkgünden buyana kabızlık şikayetim devam ediyor şişkinliğim gitmedi birtürlü dün ilkididen buyana boğazımdan su dışında bişey geçmedi ama kendimi okadar şiş hissediyorumki anlatamam birde üstüne bu sabah regli oldum kilolarımdan tamamen kurtulana kadar vazgeçmiyeceğim 2 gün pirinç lapasımı yapsam karar veremedim neyse sizlerin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum
süpersin canım tebrikler
bugün tartıldım aynı kilodayım 68.300 vermemişim dün kaçamak yaptım bir kornişon bir çiğköfte yedim sonucunda gram vermemişim bugün kaçamak yapmayacağım çok zorlanıyorum ama dayanmaya çalışacağım
sağol canım sende süparsin tebrik ederim ama dediğim gibi çok kendini zorlayıp işkence haline getirme...önce sağlık ...
merhaba kızlar son durum 72.5 kg çok güzel bir sonuç benim için...başlangıç kilom 77 kg dı...
77kg ------------------------72.5 kg yarın 1 gün ara veriyorum pazartesi aynen devam.....
Günadın arkadaşlar pazartesi 63 le başlamıştım diyeti hiç kaçamaksız hatta olduğundan daha katı bişekilde yaptığım halde neyazıkki bu sabah tartı 59.2 yi gösterdi morelim çok bozuldu.Bazı sabahlar kahvaltı yapmadım veya kahvaltıyı listedekinden daha az yaptım. ama sonuç beni hiç memnun etmedi. ilkgünden buyana kabızlık şikayetim devam ediyor şişkinliğim gitmedi birtürlü dün ilkididen buyana boğazımdan su dışında bişey geçmedi ama kendimi okadar şiş hissediyorumki anlatamam birde üstüne bu sabah regli oldum kilolarımdan tamamen kurtulana kadar vazgeçmiyeceğim 2 gün pirinç lapasımı yapsam karar veremedim neyse sizlerin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum
canım o konu hakkında bir bilgim yok..yanlız anlamadığım birşey var gayet güzel kilo vermişsin neden hala arayış içerisindesin sabırlı ol birazcık yaza kadar çok rahat verirsin...panik yapmaaaaaaaaaanasıl inatla yaptım anlatamamam annemde çok kızıyor bana senin canına kastınmı diyor.Yaz geliyor biran önce kurtulmak istiyorum dün kızımın yoğurdundan iki kaşık yiyeyim dedim içim almadı bişey sormak istiyorum pirinç lapasını denedinmi hiç 2gün yapmak istiyorum bu dönemde işe yarıyor sanırım sonra tekrar elmaya devam
Kızlar ben geldim tartılıp yazamamıştım iş görüşmem vardı ve kabul edildim perşembe oraya başlıyorum çok mutluyumbu arada regl oldum o yüzden kilom aynıydı dün tartıldım ve bu hafta çok uyumlu yapamadım zaten:26::26: bana ne oldu anlamıyorum dengem bozuldu yaaa bir an önce toparlanmam lazımmm benim kızlar ama düşünün tam bir diyet yapmadığım halde ve kilom aynı olduğu halde görenler baya fark var zayıflamışssın filan diyor yaaa lütfen biirniz bişey diyin artık devam etmek istiyorum sabah 1 şekersiz sütsüz nescafe içtim yanında form çubuk 5 adet elmalarım yanımda Allahım inşallah şu şeker krizlerime girmem bu seferde geçen ay hiç olmamıştı ne güzel devam edebilmiştim bu ay ne oldu bana yaaaa
hayırlı olsun yenı işiinbence regl donemınde oldugun ıcın canın şeker ıstıyo benım hep oyle olur ve regl donemınde oldugun ıcın kılo verememişsindir.. sıkma canını gene tam gaz devam edersin.. gitcek bu kılolar gitcek
günaydın canım sende bize katılabilirsin.yarın tartılıyoruz sonra haftaya tekrar devam en azından benim için...
Çok teşekkür ediyorum canım sağol evt yaa ama geçen ay hiç böyle olmadım bu yüzeden kızıyorum kendime sende ne güzel vermişssin kilo tebrik ederim senide canım:13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?