Canım annen kaç kiloydu ki 82 oldu? Ben 82 olunca takla atarım mutluluktanO günleri görebilsem keşke...
Yalnız bende şunu fark ettim, elmayla benden 5 kilo gitti ama vücudumda bariz incelme oldu, sanki daha fazla vermiş gibi, kocaman çok çirkin bir göbeğim vardı, şimdi oturunca hiç öyle çıkmıyor. Elma bana çok yaradı
canım limon sık içine öyle iç...
kızlar sizce yeşilçayı doğal haliyle yani toz halinde mi almalı yoksa poşet çy olarakmı
kızlar sizce yeşilçayı doğal haliyle yani toz halinde mi almalı yoksa poşet çy olarakmı
benide unutmayınnnantsibel kullanıcısından alıntı
KIZLAR PAZAR GÜNÜ TARTILANLAR KİLOSUNU YAZABİLİR...
antsibel:77/72.3/71.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:88.5/83.2/82.6
tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78
hayalcik: 70.800/ 69.200
merve10er :69.2
ben toz halinde kullanıyorum canım sanki öyle daha sağlıklı gibi geliyor :)
birde beşi bir yerde çay yaptığım için onun içinede kullandığım için daha avantajlı oluyor.
bende dogal olanını sevıyorum dıgerlerını ıcemıyorum yaaa ılgınc bır aroması oluyor okuldan yeni geldim ve bitmiş vaziyetteyim ilk elmamı ve yeşil çayımı anca içebildim :d
antsibel kullanıcısından alıntı
KIZLAR PAZAR GÜNÜ TARTILANLAR KİLOSUNU YAZABİLİR...
antsibel:77/72.3/71.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:88.5/83.2/82.6
tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78
hayalcik: 70.800/ 69.200
ben yeşil elma pek yiyemiom sarı elma yemee çalışıom kırmızıyıda sevmem yeşil dokunuo mideme ağrı yapıo sen nerde okuon canım
sinemaki çayı,beşi bi yerde bak bnlarda ii çaylar:)
bu arada arkadaşlar siz sabah aç karnina ve lavaboya girip çiktiktan sonra mi tartiliyosunuz yoksa öyle gün içinde falan mi? arasinda birkaç kilo oynuyo sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?