Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

çok sevindim her hafta biraz daha inceleceksin eminim..aynen devammm

ekmeğe düşkünlüğüm yok günde zor 1 dilim yerim kahvaltıda ama en güzeli tam bugday ekmeği içlerinde tavsiyem yulaf ezmeside çok güzzel oluo ben ekmek yerine onu tercih ediorum bazen suyla haşlıom yulafı bazen süt bazen yoğurt elmayla çok yakışıo tarçın cevizle birlikte valla ben yulafı çok seviom çoğu kişi sevmez ama bence alışın vazgeçemezsiniz

kızlar mesala bi meyve sebze yediğinizde kabuklarını soyun atmayın ama meyveyi ve kabuklarını küçük küçük doğraııın koyun tabaga baya doyurucu oluo göz doyuruo en azından ben salatalık ve elma yerken öle yapıom sanki 3 tane yedisem 6 tane yemş gibi hissediom

kızlar sizce yeşilçayı doğal haliyle yani toz halinde mi almalı yoksa poşet çy olarakmı

ben toz halinde kullanıyorum canım sanki öyle daha sağlıklı gibi geliyor :)

birde beşi bir yerde çay yaptığım için onun içinede kullandığım için daha avantajlı oluyor.

kızlar sizce yeşilçayı doğal haliyle yani toz halinde mi almalı yoksa poşet çy olarakmı

bende dogal olanını sevıyorum dıgerlerını ıcemıyorum yaaa ılgınc bır aroması oluyor okuldan yeni geldim ve bitmiş vaziyetteyim ilk elmamı ve yeşil çayımı anca içebildim

antsibel kullanıcısından alıntı
KIZLAR PAZAR GÜNÜ TARTILANLAR KİLOSUNU YAZABİLİR...
antsibel:77/72.3/71.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:88.5/83.2/82.6
tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78

hayalcik: 70.800/ 69.200

benide unutmayınnn

bende dogal olanını sevıyorum dıgerlerını ıcemıyorum yaaa ılgınc bır aroması oluyor okuldan yeni geldim ve bitmiş vaziyetteyim ilk elmamı ve yeşil çayımı anca içebildim :d

ben yeşil elma pek yiyemiom sarı elma yemee çalışıom kırmızıyıda sevmem yeşil dokunuo mideme ağrı yapıo sen nerde okuon canım
sinemaki çayı,beşi bi yerde bak bnlarda ii çaylar:)

sabah kahvaltımı yaptım 2 saat sonra bir elma yedim (12:00) gibi saat 3 te 1 elma daha yedim ayrıca 2 fincan yeşilçay 2 lt su içtim şuana kadar az sonra son elmamıda yıyeceğim açlık hissi hiç yok şuana kadar çok iyi gidiyor çok mutluyum gıtsın yağlarrrr

bu arada arkadaşlar siz sabah aç karnina ve lavaboya girip çiktiktan sonra mi tartiliyosunuz yoksa öyle gün içinde falan mi? arasinda birkaç kilo oynuyo sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…