Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kaç kşi liste yapıyor bende 62.5

eflalcim düzelttim

canım nie o kadar az yedin elma ben 7 tane yedim 1 kilo etmezki o 8-10 tanesi anca 1 kilo edio

kaçamak yapma yazık etme diyete:)canım sen kaç elma yiyon ben bugün birinci gnüm 7 tane yedim fazla değil demi ya herkes 3-4 tane yazmış

Ben ve annem 2. günümüzdeyiz bende 10 kilo fazlam var 62 kiloyum boyum 1.70 annemde ise 20 kilo fazla var o da 1.70 boyunda bizde ırsi galiba sadece göbek var bende baldırlar falan zayıf ama annem menopozdan sonra ve sigarayı bıraktıktan sonra epey dağıldı kilo vücuduna birbirimize destek oluyoruz Bu sayfa da okudum ve hemen başladık. 1. gün müsli ve Elmaaaa 2. gün Haşlanmış yumurta 2 kepek ekmek Üstelik bu gün regl oldum TATLI AŞ ERİYORUM kahretsin ağzıma biraz tatlı alıp çiğneyip tükürdüm yutmadım ki tatlıyı sadece bu dönemde ararım ben 2 gün de tam 12 elma kafayı yemede dur ki bende reflü var ekşiyor midem ama diyorum ki ceza bu sana zamanında coşup yediklerine say valla 20:00 ye kadar bitmedi 2 elmam kaldı yemeye çalışıyorum. Ve midem o kadar ekşidi ki bir saat önce 2 yeşil zeytin ve bir kepek ekmek yedim İş yerine götürmeyi unutmuşum o yüzden bitemedi belkide tartılsamda boş üstelik 2 kilo almışım gösterdi. Delirmek içten değil Ama sanırım regl den dolayı şiştim. Ama su içmeyi unuturum zaten gün boyu ama kahve çok tüketirim dün 3 bardak bu günde 4 bardak yeşil çay içtim İnatla devam edeceğim bakalım ne olacak sonuç En kötü tarafı biri önünde yemek yerken yahut lokanta önünden geçerken çek bir Elma diyorum paşa paşa kendime ne acı Annem 1 kilo verdi 2 gün sonunda Ama anlamadığım şey 4. gün 2 kilo 5. gün 1,5 6ve 7 de 1 er kilo mu yoksa tekrar 1-1,5-2 kilomu kimi tersten yazmış kimi azaltarak anlamadım bunu Hadi darısı hepimizin başına

kılzarrrrrrrrrrrr çok mutluum hiç kaçamak yok 7 elma 3bardak yeşil çay salatalar yedim bugün hep 5 bardak su içebildim napııım çay içince yani siyah çay susamıorum olsun yinede kaçamak yok:)

ama şu bi gerçekki çok şişkinlik oluo böle mesela ekmek falan şişkinlik yapmıo saalata meyve şiş oluosun ama o şişilkler su dayanıcaz napalm

bu arada kabağı yağsız kavurdum üzerine sarımsaklı yoğurt süper oldu hangi arkadaşım sölemişti hatırlamıorum tvsiee ederim kabağın 100 grmı 25 kalori kabak yerine kırmızı lahanada süper oluo

canım benimde toplasan 4 tane ediyor saat 8 e kadar ancak o kadar yiyebiliyorum

valla yediklerinizi getirin gözünüzün önüne sen bunu hakettin zamanında kontrollü olsaydın şimdi bunu yiyor olmayacaktın diyorum kendime bu gün 11 oldu son 1 tanem kaldı kahvemden sonra o da tamam olmak zorunda kaçamak hakkımı kilo alırken doldurmuştum zaten deyin böylece kendinizi frenlemek daha kolay oluyor en azından daha az zor oluyor :)

canım benimde toplasan 4 tane ediyor saat 8 e kadar ancak o kadar yiyebiliyorum

açıkçası ben elmaııı çok severim daha doğrsu meyveleri çok seviorum hayatımın yemek bölümünün büyük kısmı meyvele geçio o yüzden 7 tane yerken zorlanmadım :)kızlar çilekte çok düşük kalorili bi meyve bence diyet için ii bi meyve

Açıkcası ben diyete ek şeyler katmamak taraftarıyım biraz zor ama imkansız değil sadece kahvaltı ve elmaaaaaaaaaaaa tabi sıvıııııııııı bakalım neler olacak

eflalcim düzelttim

teşekkür ederim canım ellerine sağlık

canım nie o kadar az yedin elma ben 7 tane yedim 1 kilo etmezki o 8-10 tanesi anca 1 kilo edio

canım elmalar kocamandı yaaa bugün tekrar 1 kilo elma aldım 4 tanesi bir kilo ediyor çok büyükler onun dışında süt ürünlerindende tükettiğim için az yedim haklısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…