listeyi oluşturalım mı yeniden katılanlarla ben bikaç isim yazayım o halde
tyrael: 64.8
antsibel: 71.3
elmanaz: 82.6
eflal333:104
elifangel:101
hatırlamadığım arkadaşlarım alıntı ile ekleyebilirler hata varsa düzeltebilirsiniz
listeyi oluşturalım mı yeniden katılanlarla ben bikaç isim yazayım o halde
tyrael: 64.8
antsibel: 71.3
elmanaz: 82.6
eflal333:101.5
elifangel:101
bres: 62.5
hatırlamadığım arkadaşlarım alıntı ile ekleyebilirler hata varsa düzeltebilirsiniz
ben önceki listeyi görmedim okudum ama?! sadece geçen hatanın sonuç listesi vardı
selam arkadaşlar ben pazar günü tartıldım 101.500 bu hafta neolur bakalım liste oluşturulmış ama ben bir daha bildireyim umarım bu hafta kaçamak olmaz geçen hafta bir gün yapmıştım bugün 3 tane elmamı yedim 1 saat yürüdüm yeni arkadaşlarada hoşgeldin diyorum başarılar
ya ben akşamları yemek yemiyorum daha dogrusu açıkmıyorumki şu yeşil çayı içtikten sonragerçi yarın ucundanda olsa bozacammm dışarı çıkacağım için. Bakalım buna rağmen kaç verecem merak ediyom bide hafta sonu tehlıkılı durumda baska kaçamak yapmam
kaçamak yapma yazık etme diyete:)canım sen kaç elma yiyon ben bugün birinci gnüm 7 tane yedim fazla değil demi ya herkes 3-4 tane yazmış
ya bende çok elma yiyemiyorum 3 yada 4
ya benim yediğim normal demi yani
canım benimde toplasan 4 tane ediyor saat 8 e kadar ancak o kadar yiyebiliyorum
canım benimde toplasan 4 tane ediyor saat 8 e kadar ancak o kadar yiyebiliyorum
açıkçası ben elmaııı çok severim daha doğrsu meyveleri çok seviorum hayatımın yemek bölümünün büyük kısmı meyvele geçio o yüzden 7 tane yerken zorlanmadım :)kızlar çilekte çok düşük kalorili bi meyve bence diyet için ii bi meyve
eflalcim düzelttim
canım nie o kadar az yedin elma ben 7 tane yedim 1 kilo etmezki o 8-10 tanesi anca 1 kilo edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?