Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu sabah 1 bardak su yarım elma yedım sonra 1 fıncan yesılcay 1 hasslanmıs yumurta domates salatalık 3 zeytın 1.5 dılım tam bugday ekmegı...su ana kadar 1 .5 lt su ve toplamda 4 elma yedım....

kızlar kendime ve sevgilime 2 damla azeytinyagıyla yapılmış bol domates soğanlı ve 1 yumurtalı menemen yaptım yedik:)kahvaltı etmeden 2 bardak su içtim tabi yalnız okulum oldgu için geç kahvaltı edebildim:)1 saat sonra mı elma yiyim yoksa 2 mi bide en son kaçta yiyim
merve nasılsın canım ne yedin bugün:)

bende sabah 9 buçuk ta küçük bir dilim çavdar ekmeği yarım ceviz 1 er tane fındık badem ve kayısı 1 parça peynir yedim 1 fincan yeşil çay

11.30 gibi bir elma yedim

hiç salata yapasım yok şimdide bir elma yiyip 1 fincan yeşil çay içeceğim

ya ebn ekmek olarak tam bugday yıyorum ama kepek yada cavdar mı yesem...tam bugday ın faydası olurmu?

cnm elmayı kaç saatte bi yiyon akşam kaçta kescen yemeiii.YA BEN BU YEŞİL ÇAY MİĞDEMİ BULANDIRIOOO BEN SİYAH ÇAY TİRYAKSİYİM ZTN BNU NASIL İÇÇEM OFF YA2.BARDAĞIMI ZOR İÇİOM ŞUAN

1 haftada ortalama kaçkg verıyorsunuz arkadaşlar çok merak edıyorum bugun yenı başladım dıyete lütfen yardım edın

canım kilo vermen bünyeye ve kilona bağlı.100 kilo olan biri tabiki 5 kilo verebilir.ama oda ilk hafta verir sonra yavaşlar... ben de 77 kiloyla başladım ilk hafta 3.5 kilo falan verdim ondan sonra azaldı kilo vermem ..o yüzden boş yere hayallere kapılma sen 69 kilosun sanırım en fazla vereceğin 1 haftada 2 kg o bile zor...yanlış bilgilendirmeyeyim seni..ben sabah ve akşam 1 er saat yürümeme ve o kadar diyete sadık kalmama rağmen bir haftada 1 kilo falan verdim gerisini düşün... ve hayal kırıklığına uğrama.....öyle haftada 5 kilo yok 8 kilo serüveninede inanma bence...ben bu diyeti 1 aydır yapıyorum...

ya ebn ekmek olarak tam bugday yıyorum ama kepek yada cavdar mı yesem...tam bugday ın faydası olurmu?

tam buğday besin değeri olarak daha iyidir tahminimce ve bildiğim kadarıyla tam buğday unu kalori olarak diğer unlara göre daha düşük vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minarelleri karşılaması için ekmek yememiz gerekiyor zaten fazla tüketmediğimiz için zararlı olacağını sanmıyorum kilo vermeye. çavdar ekmeğinin bir dilimi ortalama 61 kaloriyken tam buğdayınki 69 kalori geliyor bunun için damak tadı alışkanlığını bozma bence. bende bir ara kepek ekmeği yemiştim ama sevemedim çavdar ekmeğinin tadı hoşuma gittiği için onu tercih ettim öyle yani :))

cnm elmayı kaç saatte bi yiyon akşam kaçta kescen yemeiii.YA BEN BU YEŞİL ÇAY MİĞDEMİ BULANDIRIOOO BEN SİYAH ÇAY TİRYAKSİYİM ZTN BNU NASIL İÇÇEM OFF YA2.BARDAĞIMI ZOR İÇİOM ŞUAN

2 saatte bir yemeğe dikkat ediyorum canım ama sınav saatime denk geldiği için yiyemedim sınav ortasında tabi :)) saat 8 de yemeği keseceğim canım. öğleyin salata yersem akşam yemeği yemeyeceğim öğleyin elmayla devam edersem akşam yemekte salata yiyeceğim öyle ayarlayacağım kendimi bakalım :)) yeşil çayın aromalıları var canım onları dene istersen yada karanfil ve tarçınla tatlandır onlarda metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahip hem

anladım canım gunde 1.5-2 dılım yıyorum en fazla zaten ormalde de pek ekmek tuketmem ben bukadar kıloyu tatlı ve cıkolatadan aldım...yanlız tadı kokusu cok hosuma gıdıyor bırakmım ben o zaman ara ara da cavdar alırım persembe gunu aldım daha bıtmedı zaten

bende çok abur cubur yerim çikolata cips çekirdek snırım yok yersem paket paket gidiyor sulu yemekleri köy ekmeği ile yerim ketçaplı mayonezli tostlar kızartmalar pastalar derken aldm başımı gidiyorum allahtan kendimin farkına vardım :)

dikkat edeceğim dengeli besleneceğim dediğim zamanda ağzıma sürmüyorum bunlardan bir lokma. kilolarımı vereyim ortayı bulacağım

bende yemek yerken doymak bılmıyorum bıtırene kadar ama kendımı denemek ıcın cıkolata aldım hala yemedım yemıcem

dayanamadım tartıldım sabah 67.3 geldim. şimdi kabızlık sorununu halledince 67 geldim ama malum döneme gireceğim için vücudum şişecek tatlı krizine de yenik düşmeyeceğim, karrlıyım

aynen dediğin gibi canım zaten haftada 4 kilo yada 5 kilo vereceğiz diyenler genelde 2. hafta diyeti bırakıyor haksızmıyım.sonra biz aynen yeni arkadaşlarla devam ediyoruz...

her türlü abur cubur yiyorum, en fazla 2 hafta onlarsız yaşayabiliyorum

onlar bize değil biz onlara hükmedelim bence :) bir süre sonra canın çekmeyecek çok fazla anlık krizlerde almamaya çalış atlatıyorsun o dönemi sonra. ben bir tane yersem paketi bitiriyorum ne yazıkki. hep imreniyorum cipsten çikolatadan tadımlık yiyip bir köşeye kaldıranları ama karar verdim kilo verdikten sonra bende öyle olacağım. psikopat gibi paket paket cips yemek çekirdek çitlemek vs sadece kilo yapsa neyse. fazla kilo demek sağlıksız yaşam demek obezite diyabet kanser. özellikle de diyabet bizim ailede genetik benim dikkat etmem lazım ki olabildiğince geç çıksn yada hiç çıkmasın bunu bile bile yemek kendimize haksızlık. her şeyden kararında yemeli insan

aynen dediğin gibi canım zaten haftada 4 kilo yada 5 kilo vereceğiz diyenler genelde 2. hafta diyeti bırakıyor haksızmıyım.sonra biz aynen yeni arkadaşlarla devam ediyoruz...

haklısın canım biz yolumuza devam edelim kaç kilo verdiğimiz önemli değil..acelemizde yok zaten.....incelmeye devammmmmm...dün akrabalara gittik annemle herkes nasıl zayıfladınız diyip durdu..annemde bir mutlu oldu sorma..kadın 82 lere düştü....ömründe ilk defa...ama sabah akşam spora devam....kıyafetlerde çok bariz fark var canım...aynen devam kararlı ve istikrarlı bir şekilde...

Arkadslar bilgileriniz icin cok tesekkurler benimde amacm 2 kg vermk 4-5 kg gozum yokkk

Canım annen kaç kiloydu ki 82 oldu? Ben 82 olunca takla atarım mutluluktan O günleri görebilsem keşke...

Yalnız bende şunu fark ettim, elmayla benden 5 kilo gitti ama vücudumda bariz incelme oldu, sanki daha fazla vermiş gibi, kocaman çok çirkin bir göbeğim vardı, şimdi oturunca hiç öyle çıkmıyor. Elma bana çok yaradı

88.5 dü canım yıllardır...şuan 82kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…