Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

1 saat önce bir pişmaniye yedim ve nefsimin cezasını bedenim cekti stepper var bende onda 700 adım attım birazdanda egzersiz yapacağım ki içim rahat etsin

birde yarın 2 durak geri yürüyeceğim asansörde kullanmayacağım yarın akşamda 1 saat tempolü yürüyüş yapıp egzersiz yaparım öderim cezamı

cezayı haketmişsin pişmaniyede neee ama az yediysen bir şey olmazda saat bira kötü yemek için

vize haftam da napacağımı şaşırdım bugün aslında erkek arkadaşımın suçu konuşurken pişmaniye ye kadar geldi konu (nasıl muhabbetse artık) evde de vardı pişmaniye telefonu kapar kapamaz yedim :44:

hiç geçerli bir neden değil benimde vize haftam ama pişman olmamak için pişmaniye yemiyorum

ben stresliyken çok yemek yiyorum üzüntülüyken falan bu nedenle 12 kilo aldım vermeye çalışıyorum. bu sınav haftası elbette bahane :))

boy:165
kilo:62.5
hedef kilo:56

ayy kızlar süpersiniz aranızda en tontiş benim galiba(
ben ayrıca 90 kilo topiğinede katılıyorum ikili olunca dahada hırslı oluyor insan
haftaya pazartesi herkes sabahtan kilosunu bildirsin
kim ilgileniyorsa o yayınlasın en çok kilo vereni haftanın birincisi seçelim
hırs bakımından gayet güzeell:)))pesss etmekk yok nefsimize yenilmeyelim lütfenn:))

KIZLAR PAZAR GÜNÜ TARTILANLAR KİLOSUNU YAZABİLİR...
antsibel:77/72.3/71.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:83.2
tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78

KIZLAR PAZAR GÜNÜ TARTILANLAR KİLOSUNU YAZABİLİR...
antsibel:77/72.3/71.3
Elifangel:105/101/100
sumsum50:80
elmanaz:83.2
tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78

Günaydın canım arkadaşlarım :))

Benden sadece 1 kilo gitmiş bu hafta Bu hafta artık ikili rakamları göreceğime çok inanmıştım ama göremeyince önce üzüldüm sonra vaktiyle 110 kilo olduğumu hatırlayınca sevindim On aylık bebeğim şu an 11 kilo düşünün neredeyse onun kadar bir yükü üzerimden atmışım,inşallah 90 olduğumu da görürüm..

Sizlerde vermişsiniz, maşallah :) Çok sevindim..

Canım 1 kilo demek 4 tane sanayağı demek aşkolsun yani beğenmiyormusun..Acele etmek yok isterse 100gr ver öenmli değil öenmli olan verebilmek yadaaaa kilo almamak demi...tebrik ederim.Umutsuzluğa kapılmadan yeni haftaya mutlu bir giriş yap lütfen... Sloganımız şu.GENİŞLEMEK YOKKK İNCELMEYE DEVAMMMMM...

1 haftada ortalama kaçkg verıyorsunuz arkadaşlar çok merak edıyorum bugun yenı başladım dıyete lütfen yardım edın

1 haftada ortalama kaçkg verıyorsunuz arkadaşlar çok merak edıyorum bugun yenı başladım dıyete lütfen yardım edın

duzenlı yaparsan gercekten 5 kılo fln verırsın bence ben bırgun duzenlı yaptım ertesı gun farkettım hemen fıger gunler kacamaklarım oldu ama 4 gunde 2.200 gıttı bende

duzenlı yaparsan gercekten 5 kılo fln verırsın bence ben bırgun duzenlı yaptım ertesı gun farkettım hemen fıger gunler kacamaklarım oldu ama 4 gunde 2.200 gıttı bende

uff çok super ya ben hiç kaçamak yapmam inşşş 67 olayım bu hafta sonu yeter bana suanda 69,2 yımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…