Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende bu sabah 9 da kahvaltı yaptım.saat 4 te eve geeebildiğim için ancak 2. elmayı cayı içebildim bide 5 te yogurt yedim

hayalcık senınle aynı kg dayız super sen ne zaman başladın bu dıyete

cnm ben salı basladım pzar tartıldım 5 gunde 1600 verdım ama kacamaklarımda olmustu baya bıgun ara verdım yıne baslıyorum tamamen yarın ve haftaya pazartesı tartılcam yıne bakalım bu sefer kac vercem bıde ben bu hafta regl olcam ama verırım yınede dıe dusunuyırum senle aynı kg deyız verırız ıns cnm ıı oldu bu:)

kızlar bugün hiç bir kaçamak yapmadım şuana kadar çok mutluyum gerçi çok fırsatım olmadı bile kaçamak yapamaya

merhabaa bende aksam yemegı mercımek corbası (ekmeksız) semızotu yogurtladım ve 1 kasık sebze yemegı yedım...1 dılım ekmekle bu arada esıme tam bugday ekmegı aldırdım uzerınde dılımı 39 kalorı yazıyor... 2.yesılcayımı ıcıyorum su da 3 lt ıcmısımdır heralde...

bende bugün 3te bir elma yedikten sonra bir yattım uyandığımda 7diydi saat 1 elma yedim sonra akşam yemeği yedim yağsız tuzsuz soğanlı domatesli patlıcan kavurması :) 2 kaşık yoğurt üzerine yeşil çay içtim inşallah bu saatten sonra kaçamak yapmam.

uyandığımda başım fena halde dönüyordu sabah 11 öğlen 3 arasında bişey yeme fırsatım olmadığından oldu sanırım daha yeni geçti.
şimdi dışarı çıkacağım 0 kaçamakla döneceğim

ya ben akşamları yemek yemiyorum daha dogrusu açıkmıyorumki şu yeşil çayı içtikten sonra gerçi yarın ucundanda olsa bozacammm dışarı çıkacağım için. Bakalım buna rağmen kaç verecem merak ediyom bide hafta sonu tehlıkılı durumda baska kaçamak yapmam

aksam yemegı yememen cok ıyı bırsey aslında bence..kıloyu yapan aksam yemekelrı maalesef ben acıkmasamda yemek ıhtıyacı duyuyorum ama normale gore cok az yedım...beyaz ekmek yemeden kacamak yapalım en iisi bu bence

hoş geldin canım sen kaç kilo vermeyi hedefliyorsun bu arada, hep birlikte kurtulalım inşallah

canım boyum 1.72 bi sene de 10 kilo aldim abur cuburla beslenmekten. ama hedefim 70 olmak. ideal kilomu hesapladigimda 63-64 diyo ama benim simdilik gozum yok .
1,5/ 2 ay da 80 e düşerim insALLah..:)

selam arkadaşlar ben pazar günü tartıldım 101.500 bu hafta neolur bakalım liste oluşturulmış ama ben bir daha bildireyim umarım bu hafta kaçamak olmaz geçen hafta bir gün yapmıştım bugün 3 tane elmamı yedim 1 saat yürüdüm yeni arkadaşlarada hoşgeldin diyorum başarılar

bu sabah tartıldım. günün yoğunluğundan dolayı pek elma yiyemedim 2 elma ile duruyorum sabah kahvaltısı malesef sadece süt oldu, okulda yine 1 bardak süt içtim çünkü elmaları yanımda götürmemeişim saat 1 de 1 kase çorba yoğurt çorbası 3 bardak yeşilçay 3 lt su ee biraz da okulda öğretmenlerle ufak tefek kaçamaklar yaptım 1-2 kurabiye falan elmasız kalınca

listeyi oluşturalım mı yeniden katılanlarla ben bikaç isim yazayım o halde

tyrael: 64.8
antsibel: 71.3
elmanaz: 82.6
eflal333:104
elifangel:101
bres: 62.5

hatırlamadığım arkadaşlarım alıntı ile ekleyebilirler hata varsa düzeltebilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…