Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya bende bilerek 3 tane yemiyorum o kadar yiyebildim gün içinde dışardaydım çokta yiyemiyorum üst üste. su konusuna gelınce çaylarla hesap etsem bılmemkı nereye gıder su içmeyi zaten çok seven biriyim

tam anlamıyla dört dörtlük uygulayamamış olsam bile bu diyet bana yaradı hem sağlıklı hem de hızla kilo vermek motive ediyor beni hergün kilo kaybediyorum belkide vücudumda fazlasıyla su vardı onları atıyorumdur ama 10günde 3 kilo verebileceğimi hiç tahmin etmemiştim inşallah birden bire kilo vermem duraklamaya girmez en azından mayısın 2. haftasına kadar 6 kilo daha vereyim istiyorumm

Arkadaşlar tek bir tane liste yapalım kim ilgilenebilecekse liste olayı ile o yapsın listeyi.Herkes başlangıç kilosunu verdiği kiloyu ve hedef kilosunu yazsın bildirsin.BİR KAÇ LİSTE YAPMANIN ANLAMI YOKKK...BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.....

sanırım şuan iki liste var sanırım bencede tek listede toplanmak en mantıklısı amaç aynı sonuçta

boy:165
kilo:62.5
hedef kilo:56

kızlar yazın kilonuzu.....

pazar günümkü kg 69,2
bugün bu diyete başladım kararlıyım vericem

benide unutmayınnn

merve10er: 69.2
domates1 : 89.3

kaç kşi liste yapıyor :d bende 62.5
gönüllü arkadaş kimse liste bugün tek liste olarak düzeltilsin...hep beraber yapalım..sonuçta hepimiz aynı diyeti yapıyoruz

kızlar bugun tartıya çıktım çok guzelbir sonuçla karsılaştım yarın tartılayım ozaman sızınle paylaşıcam çok mutluyummmm

boy:165
kilo:62.5
hedef kilo:56

kızlar merhaba menemenmi yedim ama acaip şişknlik hissediom su elma salata mahvetti bni ama ölmek vr dnmek yok:)

cnm sen bi liste yapmıştın ya tek listeye toplayalım diyoruz pazartesiden pazartesiye tartılacağız diyede anlaşmıştık sen ilgilenmek istiyorsan hala herkesi tek listeye toplasan karışıklık olmasın

arkadaşlar bugun akşama kadar karar verın eğer sıze uyuyorsa ben sıze pcmde tablo olustururum başlarız azimle yağları vermeyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…