aç kalarak zayıflamak sağlıksız olur bende küçük parçalara ayır at ağzına otururken bişeyler yaparken vs.
elmanın yağ ve karbonhidrat oranı 0 bu nedenle vücut kendi yağını yakmaya geçiyor fakat bunun için sık sık yemek yemen lazım bende 1 kilo elma yiyemiyorum yalnızca kahvaltıdan 2 saat sonra elma yemeğe başlıyorum öyle devam ediyor alışıyorsun zamanla bende çok meyve yiyen biri değilimdir aslında ama elmayı seviyorum allahtan :))
Yapmaya calısıyorum kucuk kucuk ama agzımda büyüyor resmen en fazla 4 elma yiyebilirim sanırım
bu arada bende listeye katılmak isterim eğer yazarsanız kilom şuan 86.5
merve10er:69.2
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:88.5/83.2/82.6
tyrael: 64.8
eflal333:104/101,5
sumey:78
hayalcik: 70.800/ 69.200
krdnz:55
septik :67.7
bres : 62.5
listemizin son haliiiii
bende vardim yaaa:)
domates1: 89.3
hiç bozmadan yaparsan regl bitiminden 1 gün sonra kilo verdiğini göreceksin bence bende genelde öyle oluyor
Annem muhteşem bir fikir geliştirdi yiyemediğimiz elmaları katı meyve sıkacağında sıkıyor suyunu içiyoruz posasını da az tarçınla resmen yoğurup köfte yapıyor oh be ne kolaymış elma yemek yaşasınnnnnnnnn
bende bu akşam hem bira hemde bayağı pattaes kızartması yedim :/akşam yemeğinde 2 şer yemek kaşığı semizotu salatası ve kara lahana salatası yanında da 2 minik ızgara köfte yedim 8den sonra birşey yemem diyordum ama sevgilimle buluştum ve onun patates kızartmasından 1,5 :) tane yedim yani yaptım bunu
1 de maden suyu içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?