Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Yapmaya calısıyorum kucuk kucuk ama agzımda büyüyor resmen en fazla 4 elma yiyebilirim sanırım

bu arada bende listeye katılmak isterim eğer yazarsanız kilom şuan 86.5

acil zayıflama gerekiyor...8 gün içinde 5,6,7 kilo; Allah ne verdiyse artık
beni de yazın listeye diycem ama ben yarın başlayabilirim haftaya perşembeye kadar vaktim var...yarın başlasam olur mu ki?

merhaba arkadaşlar nasil gidiyoo rejimm ben dün aksam acayip acıktım, bi de üstüne ekmek yapmıstım firında sıcacık ama yemedim..:) bi de ben dayanamayip hergün tartiliyorum ama p.tesi leri yazayim da karisiklik olmasın..

merve10er:69.2
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz :82.6
tyrael: 64.8
eflal333:101,5
sumey:78
hayalcik: 69.2
krdnz:55
septik :67.7
bres : 62.5
bedrin :64
bedrin annesi :81
domates1: 89.3
melda :86.5
apranxx :62.9
arkadaşlar listenin son halidir daha fazla ekleme yapmayalım çünkü takip etmek çokzor olur diğer grubumda 10 kişiyi takıp etmesı bıle zorluyor herkese başarılar haftaya ilk 3 e girme hedefi koyalım % lerle hesaplıyacağım kg ları çünkü kıloların fazla olmasıyla verme hızı artıyor

merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım ve iyiydi inş cumartesi ye kadar devam edeceğim inş sonra haftaya tekrar edeceğim şuan 77.7 balkalım pazar ne olacak sonra haftaya ben de liste de olacağım herkeze kolay gelsin

Annem muhteşem bir fikir geliştirdi yiyemediğimiz elmaları katı meyve sıkacağında sıkıyor suyunu içiyoruz posasını da az tarçınla resmen yoğurup köfte yapıyor oh be ne kolaymış elma yemek yaşasınnnnnnnnn

ben de biraz geç de olsa gün içerisinde yediklerimi yazmak istiyorum
kahvaltıda :
domates salataık light peynir 4 zeytin1 dilim ekmek

okulda kurabiye, lokum, konya şekeri çok üzgünüm 2 de elma 2 bardak form çayı

saat 1 de az kıymalı ıspanak ekmeksiz 1 kase yoğurt

3 te 1 elma 1 bardak süt, kırmızı biber közlemesi acı pul biberle

2 bardak yeşilçay

5 te 3 4 kayısı arasına kakao tozu denemenizi tavsiye edrim özellikle çikolataseverlere

8 de 2 bardak biberiye çayı
2 salatalık

ve tabiki 3 4 lt su

akşam yemeğinde 2 şer yemek kaşığı semizotu salatası ve kara lahana salatası yanında da 2 minik ızgara köfte yedim 8den sonra birşey yemem diyordum ama sevgilimle buluştum ve onun patates kızartmasından 1,5 :) tane yedim yani yaptım bunu

1 de maden suyu içtim

bende bu akşam hem bira hemde bayağı pattaes kızartması yedim :/

günaydın kızlar

az sonra kepekli tostumu yapıcam,dolapta biri kırmızı diğeri sarı elma kalmış öğleden sonra alırım yeşil elma....şiddetle zayıflamak istiyorum...3 haftadır spor salonuna gidiyorum,sporla zayıflarım nasıl olsa diye yedim hep...ama 100 gr bile veremedim...haftaya herkesin içinde tartıldığımda rezil olmak istemiyorum...en az 4 kilo vermeliyim....

merhaba kızlar tartıldım şuanda 67.5 olmuşum havalar uçtum resmen 2 gunde 1.700 gr vermişim ama sızın gıbı yapmıyorum bu dıyete tam olarak uyuyorum yanı kahvaltıdan sonra hiçbirsey yemıyorum elma ve yaşilçay dışında benım bugun kursum var 5 te geıcem yokumm

Günaydınlar dün aksam yemeğinde dayanamayip yumurta yedim ve iki elma yiyebildim 500 gram eksik çıktım bugün daha iyi uygulayacağım inşallah kolay gelsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…