Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

size yedıklerımı yazayım
sabah 1 sımıt 5 zeytın çay

yarım muz,1 elma,1 yeşilçay
1lt su

ii canm baya ama 5 günde 6 kilo değil mi bu diet nişana gitcem benim 2 haftada vermem lazım sen tam düzenli yaptınmı peki:)boy uzun maşallah:)

canım ben bu dıyetle vermedım 7 kıloyu farklı farklı metodlar denedım bu dıyet kadar sıkı olmayan bu dıyete dün başladım ve bugun tartıya cıktıgımda havalara uçtum yarın kaç kgysam sızımle paylasırım

ah ah ben bademi filan agzıma atarsam kendimi tutamam biliom aslında yararlılar diette ama fazla yiyiom ben çikolataya değil kuruyemiiş meyvelere ddayanamıom ben:)ii canm afrerin hepimize bozmadan gidooz:)cnm ne okuon sen

size yedıklerımı yazayım
sabah 1 sımıt 5 zeytın çay

yarım muz,1 elma,1 yeşilçay
1lt su

1 simitin 150-300 kalori arasında olduğunu biliyorsun değil mi merve yarıma falan düşürebilirsin aslında yada zaten bi kahvaltı yapabiliyoruz onda da biraz fazla yenilebilir tabi :) ben 2 yıl önce öğleye yarım simit yiyerek zayıflamıştım

hmmm bn kortizonlu ilaçlar kullandım alerjm var o yüzden 1.5 ayda 6 kilo kdr aldım neseki bitti ama tkrar vericem en azından 50 olcam 1 gnde ne kadar vermişin bu arada senn isimde merve sanırım kkaç ysndasn ögrencmsn

1 badem 8 kalori
1 ceviz 95 kalori
1 kuru kayısı18 kalori :)))
fındıkta 10 kalori falandır muhtemelen

ama sen yeme sakın tüm paketi bititrebilirsin gibi geldi bana seviyorsan gider yani :))

bu arada kayısı kabızlık problemine cidden birebirmiş :))

sosyoloji okuyorum canım ben, sen?

Son düzenleme:
gördüğüm kadarıyla baya arkadaş online o zaman herkes yediklerini paylaşsın kaçamaklar var mı bakalım nasıl gidiyor:)

cevz o kadar varmı ya aaaa:)kabzlık hç çekmem allah için çok meyve yediğimden olsa grk hergn gderm:)mimarlk okuom bnde

bılıyorum canım ya ama ne yapayım eşim almış gelmiş dayanamadımmm

hmmm bn kortizonlu ilaçlar kullandım alerjm var o yüzden 1.5 ayda 6 kilo kdr aldım neseki bitti ama tkrar vericem en azından 50 olcam 1 gnde ne kadar vermişin bu arada senn isimde merve sanırım kkaç ysndasn ögrencmsn

evet benımde adım merve evliyim 27 yaşındayımm

merve10er:69.2
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:88.5/83.2/82.6
tyrael: 64.8
eflal333:104/101,5
sumey:78
hayalcik: 70.800/ 69.200
krdnz:55
septik :67.7
bres : 62.5

listemizin son haliiiii

3 Günde hiç kilo vermedim ama bunun sebebi sanırım regl dönemim artık bitsinde bende tartıda mutlu olayım

Annemde bende bozmadık hiç bu sabah 3 kepek ekmeği yedim (2 yetmedi vallaha) 6 zeytin serçe parmak tırnağım kadar da kaşar attım ağzıma bu gün yeşil çay içemedim ofiste kalmamış ve yarım kiloya yakında elma yedim ama bu gün açlık orucuna bile girebilirim canım hiç elma çekmiyor ya hala 64 görüyorum tartıda 2 gün önce regl oldum bilseydim 4 gün sonra başlardım. Umarım en az 8 kilo veririm ama hedef 12 eski kotlarıma sığmak istiyorum imdattttttt yahu annemde sürekli halsizlik uyku hali baş ağrısı oluyor şimdiye kadar yediklerimize sayıyoruz da ofise sarma getirmişler ve börekte ve ben Tabiki de YEMEDİM (((((( yaa

ya ben halen cok az elma yiyebiliyorum öncedende diyette olduğum için çok iştahım yok ekmek hiç yemiyorum zaten sabah kahvaltı ve akşam bi kase yoğurt ama bu akşam biraz içecek eklenebilir farklı olarak malum dışarda olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…