günaydın kızlar
az sonra kepekli tostumu yapıcam,dolapta biri kırmızı diğeri sarı elma kalmışöğleden sonra alırım yeşil elma....şiddetle zayıflamak istiyorum...3 haftadır spor salonuna gidiyorum,sporla zayıflarım nasıl olsa diye yedim hep...ama 100 gr bile veremedim...haftaya herkesin içinde tartıldığımda rezil olmak istemiyorum...en az 4 kilo vermeliyim....
bende bu akşam hem bira hemde bayağı pattaes kızartması yedim :/
herkese günaydın..... bu elma diyeti baya işe yarıyor galiba ... bende yarın başlıcam inşallah
şu an 66 kiloyum hedefim 56 olmak, biraz zorlarsam yapabilirim galiba
merve10er:69.2
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz :82.6
tyrael: 64.8
eflal333:101,5
sumey:78
hayalcik: 69.2
krdnz:55
septik :67.7
bres : 62.5
bedrin :64
bedrin annesi :81
domates1: 89.3
melda :86.5
apranxx :62.9
arkadaşlar listenin son halidir daha fazla ekleme yapmayalım çünkü takip etmek çokzor olur diğer grubumda 10 kişiyi takıp etmesı bıle zorluyor herkese başarılar haftaya ilk 3 e girme hedefi koyalım % lerle hesaplıyacağım kg ları çünkü kıloların fazla olmasıyla verme hızı artıyor
arkadaşım günaydın nasıl fazla ekleme yapmayalım amaç herkesin kilo vermesini sağlamak bir bütün olarak listeye dahil olmayanlar ne yapsın burda..sen gönüllü olduğun için yap dedik sana ...bırak kim katılmak istiyorsa katılsın...yüzde hesaplamak abartılacak kadar zor değil ki.. üstelik tek liste fikri sibel arkadaşımızdan geldi sen onu bile yazmamışsın.benide listeden çıkarabilirsin bağımsız olarak ben sibel arkadaşımla devam ederim...sorun yok...herkese başarılar.merve10er:69.2
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz :82.6
tyrael: 64.8
eflal333:101,5
sumey:78
hayalcik: 69.2
krdnz:55
septik :67.7
bres : 62.5
bedrin :64
bedrin annesi :81
domates1: 89.3
melda :86.5
apranxx :62.9
arkadaşlar listenin son halidir daha fazla ekleme yapmayalım çünkü takip etmek çokzor olur diğer grubumda 10 kişiyi takıp etmesı bıle zorluyor herkese başarılar haftaya ilk 3 e girme hedefi koyalım % lerle hesaplıyacağım kg ları çünkü kıloların fazla olmasıyla verme hızı artıyor
hem bira hemde patates kızartması ayıp ayıp :))
cumartesi günü bende bir akşam yemeğine davetliyim balık ve şarap olacak gibi benim balığıma tuz eklemeyecekler şimdiden söyledim fırında kendi yağı ile pişecek kızartmada yaptırmadım:))
cumartesi akşamı yemek yiyeceğim için sabahtan akşam yemeğine kadar sadece elma yemeği düşünüyorum spora gidecek olursam belki kahvaltıda 1 yumurta yiyebilirim dengelemeye calışacağım bakalım:)
iiki katıllmışım listeeeee ya bozmuorum hç dyeti süper gidio hedeflediğim kilooaaa ulaşcam biliorum:)
merhaba kızlar tartıldım şuanda 67.5 olmuşum havalar uçtum resmen 2 gunde 1.700 gr vermişim ama sızın gıbı yapmıyorum bu dıyete tam olarak uyuyorum yanı kahvaltıdan sonra hiçbirsey yemıyorum elma ve yaşilçay dışında benım bugun kursum var 5 te geıcem yokumm
aynen bende önemli birşey olmadıkça bozmuyomvericez kiloları ama ben haftaya olmayabilirim hatta diğer haftada annemim yanına gidecem ve bu benim için çok tehlikeli kilo almaktan korkuyorum ne yapsam ya
aynen hç bi yere gtmememye özen gösteriorum bende:)bende 2 hafta sonra gtcem ve tartılcammm:)tartm yk burda ztn eve gtcem
bres gtme o zaman 1 hafta daha sabret canm bilmiorum kesin gtmen lazımmı ama sabret bence
ya canım ben öğrenciyim annemide ne zamandır görmedim ve tek uygun zamanımda buordada devam ettirmeye çalışırım olmadı bozarsam yazarım artık olmadı.Bu arada diyeti yerine getirmemdeki en iyi etkilerden biride öğrenci evinde olmam zaten
hmmm canm ltfn bozma gdncede bende öğrenciiim sırf gitmiom bozmamak için:)nerde okuon
merhaba kızlar tartıldım şuanda 67.5 olmuşum havalar uçtum resmen 2 gunde 1.700 gr vermişim ama sızın gıbı yapmıyorum bu dıyete tam olarak uyuyorum yanı kahvaltıdan sonra hiçbirsey yemıyorum elma ve yaşilçay dışında benım bugun kursum var 5 te geıcem yokumm
günaydın kızlar
az sonra kepekli tostumu yapıcam,dolapta biri kırmızı diğeri sarı elma kalmışöğleden sonra alırım yeşil elma....şiddetle zayıflamak istiyorum...3 haftadır spor salonuna gidiyorum,sporla zayıflarım nasıl olsa diye yedim hep...ama 100 gr bile veremedim...haftaya herkesin içinde tartıldığımda rezil olmak istemiyorum...en az 4 kilo vermeliyim....
arkadaşlar ben diyet konusunda epey tecrübesizim.hayatımda ilk defa diyet yaptım 5.5 kg verdim (başka bir diyet) ama 10 kg daha vermem gerekiyor hipotroidim var ve kolestrolüm yüksek böbreğimin bir tanesi az çalışıyor geçen hafta dr gittim kontrollerim için.acil diyet yapmam gerekiyormuş spor yapmam gerekiyormuş bu diyeti yapsam diyorum bana bir fikir verebilirmisiniz.yeşil elma böbrekleri temizliyormuş,troidede iyi geldiğini duydum bir sorun çıkmaz sanırım.ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?