Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın..... bu elma diyeti baya işe yarıyor galiba ... bende yarın başlıcam inşallah
şu an 66 kiloyum hedefim 56 olmak, biraz zorlarsam yapabilirim galiba

sporla beraber yemeğe devam ettiğinde kilo bile aldırıyormuş canım spor sıkı görünmemizi sağlarken diyet yağlara veda ettirecek inşallah. bende sabah 1 bardak ılık su ile başladım güne şimdi kahvaltı yapıp doğru sınava gideceğim yanımda da 1 elma götürüp sınav çıkışı yemeği planlıyorum

bende bu akşam hem bira hemde bayağı pattaes kızartması yedim :/

hem bira hemde patates kızartması ayıp ayıp :))

cumartesi günü bende bir akşam yemeğine davetliyim balık ve şarap olacak gibi benim balığıma tuz eklemeyecekler şimdiden söyledim fırında kendi yağı ile pişecek kızartmada yaptırmadım:))

cumartesi akşamı yemek yiyeceğim için sabahtan akşam yemeğine kadar sadece elma yemeği düşünüyorum spora gidecek olursam belki kahvaltıda 1 yumurta yiyebilirim dengelemeye calışacağım bakalım:)

herkese günaydın..... bu elma diyeti baya işe yarıyor galiba ... bende yarın başlıcam inşallah
şu an 66 kiloyum hedefim 56 olmak, biraz zorlarsam yapabilirim galiba

selam bende bu gün başladım tekrar

78.6 başlangıç kilom ben 3 gün yapabilcem haftasounu 2 günlüğüne şehirdışına çıkıyoruz kilo almadan dönersem

pazartesi bomba gibi başlayıp uzun süre elma diyeti yapmak istiyorum

malum verilecek çok kilom varr

pazartesi günü benide alın listeye lütfeeennnnnn

plateseda başladım trt3 te sabah 8 de plates var çok güzel ebrudan bile daha çok sevdim
tavsiye ederim

arkadaşım günaydın nasıl fazla ekleme yapmayalım amaç herkesin kilo vermesini sağlamak bir bütün olarak listeye dahil olmayanlar ne yapsın burda..sen gönüllü olduğun için yap dedik sana ...bırak kim katılmak istiyorsa katılsın...yüzde hesaplamak abartılacak kadar zor değil ki.. üstelik tek liste fikri sibel arkadaşımızdan geldi sen onu bile yazmamışsın.benide listeden çıkarabilirsin bağımsız olarak ben sibel arkadaşımla devam ederim...sorun yok...herkese başarılar.

evet ya sormaaa ama gun ıcınde cok az yedım bide temizlik yaptım 2 saat

iiki katıllmışım listeeeee ya bozmuorum hç dyeti süper gidio hedeflediğim kilooaaa ulaşcam biliorum:)

aynen bende önemli birşey olmadıkça bozmuyom vericez kiloları ama ben haftaya olmayabilirim hatta diğer haftada annemim yanına gidecem ve bu benim için çok tehlikeli kilo almaktan korkuyorum ne yapsam ya

canım benmm çok sevindim ben senn adına bende bozmuom ama mesela kahvaltımı hergn değişik olsun die özen gösteriorum bugnde 1 tane patates yedim daha dogrusu salatasını yaptım marul soğan limon kattım içne süper oldu:)hergn yürüyorum okulada ztn evde oldgm zamanda dşarı çıkıom geziom

aynen bende önemli birşey olmadıkça bozmuyom vericez kiloları ama ben haftaya olmayabilirim hatta diğer haftada annemim yanına gidecem ve bu benim için çok tehlikeli kilo almaktan korkuyorum ne yapsam ya

aynen hç bi yere gtmememye özen gösteriorum bende:)bende 2 hafta sonra gtcem ve tartılcammm:)tartm yk burda ztn eve gtcem

bres gtme o zaman 1 hafta daha sabret canm bilmiorum kesin gtmen lazımmı ama sabret bence

ya canım ben öğrenciyim annemide ne zamandır görmedim ve tek uygun zamanımda bu ordada devam ettirmeye çalışırım olmadı bozarsam yazarım artık olmadı.Bu arada diyeti yerine getirmemdeki en iyi etkilerden biride öğrenci evinde olmam zaten

hmmm canm ltfn bozma gdncede bende öğrenciiim sırf gitmiom bozmamak için:)nerde okuon

arkadaşlar ben diyet konusunda epey tecrübesizim.hayatımda ilk defa diyet yaptım 5.5 kg verdim (başka bir diyet) ama 10 kg daha vermem gerekiyor hipotroidim var ve kolestrolüm yüksek böbreğimin bir tanesi az çalışıyor geçen hafta dr gittim kontrollerim için.acil diyet yapmam gerekiyormuş spor yapmam gerekiyormuş bu diyeti yapsam diyorum bana bir fikir verebilirmisiniz.yeşil elma böbrekleri temizliyormuş,troidede iyi geldiğini duydum bir sorun çıkmaz sanırım.ne dersiniz?

Son düzenleme:

aynen annemle bendeeeeeeeeeeeeee

canım spor yapıyorsan iyi ama nasılsa yakıyorum dersek olmaz çünkü biz stokları harcamaya çalışıyoruz yediklerimizi artırırsak onları yakmaktan stoklara sıra gelmez bir tavsiye spor yaperken beslenmeni artırma

canım öncelikle geçmiş olsun bende haşimatoluyum diyetle zor kilo veriyoruz maalesef ama bu diyet bende işe yarıyor tavsiye ederim günde 1 saatte spor yaptık mı tamamdır böbrek sıkıntında varsa sanırım yanlış bilmiyorsam eğer protein az tüketilmesi gerekiyor elma diyeti işine yarar gibi seninde doktoruna sor bence ve yap ben epey kilo verdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…