istanbulda cnmevet ya resmen tehlikeli bölge anne evi diyetteyken bu hafta yapacam diğer haftada yaparım büyük ihtimalle annem kızmazsa
canım benmm çok sevindim ben senn adına bende bozmuom ama mesela kahvaltımı hergn değişik olsun die özen gösteriorum bugnde 1 tane patates yedim daha dogrusu salatasını yaptım marul soğan limon kattım içne süper oldu:)hergn yürüyorum okulada ztn evde oldgm zamanda dşarı çıkıom geziom
evine ziyarete gitmiş öğrenciye anne sözleri zaten kaşık kadar kalmış suratın hem sen seversin diye yaptım ye hadi 1 kaşıktan bişey olmaz oralarda canın istesede yiyemezsin :)) sonra bi vicdan sızlaması homini gırtlak :))
arkadaşım günaydın nasıl fazla ekleme yapmayalım amaç herkesin kilo vermesini sağlamak bir bütün olarak listeye dahil olmayanlar ne yapsın burda..sen gönüllü olduğun için yap dedik sana ...bırak kim katılmak istiyorsa katılsın...yüzde hesaplamak abartılacak kadar zor değil ki.. üstelik tek liste fikri sibel arkadaşımızdan geldi sen onu bile yazmamışsın.benide listeden çıkarabilirsin bağımsız olarak ben sibel arkadaşımla devam ederim...sorun yok...herkese başarılar.
arkadaslar benım elma naz arkadasıma bayağı moralım bozuldukendısı yapabılır lısteyı kusura bakmayın ama ben yapamıyacağım ama isteyen varsa yolla benımle devam etmek merve10er'in diyet günlüğüne gelebilirler planlı bir şekilde yollumuza ordan devam edebiliriz
ben bukadar fazla kışıyı takıp edemem ıstersenız ben yapmam buyrun sız yapın istersenız 2 grup halınde devam edelim yada yapmayalım lıste faln karar sızın ılla yapıcam demiyorum benn
canım tamam benide listeden çıkar kalan arkadaşların takibini yap.önemli değil...sana kolay gelsin
ayy kızlar yaa ben regliyım ve dıyete dvm edıyorum ama cok enteresan yanı normalde ınsanın canı tatlı ceker benım canım tursu cekıyoo ve dayanamadım 3 tane kucuk salatalık tursusu yedımas erıyo gıbı ya ama kalorısı cok dusuk sanırım tursunun ole de kendıme tesellı vermeye calısıyrum
canım seni anlıyorumda arkadaşta takibi kolay olmayacağı için az kişi katılsın diyor..Asilik yapmanın anlamı yok...kaldığımız yerden devam ediyoruz....oyun bozanlık yok kız bizim için takip yapıyor...
canım öncelikle geçmiş olsun bende haşimatoluyum diyetle zor kilo veriyoruz maalesef ama bu diyet bende işe yarıyor tavsiye ederim günde 1 saatte spor yaptık mı tamamdır böbrek sıkıntında varsa sanırım yanlış bilmiyorsam eğer protein az tüketilmesi gerekiyor elma diyeti işine yarar gibi seninde doktoruna sor bence ve yap ben epey kilo verdim canım
tuz oranı fazla sadece oda ödem oluyor çok yersen ama 3 taneden ödem yapmaz :)) benim içtiğim bir çay var ender saraç'ın tarifi kiraz sapı rezene tohumu mısır püskülü yeşil çay avakado yaprağı karışımı bir çay ödem atıyor metabolizma hızlandırıyor tuzlu şeyler yediğinizde dengelemek için içebilirsiniz demişti bir programda ender saraç
cnm tesekkur ederım denıycem bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?