Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

istanbulda cnm evet ya resmen tehlikeli bölge anne evi diyetteyken bu hafta yapacam diğer haftada yaparım büyük ihtimalle annem kızmazsa

evine ziyarete gitmiş öğrenciye anne sözleri zaten kaşık kadar kalmış suratın hem sen seversin diye yaptım ye hadi 1 kaşıktan bişey olmaz oralarda canın istesede yiyemezsin :)) sonra bi vicdan sızlaması homini gırtlak :))

canım patates havuç bezelye gibi nişasta içeren besinleri az tüketmeye çalışıyorum ben mesela sende çok tüketmemeye çalış gidecek bu kilolar :)) 66.2 olmuşum bugün çok sevindimmm :))

sabah minikcik bir dilim ekmek orta boydan daha ufak çeri den biraz büyük bir domatesin 8 de 1 i 1 parça light peynir 1 ceviz 1 zeytin 1 fincan yeşil çay

arada 1 elma

öğleye çeyrek pepino 1 light meyveli yoğurt (öğle yemeği yemek istemedi canım onun yerine elmada yemek istemedim) 1 fincan yeşil çay

16.30 ve 18.30 da 1 er elma

17.30 da 2 kaşık taze fasülye

gece 1 fincan yeşil çay 2 fincan da ödem attırıcı çayımdan içeceğim değişiklik olursa yazarım yine :))

aynennnnn cnmm yaa hele benim annem zayıf sevmez hiç hemde

ben bukadar fazla kışıyı takıp edemem ıstersenız ben yapmam buyrun sız yapın istersenız 2 grup halınde devam edelim yada yapmayalım lıste faln karar sızın ılla yapıcam demiyorum benn

ayy kızlar yaa ben regliyım ve dıyete dvm edıyorum ama cok enteresan yanı normalde ınsanın canı tatlı ceker benım canım tursu cekıyoo ve dayanamadım 3 tane kucuk salatalık tursusu yedım as erıyo gıbı ya ama kalorısı cok dusuk sanırım tursunun ole de kendıme tesellı vermeye calısıyrum

arkadaslar benım elma naz arkadasıma bayağı moralım bozuldu kendısı yapabılır lısteyı kusura bakmayın ama ben yapamıyacağım ama isteyen varsa yolla benımle devam etmek merve10er'in diyet günlüğüne gelebilirler planlı bir şekilde yollumuza ordan devam edebiliriz

gerçekten şuana kadar denemediğim diyet hap egzersiz aleti kalmadı.kilomda gram oynamıyordu.budiyetle 10günde 4kg verdim arada bozuyorumda tavsiye ederim tam gaz devam ediyorum yürüyüş şart yanlız

bu arada listenize bende girebilirmiyim başlangıç 63,700 hedef 50,00 60kilodayım (birde gündüzleri canım acayip derece tatlı istiyor nasıl engel oluyorsunuz

canım sen listeye devam et büyütecek birşey yok ki.sadece burdaki amaç herkesin katılması liste kabarık diye almamazlık doğru değil.Basit bir eleştiriyide lütfen bu kadar büyütme..Amaç sadece hep beraber kilo vermek.Yoksa liste yapılmış kaptan olunmuş çokta önemli değil...ben zaten bu diyete 1 aydır devam ediyorum edeceğimde...

ben bukadar fazla kışıyı takıp edemem ıstersenız ben yapmam buyrun sız yapın istersenız 2 grup halınde devam edelim yada yapmayalım lıste faln karar sızın ılla yapıcam demiyorum benn

canım tamam benide listeden çıkar kalan arkadaşların takibini yap.önemli değil...sana kolay gelsin

canım tamam benide listeden çıkar kalan arkadaşların takibini yap.önemli değil...sana kolay gelsin

canım seni anlıyorumda arkadaşta takibi kolay olmayacağı için az kişi katılsın diyor..Asilik yapmanın anlamı yok...kaldığımız yerden devam ediyoruz....oyun bozanlık yok kız bizim için takip yapıyor...

tuz oranı fazla sadece oda ödem oluyor çok yersen ama 3 taneden ödem yapmaz :)) benim içtiğim bir çay var ender saraç'ın tarifi kiraz sapı rezene tohumu mısır püskülü yeşil çay avakado yaprağı karışımı bir çay ödem atıyor metabolizma hızlandırıyor tuzlu şeyler yediğinizde dengelemek için içebilirsiniz demişti bir programda ender saraç

hehehhehe bende hiç kaçamak yapmadımmmmm bugünde çokça mutluyum ya bende hergün tartılıyom dayanamıyorum ne olacak benim bu halim ideal kiloma yaklaşmak ne güzel

gülüm tamam nasıl dersen öyle olsun...ama biliyorsun ki senin sayende gayet güzel yapıyorum bu diyeti..liste olmasa da olur....bu arada bugün iyice inceldiğimi fark ettim..pantolonum üzerimden düşüyor resmen..şeker...çokkkkk mutluyummmmmmmmmm

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr süper bir gün geçti kaçamaksız 4 elmalı bir saat yürüyüşlü sıkıntı yok simitim silinmeye başladısizlerede kolaylıklar diliyorum

teşekkür ederim.protein zaten kısıtlı yemem lazım ama hemen kg vermeyi isteği varya ona buna bakmadım artık.o diyete dün akşam itibariyle son verdim yarın elma diyetine başlamayı düşünüyorum ilgine teşekkür ederim cnm :) inş bende verebilirim =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…