Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hiç bozmadan yaparsan regl bitiminden 1 gün sonra kilo verdiğini göreceksin bence bende genelde öyle oluyor

aaaa bak benim elma yeme saatim gelmiş sayende hatırladım kalk sende ye bir tane

cnm bnu 1 haftadamı verdin???spor yaptın mı????bu arada yok ben meyveyi çok seviom ama yok daha yiyemiom dün 7 elma ilk günümdü bugün2.gnüm 7 elma zor yedim normail mi bres yediğim elma

hayır bir haftada bu kadar vermek hem sağlıksız hemde geri alınır ben bayagıdır diyetteyim spor hiç yapmadım çünkü hep sınavlarım var ama okuldan yuruyerek geliyorum 6. katta evimi hergün bide onu ınıp çıkmış oluyorum aslında olması gerekn 7 tane bana sor bide daha 2. yiyecem

hmm....7den de fazla aslında bugün 1,5 kilo yemem gerekio ama kaldıramadım daha fazla napııım ytrnce tokum yani elmadan:)

bu arada ben yoğurdu kendim yapıorum 1 kaşık light yoğurt ve 1litre light süt kullanıorum tadı güzel ama katı olmuyor sinir oluom yogurdu çok severim özellikle süzme ama bnm light yogurdum sulu oluyo off

kızlar ben 1 nisanda 69.7 ile yediklerime dikkat etmeye basladım ama bu arada hamur işi pasta ve browni yiyerek bozdum her birini 1er gün yedim dayanamadım bu arada 4 kez spora gittim 8 nisanda baktığımda 67.7 olmuştum en nihayetinde de bu dün bu diyete başladım 2 saatte bir elma yiyemiyorum toplamda 4 elma kadar yiyebiliyorum ve bugün baktığımda 66.6 kiloyu gördüm sabah suları attım belkide ama sonuçta motive ediyor kilo kaybı.

ana öğün olarak ortalama 50 kalori yapan brokoli çorbası, yeşil salata, kabak, semizotu,lahana salatası ya da biber ve patlıcan kavurmasından birini tüketiyorum.

bu arada ben yoğurdu kendim yapıorum 1 kaşık light yoğurt ve 1litre light süt kullanıorum tadı güzel ama katı olmuyor sinir oluom yogurdu çok severim özellikle süzme ama bnm light yogurdum sulu oluyo off

valla bende yogurt yiyorum light birşey tüketmiyorum hiç yani yaglısını yiyorum peynirinden ılıklıgını ayarlayamıyorsundur belki?

Son düzenleme:

çok iyi vermişsin 2. haftada dahada azalabilir vermem ama asla pes etme bende diyetimde bi hafta vermedim hatta aldım ama sakın pes etme ve inat et

çok iyi vermişsin 2. haftada dahada azalabilir vermem ama asla pes etme bende diyetimde bi hafta vermedim hatta aldım ama sakın pes etme ve inat et

bende regl dönemindeyim şuan birde sınav haftam spora gidemedim ne yazık ki ama haftaya bunu telafi etmek için haftanın 5 günü spora gideceğim yüzme+fitness belki bu sayede duraklamayı biraz geciktirmiş olurum.

duraklamayı da elma diyetinin ilk haliyle sadece elma yiyerek şoklayıp atlatmayı düşünüyorum.

hoş geldin hep beraber birbirimizi desteklediğimiz sürece daha azimli oluruz

evet bende öyle düşünüyorum :) yalnız elma yemek benim için resmen eziyet uzun zamandır meyve yemiyordum 1 bucuk zor yedım bugun acıkmadım ama yiyemiyorum resmen kilo kaybında etkisi olur sanırım bunun

evet bende öyle düşünüyorum :) yalnız elma yemek benim için resmen eziyet uzun zamandır meyve yemiyordum 1 bucuk zor yedım bugun acıkmadım ama yiyemiyorum resmen kilo kaybında etkisi olur sanırım bunun

aç kalarak zayıflamak sağlıksız olur bende küçük parçalara ayır at ağzına otururken bişeyler yaparken vs.

elmanın yağ ve karbonhidrat oranı 0 bu nedenle vücut kendi yağını yakmaya geçiyor fakat bunun için sık sık yemek yemen lazım bende 1 kilo elma yiyemiyorum yalnızca kahvaltıdan 2 saat sonra elma yemeğe başlıyorum öyle devam ediyor alışıyorsun zamanla bende çok meyve yiyen biri değilimdir aslında ama elmayı seviyorum allahtan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…