ben bu hafta bu diyete başladı normalde şuana kadar 7 kılodan fazla verdım :)
Annemde bende bozmadık hiç bu sabah 3 kepek ekmeği yedim (2 yetmedi vallaha) 6 zeytin serçe parmak tırnağım kadar da kaşar attım ağzıma bu gün yeşil çay içemedim ofiste kalmamış ve yarım kiloya yakında elma yedim ama bu gün açlık orucuna bile girebilirim canım hiç elma çekmiyor yahala 64 görüyorum tartıda 2 gün önce regl oldum bilseydim 4 gün sonra başlardım. Umarım en az 8 kilo veririm ama hedef 12 eski kotlarıma sığmak istiyorum imdattttttt yahu annemde sürekli halsizlik uyku hali baş ağrısı oluyor şimdiye kadar yediklerimize sayıyoruz da ofise sarma getirmişler ve börekte ve ben Tabiki de YEMEDİM (((((( yaa
ya ben halen cok az elma yiyebiliyorum öncedende diyette olduğum için çok iştahım yok ekmek hiç yemiyorum zaten sabah kahvaltı ve akşam bi kase yoğurt ama bu akşam biraz içecek eklenebilir farklı olarakmalum dışarda olacam
cnm bnu 1 haftadamı verdin???spor yaptın mı????bu arada yok ben meyveyi çok seviom ama yok daha yiyemiom dün 7 elma ilk günümdü bugün2.gnüm 7 elma zor yedim normail mi bres yediğim elma
hayır bir haftada bu kadar vermek hem sağlıksız hemde geri alınır ben bayagıdır diyetteyim spor hiç yapmadım çünkü hep sınavlarım var ama okuldan yuruyerek geliyorum 6. katta evimi hergün bide onu ınıp çıkmış oluyorumaslında olması gerekn 7 tane bana sor bide daha 2. yiyecem
hiç bozmadan yaparsan regl bitiminden 1 gün sonra kilo verdiğini göreceksin bence bende genelde öyle oluyor
aaaa bak benim elma yeme saatim gelmiş sayende hatırladım kalk sende ye bir tane
hmm....7den de fazla aslında bugün 1,5 kilo yemem gerekio ama kaldıramadım daha fazla napııım ytrnce tokum yani elmadan:)
bu arada ben yoğurdu kendim yapıorum 1 kaşık light yoğurt ve 1litre light süt kullanıorum tadı güzel ama katı olmuyor sinir oluom yogurdu çok severim özellikle süzme ama bnm light yogurdum sulu oluyo off
kızlar ben 1 nisanda 69.7 ile yediklerime dikkat etmeye basladım ama bu arada hamur işi pasta ve browni yiyerek bozdum her birini 1er gün yedim dayanamadım bu arada 4 kez spora gittim 8 nisanda baktığımda 67.7 olmuştum en nihayetinde de bu dün bu diyete başladım 2 saatte bir elma yiyemiyorum toplamda 4 elma kadar yiyebiliyorum ve bugün baktığımda 66.6 kiloyu gördüm sabah suları attım belkide ama sonuçta motive ediyor kilo kaybı.
ana öğün olarak ortalama 50 kalori yapan brokoli çorbası, yeşil salata, kabak, semizotu,lahana salatası ya da biber ve patlıcan kavurmasından birini tüketiyorum.
çok iyi vermişsin 2. haftada dahada azalabilir vermem ama asla pes etme bende diyetimde bi hafta vermedim hatta aldımama sakın pes etme ve inat et
bende bugun sabah başladım beni de aranıza alırsanız sevinirim
hoş geldin hep beraber birbirimizi desteklediğimiz sürece daha azimli oluruz
evet bende öyle düşünüyorum :) yalnız elma yemek benim için resmen eziyet uzun zamandır meyve yemiyordum 1 bucuk zor yedım bugun acıkmadım ama yiyemiyorum resmen kilo kaybında etkisi olur sanırım bunun
merve10er:69.2
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:88.5/83.2/82.6
tyrael: 65.3
eflal333:104/101,5
sumey:78
hayalcik: 70.800/ 69.200
krdnz:55
septik :67.7
arkadaşlar bukadarmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?