[ı][/ı]
amin cümlemizinkiler bağışlasın
ilk 10 gün kaynatıp içtin ondan sonra hazır satılandan içtim hala da içiyorum tadı çok ama çok kötü fakat işe yaradığını görünce bırakmak istemedim . Alıştım içmeye
kızlar bugün bende başladım elma diyetine şuana kadar bi sıkıntı yok şükür! hergün gelişmeleri yazıcam; 2-3 gün iyi giderse şöle, 2 hafta kadar yapmayı düşünüyorum. boy:1,72cm kilo:61 allah herkese kolaylık versin
Teşekkürler canim cvp için bende de otu var gerçi baya bi acı oluyo suyu ama bi deneyelim bakalım. Aç ya da tok karnına farkediyo mu acaba?
Bende lahana suyu içiyorum gerçi o da baya yağ yakıyo yüzüm bile sivilcelendi onu da tavsiye ederim..
günaydın sabah sporumu yaptım duşumu aldım.Şuan iş yerinde sütlü kahve içiyorum...ondan sonra da başlarım artık elmaları yemeye....
bebeğim kilom normal ama fazlalığımın hepsi kalçalarımda. üstüm 38 hatta bazen 36 bile oluyor, alt taraf 40. çok sinir bozucu hiç doğru dürüst kıyafet giyemiyorum. 38 alsam alt tarafa olmuyor. 40 beden elbise alsam üstüm bom bol? aslında şunuda itiraf edeyim dün komşum çaya çağırdı biraz bozdum diyeti ama bugün devam edicem elmalarıma, hazır dolapta bekliolar beni yani. sporda yapmam lazım biliyorum ama anam beni üşengeç doğurmuş napiyim yavfarkadaşım kilon gayet iyi değil mi boyuna göre..
bebeğim kilom normal ama fazlalığımın hepsi kalçalarımda. üstüm 38 hatta bazen 36 bile oluyor, alt taraf 40. çok sinir bozucu hiç doğru dürüst kıyafet giyemiyorum. 38 alsam alt tarafa olmuyor. 40 beden elbise alsam üstüm bom bol? aslında şunuda itiraf edeyim dün komşum çaya çağırdı biraz bozdum diyeti ama bugün devam edicem elmalarıma, hazır dolapta bekliolar beni yani. sporda yapmam lazım biliyorum ama anam beni üşengeç doğurmuş napiyim yavf
günaydın siboşum...
merhaba kızlarr 5 günün sonunda azmin zaferi diyorumm :)) 117 kilo ile başladım pazartesi
günün ve dün cuma günü tartıldım 113 kilo geliyorumm elmanın mucisesi 4 kilo gitmiş hedefim 70 inşallah bu güzellikte
gider her hafta herkese başarılar....birde kilo kırokilerini nasıl ekliyorsunuz cevap verirseniz sevinirim bende kendime azme dogru koşan bir kıroki yapayım
vayyy canına tebrik ederim canım ya nolur anlat ayrıntılı bir şekilde kaç elma yedin spor yaptınmı kahvaltıda ne yedin yada ara ögünnlerde:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?