Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün bende başladım elma diyetine şuana kadar bi sıkıntı yok şükür! hergün gelişmeleri yazıcam; 2-3 gün iyi giderse şöle, 2 hafta kadar yapmayı düşünüyorum. boy:1,72cm kilo:61 allah herkese kolaylık versin

Teşekkürler canim cvp için bende de otu var gerçi baya bi acı oluyo suyu ama bi deneyelim bakalım. Aç ya da tok karnına farkediyo mu acaba?
Bende lahana suyu içiyorum gerçi o da baya yağ yakıyo yüzüm bile sivilcelendi onu da tavsiye ederim..

ben sabah kalktığım gibi içiyorum aç karnına migde bulantısı yapardiye aç karnına içiyorum

ben pazartesiden bu yana bu diyeti hiç bozmadan yapıyorum,
maalesef diyete başladığım gün adet oldum.
yine de bu sabah 1kg eksik çıktım,
bakalım yarın ne çıkacak.

bu arada artık bünyem iyice alıştı galiba,
canım başka bir şey istemiyor, gözüm dönmüyor

bende yarın başlıcam bakalım nolucak çok merak ediyorum inş yararını görürüm :)

günaydın sabah sporumu yaptım duşumu aldım.Şuan iş yerinde sütlü kahve içiyorum...ondan sonra da başlarım artık elmaları yemeye....

herkese günaydın,
bu sabah yarım kg daha eksik çıktım.
ben bu hafta 4gün yapabileceğim, en son yarın sabah tartılacağım.
bakalım toplam kaç kg olacak, sabah yazarım kilomu.

haftaya yine buradayım, devam edeceğim inşallah.

arkadaşım kilon gayet iyi değil mi boyuna göre..
bebeğim kilom normal ama fazlalığımın hepsi kalçalarımda. üstüm 38 hatta bazen 36 bile oluyor, alt taraf 40. çok sinir bozucu hiç doğru dürüst kıyafet giyemiyorum. 38 alsam alt tarafa olmuyor. 40 beden elbise alsam üstüm bom bol? aslında şunuda itiraf edeyim dün komşum çaya çağırdı biraz bozdum diyeti ama bugün devam edicem elmalarıma, hazır dolapta bekliolar beni yani. sporda yapmam lazım biliyorum ama anam beni üşengeç doğurmuş napiyim yavf

Anladım canım ama o zaman seninde dediğin gibi yürüyuş falan yapsan alt tarafın erimesi daha kolay olur. Benimde basenlerim var, fırsat buldukça yürüyorum yavaş yavaş bollaşmaya başladı pantolonlarım..:)

kızlar ben lahana denedim ama devamını getireemedim pazartesi tekrar elma diyetiyle yola devam beni ancak elma diyeti paklar

merhaba kızlarr 5 günün sonunda azmin zaferi diyorumm :)) 117 kilo ile başladım pazartesi
günün ve dün cuma günü tartıldım 113 kilo geliyorumm elmanın mucisesi 4 kilo gitmiş hedefim 70 inşallah bu güzellikte
gider her hafta herkese başarılar....birde kilo kırokilerini nasıl ekliyorsunuz cevap verirseniz sevinirim bende kendime azme dogru koşan bir kıroki yapayım

vayyy canına tebrik ederim canım ya nolur anlat ayrıntılı bir şekilde kaç elma yedin spor yaptınmı kahvaltıda ne yedin yada ara ögünnlerde:)))))))))))))

vayyy canına tebrik ederim canım ya nolur anlat ayrıntılı bir şekilde kaç elma yedin spor yaptınmı kahvaltıda ne yedin yada ara ögünnlerde:)))))))))))))

çok tşkler canım valla sabah domates peynir salatalık kepek ekmegi kahvaltımı yaptım sonrada her acıktıgımda elma yedim saat 7 de bitirdim yemeyi
tek kaçamagım ben ahçıyım bir ailenin yemeklerini yapiyorum o yemeklerin 1 er kaşık tadına bakmak oldu sıpor felan yapmadım beenim suylada aram hiç yok
bol bol suda içmedimm yani 4 kilo beklemiyodum hiç ama benim içinde mucize oldu:))

merhaba kızlar bende hangi diyeti yapıcam diye şeşırdım bana yardımcı olurmusunuz isveç diyetimi yapsam yoksa elma diyetimi hangisini yapsam kararsız kaldım

28 yaşındayım boyum 1 60 kilomsa facia 84 bundan 2 hafta önce doktora gittim herşeyim normal çıktı kandaki yag oranı hariç onada zeytin yagı tüket dedi verdigi diyeti uygulayamadım aslında beyinde bitirmek yeme sistemini degiştirmek onlardaki maksat ama bize yani bana göre degil 1. derece obezim kıyafet almaya gidip arkama baka baka geliyorum çok zoruma gidiyor hiç denedigim kıyafetler olmuyo ayakkabı alıyorum 38 giyiyorum ayaklarım öyle bi etlenmişki çirkin duruyo gören ne oldu sana hamilemisin yoksa hastalıkmı geçirdin diyo kafayı yiyecegim valla agrıma gidiyor halbukikurban bayramında 73 kiloydum 11 kilo nedemek ya bana yardım edin akıl verin kızlar çooookkkk dertliyim valla

Ben de 16 yaşındayıım boyum 163 164 falan kilom 62, 10 kilo vermek istiyorum doktora gittiğimde metabolizmamın çok hızlı calıştıgını söylemşti o yuzden hızlı kilo verebiliyorum yarın elme diyetine baslicaam yanında da bisiklet binip adım aletini falan çalışıcam ip atlicam umarım veririm gelişmeleri yazıcaam ve benim bacak boyum kısa biraz bi öneriniz var mı teşekkürleer herkese kolay gelsiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…