evet sabah tartıldım bakalım bir hafta sonunda kaç olacağım başlama 98.500 ile başlıyorum canlar
azimle devam edersen bir hafta sonunda başarıya ulaşırsın inşallah canm haftaya bu gün tartıya bekliyorum elma diyetindeki arkadaşları bakalım kim daha çok
vericekk herkesee başarılarr
azimle devam edersen bir hafta sonunda başarıya ulaşırsın inşallah canm haftaya bu gün tartıya bekliyorum elma diyetindeki arkadaşları bakalım kim daha çok
vericekk herkesee başarılarr
herşey yolundayken bir tane çikolatalı gofret yedim ama 2 saat yürüdüm akşam da bişey yemeyeceğim suççluyum kızlar
ooo 2 satte eritmişsindir canım sen.bende misafirim gelince bırakmıştım diyeti hem vücut unutsun dedim....aslında en az 1 yada 2 kilo oynar diye düşündüm..çünkü akşam saat 10 gibi mantı yedim kocaman bir tabak.......neyse ki sabah sadece 600 gr fark vardıbugün kaçamaksız devam diyete...offff bi 60 lı rakamlara gelemedim.....:2:
amannnn olsun kuzummm benim yaaaa yarın ben stoklardan yakmaya devam ederiz canım
evet bakalım pazar sabahı ne olacak...aynen devam kaçamaksız bir şekilde...
kızlar günaydın...
günaydın canım pazara güzel şeyler olacak gibi simitçiğim gidiyor
günaydın canım çok sevindim simitçiğinin gitmesine..geçenlerde bir doktordan duymuştum akşam en son elmanı 5 gibi ye dedi..onda da şeker olduğu için çok geç saatlerde yeme dedi.bende dün itibari ile en son 5 de bir elma yedim.6 gibi de bir tane haşlanmış yumurta+bir su bardağı süt içtim.. inanılmaz tok tutuyor...sonra 2 saat kadar yürüdüm...eve gelincede 4 kaşık yoğurt yiyip uyudum... bu hafta böyle yapacağım....
günaydın canım çok sevindim simitçiğinin gitmesine..geçenlerde bir doktordan duymuştum akşam en son elmanı 5 gibi ye dedi..onda da şeker olduğu için çok geç saatlerde yeme dedi.bende dün itibari ile en son 5 de bir elma yedim.6 gibi de bir tane haşlanmış yumurta+bir su bardağı süt içtim.. inanılmaz tok tutuyor...sonra 2 saat kadar yürüdüm...eve gelincede 4 kaşık yoğurt yiyip uyudum... bu hafta böyle yapacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?