Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet sabah tartıldım bakalım bir hafta sonunda kaç olacağım başlama 98.500 ile başlıyorum canlar

azimle devam edersen bir hafta sonunda başarıya ulaşırsın inşallah canm haftaya bu gün tartıya bekliyorum elma diyetindeki arkadaşları bakalım kim daha çok
vericekk herkesee başarılarr

azimle devam edersen bir hafta sonunda başarıya ulaşırsın inşallah canm haftaya bu gün tartıya bekliyorum elma diyetindeki arkadaşları bakalım kim daha çok

inşallah canım ilk denemem olmayacak 3lü hanelerde denedim bir kaç kere işe yaradı umarım bu haftada hep beraber güzel sonuçlar alırız

bende bugün isveç diyetine başladım arkadaşlar 83 ile başlıyorum 1 hafta boyunca tartılmayacağım 1 hafta sonunda inşallah 70 li haneleri görürüm başarılar kızlar

elmalarımı yedim misler gibi 2 saat yürüyüşümü tamamladım deymeyin keyfime arkadaşlar sizler de durumlar nasıl

herkes.başladıgı kiloyu yazsın arkadaşlarr bakalım haftaya pazartesi gününe kadarr kimler kaç kilo ericekk
geçen hafta 117 le başladımm ben geçen hafta 4 kilo gitti şu an 113 üm bakalımm pazartesiye kadar kaça düşücemm
allah yardımcımız olsunn :

herkese günaydın geçen cumadan itibaren diyete ara vermiştim ...şehir dışından misafirim geldiği için..bugün tekrar başlıyorum... 71.1 olmuşum sabah iitibari ile....71.1 ile başlıyorum bugün...

bende elma dıyetıyle 69 kılo oldum gercı 3 kılo fln vermıstım sonra kılo vermem durdu bı hafta boyunca dıyetı bıraktım ıstedıgımı yedım abartmadan yanı abartmısta olabılırım cıkolata kutu kutu dondurma burgerkıng fln:) ama kılo almadım yanı 100 gram almısım sadece okadar yemeye yınede ıyı yanı. vee bugun 69 ıle tekrar baslıyorum bu sefer baya kararlıyım ıns ıkı kılo verebılırım bu bı haftada artık cok sıkıldımya kılomdan bı turlu ınemedım hedefım 60...

herşey yolundayken bir tane çikolatalı gofret yedim ama 2 saat yürüdüm akşam da bişey yemeyeceğim suççluyum kızlar

herşey yolundayken bir tane çikolatalı gofret yedim ama 2 saat yürüdüm akşam da bişey yemeyeceğim suççluyum kızlar

ooo 2 satte eritmişsindir canım sen.bende misafirim gelince bırakmıştım diyeti hem vücut unutsun dedim....aslında en az 1 yada 2 kilo oynar diye düşündüm..çünkü akşam saat 10 gibi mantı yedim kocaman bir tabak.......neyse ki sabah sadece 600 gr fark vardı bugün kaçamaksız devam diyete...offff bi 60 lı rakamlara gelemedim.....:2:

amannnn olsun kuzummm benim yaaaa yarın ben stoklardan yakmaya devam ederiz canım

günaydın canım pazara güzel şeyler olacak gibi simitçiğim gidiyor

günaydın canım çok sevindim simitçiğinin gitmesine..geçenlerde bir doktordan duymuştum akşam en son elmanı 5 gibi ye dedi..onda da şeker olduğu için çok geç saatlerde yeme dedi.bende dün itibari ile en son 5 de bir elma yedim.6 gibi de bir tane haşlanmış yumurta+bir su bardağı süt içtim.. inanılmaz tok tutuyor...sonra 2 saat kadar yürüdüm...eve gelincede 4 kaşık yoğurt yiyip uyudum... bu hafta böyle yapacağım....

deneyip beceremeyip kaçanlardan biri de benim başka bir diyete başladım onu bitireyim sonra tekrar denicem inş. o zaman başarırım :26::26::26:

bende 6da sonlandırıyordum aama bunu öğrendiğim iyi oldu bende 5de bitireyim bari süper yürüyüşde güzel bence süper değişim olacak sürekli evde olmadığım için okulda yeme kolaylığıda oluyor canım elma diyeti kolay oluyor banada bende muhakkak günde 2 bardak süt tüketiyorum ya da sütlü kahve şeklinde aslında tam manasıyla uyuyormuyum bilmem ama işe yarıyor bu sistem

bende 6da sonlandırıyordum aama bunu öğrendiğim iyi oldu bende 5de bitireyim bari süper yürüyüşde güzel bence süper değişim olacak sürekli evde olmadığım için okulda yeme kolaylığıda oluyor canım elma diyeti kolay oluyor banada bende muhakkak günde 2 bardak süt tüketiyorum ya da sütlü kahve şeklinde aslında tam manasıyla uyuyormuyum bilmem ama işe yarıyor bu sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…