Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar maalesef bu hafta diyet yapamadım ama bu demek değil ki diyeti bıraktım yarın tam gaz devam :))

kızlar diyete devam kaçamak yapmak yokkkkk ....YAZ GELDİİİİİİ ARTIK........DAHA FAZLA HAREKET ETMEYE ÖZEN GÖSTERELİM....GİTSİN KİLOCUKLAR....

sabah 1 saat yürüyüş
2 dilim çavdar ekmeği+1 adet haşlanmış yumurta
domates salatalık ile kahvaltı
10 gibi sütlü nescafe şekersiz
bu saate kadarda 4 tane elma
1,5 litre su
1 büyük fincan yeşilçay
şuanda 1 büyük fincan 5 i biyerde çayı içiyorum...
artık 69 u görmek istiyorum yaniiiii.......çabalamaya devam..kazanmak için savaçmak lazım

27 mayıs a kadar 61 kilo olmam lazım umarım başarabilirim arkadaşlar ya haftada 5 gün spor yapacağım en azından sıkılaşsam bari yaaa

Hello :) tesadufen gördüm buldum sizi kizlar...
benim 1 hazirana kadar 10 kilo vermem lazim...
bu elma diyetinimi denesem acaba... cok calistigim icin cok kahve tuketiyorum..
herhangi bi sorun olurmu?

Hello :) tesadufen gördüm buldum sizi kizlar...
benim 1 hazirana kadar 10 kilo vermem lazim...
bu elma diyetinimi denesem acaba... cok calistigim icin cok kahve tuketiyorum..
herhangi bi sorun olurmu?

canım çok kahve tüketmen iyi değil ki bende önceden çok içerdim ama bıraktım .En fazla 2 tane iç o da şekersiz olsun... bence dene elma diyetini çok faydasını görürsün.....önce inanman lazım kilo vereceğine...

Gunaydin arkadaslar Ben dun basladim elma diyetine 1.200 verdim benim haftaya cumaya 4 kilo daha vermem gerekiyor kiZlar sizce basaarabilirmiyim:44:

ben zaten kendi cabalarimla 40 kiloya yakin verdim.. birde su elma diyetini deneyecegim galiba.. ben kahveyi cok tuketiyorum iki iste calisiyorum ve baska turlu dayanamiyorum...

herkese günaydın.....yarın sabah tartılıyoruz kızlar.....bakalım sonuç ne olacak......umarım herkes zayıflamıştır...

merhaba kızlarr bu haftaa iyi gitmedi benimm 1 buçuk kilo vermişimm durdu nedense bu hafta direniyo vücut
benim kilom çok fazla oldugu içinn ama haftaya daha iyi bir sonuç alacagımı düşünüyorumm kilomda fazla degişiklik olmasada
kendimde fark ediyorum etkisini bakalım bu hafta nasıl gidicek bu diyeti yapan arkadaşlar liste yapalımm biri başı çeksinn gönüllü varsaa
yazsın lütfen

günaydın arkadaşlar 98.500 ile başlamıştım şimdi 95 bu hafta normal beslenmeye devam sonraki hafta sizllerleyim yine herkese başarılar

ya ben yapamıyorum ne iradesiz bi insanım ilk bi kahvaltı yapıp elma denedim olmadı dayanamıyorum bütün gün baş ağrısı halsizlik yapıyo bi de bütün gün ayakta ve hareketliyim işte
ikincisinde sabah elmayla başladım sonra öğlen yemek yerine kahvaltı yaptım sonra elmaya devam onu iki gün götürdüm ama midem bu sefer kötü oldu ekşi elma yedim ondan mı bilmiyorum çok utanıyorum kendimden bişeyi başaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…