kızlaaar ben bugun tartıldım reglım dun bıttı ve benb sadece 300gr verebılmısım ve cok uzuldum tamamen uymamam ragmen veremedım ya acaba regl oldu dıemı anlayamadım ve cok sınırlıyım bosuna mı ac kaldım dıedvm etsemmı yoksa baska dıytmı yapsam yada bı sure yapmasammı anlayamadım kılom 68.900
evet 3 gün önce yeniden basladim, bugün tartiya ciktim 2 bucuk kilom gitmis
Bu sefer regl olmama ragmen kilo vermemi de etkilemedi bu durum cok sevincliyim
canm tebrik edderim ne yedin tam olarak ve kaç elma yedin biraz anlatırmısın
Slm arkadaşlar bende allah izin verirse yarın başlıyacağım elma diyetine 45 gündür diyetteydim 93 kilo idim dün itibari ile 81,5 kilo 10 gündür durdu kilo vermem yarında elma diyetini deneyeceğim....
Diyetteki arkadaşlara allah kolaylık versin
amiiiiiiiiiiiiiin
merhaba kızlarrr elma diyetini yapipta kilo veren çok arkadaşar tanıdım bende başlamaya karar verdim
artık kilomu söylemeye bile utanıyorumm117 kg şu an ama artık azimle ve inatla vermeye çalişicam
5 kg elma aldım ve yarın başlıcagım inş burda bu diyeti yapan arkadaşlardanda yazı larını bekliyorum çünki
motivasyon oluyorr haftaya pazartesi yazacagim kaç kilo verdigimi herkese başarılarr dilerimm:18:
başlangıç 117
merhaba kızlarrr elma diyetini yapipta kilo veren çok arkadaşar tanıdım bende başlamaya karar verdim
artık kilomu söylemeye bile utanıyorumm117 kg şu an ama artık azimle ve inatla vermeye çalişicam
5 kg elma aldım ve yarın başlıcagım inş burda bu diyeti yapan arkadaşlardanda yazı larını bekliyorum çünki
motivasyon oluyorr haftaya pazartesi yazacagim kaç kilo verdigimi herkese başarılarr dilerimm:18:
başlangıç 117
Slm arkadaşlar bende allah izin verirse yarın başlıyacağım elma diyetine 45 gündür diyetteydim 93 kilo idim dün itibari ile 81,5 kilo 10 gündür durdu kilo vermem yarında elma diyetini deneyeceğim....
Diyetteki arkadaşlara allah kolaylık versin
amiiiiiiiiiiiiiin
başlangıç 117
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?