Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaar ben bugun tartıldım reglım dun bıttı ve benb sadece 300gr verebılmısım ve cok uzuldum tamamen uymamam ragmen veremedım ya acaba regl oldu dıemı anlayamadım ve cok sınırlıyım bosuna mı ac kaldım dıe dvm etsemmı yoksa baska dıytmı yapsam yada bı sure yapmasammı anlayamadım kılom 68.900

canim kesin regl oldugun icin verememissin. cünki o siskinlik, hormonlar vs kilo vermene engel oluyor. ama bugünden sonra daha hizli verirsin :)
yalniz kilolularda görülen cabuk kilo kaybini kendinde de bekleme, cünki fazla kilon olmadigi icin daha yavas verirsin.

Evet 3 gün önce yeniden basladim, bugün tartiya ciktim 2 bucuk kilom gitmis
Bu sefer regl olmama ragmen kilo vermemi de etkilemedi bu durum cok sevincliyim

Kızlar öncelikle herkese sağlıklı günler...kızlar diyetle ilgili değil ama hiç pasif jimnastik yaptran ve bölgesel zayıflaaan varmı arannızda

canm tebrik edderim ne yedin tam olarak ve kaç elma yedin biraz anlatırmısın

tesekkür ederim canim :) ben listeye uymuyorum hic. yani evet elma yiyorum ama yazildigi gibi 1kg 1,5 kg vs degil.

sabahlari kahvalti yapmiyorum, evet sagliksiz ama normalde de kahvaltiyi pek yapmam. daha cok öglene dogru biseyler yerim. kahvaltiyi yapmayinca maglum 2-3 elma yiyorum. zaten ondan sonra tika basa dolu oluyorum. ardindan yarim litre su bitiriyorum. öglene kadar acikacak olursam eger 2-3 elma daha yiyorum. yine su.
öglen salata yiyorum. genellikle yesil salata. yani bol marul, maydonoz, varsa eksi ot, domates, eger cok acsam salataya YAGSIZ ! ton balik da ekliyorum. 2 yemek kasigi zeytinyag.

böyle anlatinca cok az gibi geliyor ama gün boyu bisey yemedigim icin yani sabah bisey yemedigim icin o salata o kadar dolduruyor ki migdemi sanki kocaman bi menü yemisim gibi oluyorum. durum böyle olunca yeniden acikmam uzun zaman aliyor. cok gec yatan birisiyim. gece 2-3 gibi yatarim. acikirsam 1-2 gibi yeniden 1-2 elma yiyorum.

sporla hic aram yoktur. hic sevmem. yani yürüyüs bile bana iskence gibi gelir. ama son 3 gündür evde spor aletim var ona cikiyorum 5-10 dakka. gün boyu 1.5-2 litre su iciyorum. öyle :)

merhaba kızlarrr elma diyetini yapipta kilo veren çok arkadaşar tanıdım bende başlamaya karar verdim
artık kilomu söylemeye bile utanıyorumm 117 kg şu an ama artık azimle ve inatla vermeye çalişicam
5 kg elma aldım ve yarın başlıcagım inş burda bu diyeti yapan arkadaşlardanda yazı larını bekliyorum çünki
motivasyon oluyorr haftaya pazartesi yazacagim kaç kilo verdigimi herkese başarılarr dilerimm:18:
başlangıç 117

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar bende allah izin verirse yarın başlıyacağım elma diyetine 45 gündür diyetteydim 93 kilo idim dün itibari ile 81,5 kilo 10 gündür durdu kilo vermem yarında elma diyetini deneyeceğim....

Diyetteki arkadaşlara allah kolaylık versin
amiiiiiiiiiiiiiin

Slm arkadaşlar bende allah izin verirse yarın başlıyacağım elma diyetine 45 gündür diyetteydim 93 kilo idim dün itibari ile 81,5 kilo 10 gündür durdu kilo vermem yarında elma diyetini deneyeceğim....

amiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiiin

aminnn inşallah allah sanada kolaylık versin inş haftaya pazartesi mutlu bir şekilde yazarız umarım ...

canım hic üzme kendini, azim ettiysen başarirsin. ben 1 aydir yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama çoğu zaman kaçırmama rağmen 3-4 kilo verdim bile.
Bakalim bende önümüzdeki hafta tamamen uymaya çalisicam. İnşALLah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan..:)

canım hic üzme kendini, azim ettiysen başarirsin. ben 1 aydir yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama çoğu zaman kaçırmama rağmen 3-4 kilo verdim bile.
Bakalim bende önümüzdeki hafta tamamen uymaya çalisicam. İnşALLah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan..:)

MaşALLah canim 45 günde çok iyi kilo vermişsin. Merak ettim neler yaptin, spor vs.

günaydın elma kardeşliği

5 günde 2 kilo vermişim 62.9 daaaannn 60.9 a....kaçamak yaptım mı? evet yaptım pişman mıyım? evet :18: ama şu da bir gerçek ki;kilosu az olanlar öyle 5-6 kilo veremiyor...2 kilo 2 kilodur, ben mutluyum...3 gün daha devam maydanoz kaynatıyorum şimdi,aç karnına içicem...tadı iğrenç ama napalım :120:

herkese günaydınlar ...bugün itibari ile 70.5 oldum süper birşey....aynen devam diyete kızlar.... herkese başarılar....

evt arkadaşlar 14 gün oldu benimde kaçamaklarım çok fazla oldu 63.70den 59,50düştüm bu hafta başı kaçamak yapmıycam bol yürüyüş herkese güzel elmalı diyetler:)

slm bu hafta kaçamak yapmadan devam edersen 1hafta içinde enaz kilo 6-7 garanti senin 100 üzeri olduğu için
daha çabuk atıcaksın ondan sonraki haftalar yavaş gidicek ama vazgeçme istediğin hedefe ulaşmak için gayret et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…