Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bugün itibariyle bende başlıyorum elma diyetine.
Sabah ki kahvaltımda;
3 galeta, domates, peynir, 3 yeşil zeytin ve 1 fincan yeşil çay vardı.
Günün geri kalanında yeşil elmayla devam edeceğim, inşallah kaçamaklarım olmaz.

Tartıda biraz fazla kilo vermiş olduğumu görmek istiyorum artık. O yüzden bu diyeti seçtim.

Merhaba arkadaslar bende yarın ıtıbarıyle bu dıyete baslayacagım . suan 64 kıloyum . ve bugun regl oldum umarım bende sızın gıbı basarılı sonuclar alırım ya bosa cıkarsa dıye endıselenıyorum . herkese kolay gelsın .

deneyımlı arkadaslar sızlere bır sorum olacak. ıllakı 1,5 kılo yada 2 kılo gıbı bır sınırlama getırmemız gerekıyormu. cunku ben cok yıyen bırıyım ve 1 kılo yakalsık 5 elma yapıyıor tum gun boyunca yeterlı gelmıcek gıbı geldı ama daha fazla yememde bır sakınca olur mu yanı ıllakı bır kılo kısıtlaması mı olması gerekıyor yoksa ıstedıgım kadar yıyebılıyormuyum bu konuda benı aydınlatırsanız cok sevınırım . sımdıden tesekkur ederım hepınıze :)

herkese merhabalar,
ben de bugün elma diyetine başladım.

daha önce de 15gün kadar yapıp, memnun kalmıştım.
misafir, gezme falan derken bir süre bıraktım.

ben bu diyette acayip gaza geliyorum, enerjim falan düşmüyor.
sabahları yürüyüş yapıyorum,
akşam lesli.

inşallah yine her şey iyi gider.

hepimize başarılar...

merhaba arkadaşlar! elma diyetini salı dan cuma ya kadar yaptım ben ve 77.7 den 76. ya düştüm bugün itibariyle devam ediyorum mutluyum herkeze kolay gelsin 19 mayıs a kadar 70 olmayı istiyorum çünkü yıldönümümüz o gün

bende suanda elma lahana ve imon karışımı yiyorum ve sağlıklı besleniyorum 4 ayda 11kilo verdim yeşil çayıda ihmal etmemek lzım

inşallah canım desetegin ve motiven için çok tşklerr bu gün ilk günüm ama azimle devam edecegim pazartesi günü inşallah güzel bir kilo kaybiyla yazıcagımm herkese başarılar :)

Arkadaşlar diyet bisküvi falan yiyen var mı aranızda?
Ben en kötü ihtimalle onlardan atıştırırım diyorum başka kaçamaklarım olacağına. :26:

Bugün tartida bi degisiklik yoktu :2:

Ama kendi sucum. Dün kisir vardi. Yedim mi ? Evet ! Pismanmiyim ? Birazcik
Kisira hic mi hic dayanamam ve arkasini düsünmeden tika basa yedim dün. Ama bugün kaldigim yerden devam ediyorum. Suan salatami yedim. Aksama aciktikca elmaya ve tabikide suya devam

evet bollll kacamakli bi hafta ve anca 800 gr. gitmiş.
88.5 olmusum. ama bu hafta hiç yürüyüş yapmadım ve çok sıkı uygulamadım. Bakalım bu hafta nolcek..

MaşALLah canim 45 günde çok iyi kilo vermişsin. Merak ettim neler yaptin, spor vs.

ben her sabah 1 kahve fincanı kekik suyu içiyorum ve yemelerimi kıstım çok az yiyorum ve günde 3 kez beşi bir yerde çayı (mate,funda,biberiye,kekik ve yeşil çay karışımı )içiyorum spor yapmadım 3 gün koşu bandında yürüyüş yaptım makinem bozuldu 19 aylık ikizlerim var o yüzden dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum 45 gün yemeyi azalttım sadece

bugün elma diyetimin ilk günüydü ve süper geçti tek kaçamağım ikizlerime yemek yedirirken yemeğin sıcak olup olmadığını kontrol etmek oldu....

inşallahh canım tşklerr başarılar hepimizee

[ı][/ı]
allah bağışlasın canım, bu arada kekik suyunu otunu kaynatip da mi içtin yoksa hazır satılanlardan mı?

amin cümlemizinkiler bağışlasın
ilk 10 gün kaynatıp içtin ondan sonra hazır satılandan içtim hala da içiyorum tadı çok ama çok kötü fakat işe yaradığını görünce bırakmak istemedim . Alıştım içmeye

arkadaşlar işe başladım ve diyeti doğru düzgün yapamıyorum mesela bugün sabah kahvaltıda (08:00) bir simit yedim saat 10:00 gibi 1 elma öğlen yemek yemedim yemeyeceğimde 1 elma daha yedim saat 17 de çıkıyorum akşam bezelye yemeği yapmıştım ondan biraz yerim tekrar elma ve gündüz wc ye girmeyim diye içemediğim 3 lt suyu akşam 17 den sonra 24 e kadar içerim.(dünde öyle yapmıştım) başka şansım yok zaten inş kilo veririm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…