sanırım durdu canım, bende de aynı sorun var :/ ama 2 kilo hiç azımsanacak bi miktar değil. hadi hadi devam :)))
durması ne anlama geliyor tekrar başlatmam için ne yapmam gerekiyor :)
gunaydin herkeze. konuyu ziyaretci olarak takip ediyordum. dayanamadim bende araniya katildim :) elma diyetimde 3. gunum bugun tartildigimda 1.800 kilo verdigimi fark ettim. gun boyu araliklarla yesil elmami tukettim. fakat tam kilosunca elmalarimi bitiremedim.
sizlere bi sorum olacak. ben gibi kabizlik sorunu ceken var mi. ne yapmaliyim sizce diyete devam edip kilo vermekde istiyorum. lutfen yardimmm
valla canım ben de belirtilen elma miktarını gün için de tam olarak bitiremiyorum. kabızlığın için bol yeşil çay ve suyu tavsiye edebilirim ben öyle yapıyorum.
4/5 fincan yesil cayimi limon sıkıp iciyorum. 3 litreyi askin suyumuda. sonra surekli wc'ye gdiyorum. ama sorun buyukte
canım bu biraz da kendini eğitmekle alakalı, ben son bi yıldır kendimi tuvalet konusunda eğittim diyebilirim. çünkü benim de bağırsaklarım aktif değiller. sabah kahvaltıdan sonra tuvalete gider beklerdim her gün, tuvaletim gelene kadar. karnıma masaj yapardım ovuşturdum :))) 45 dk- bi saat boş boş beklediğim çok günler oldu. sonra yavaş yavaş bünye bu duruma alıştı kendiliğinden kahvaltıdan sonra tuvalete gider oldum. sen de yılmadan kendini eğit canım, sonucunu göreceksin. bi de posalı meyve sebze tüketmeye çalış, kahvaltıda kepekli ekmek ye. ben aynı zamanda kahvaltı da şeker, reçel, bal yerine pekmez yiyorum. o da hem sağlıklı hem de bağırsakları çalıştırıyor.
himm. haklisin canim. :) ben elmalarimi yiyemiyorum artik ya. aksama kadar 2 elma yiyebildim. elmasiz kilo vermem zorlasirmi
ben de aynıyım. zor geliyo o kadar elma yemek :/ metabolizmanın çalışması için devamlı bişeyler yemek gerek ama bilemiyorum.
:) :) :) elma kiz oldum. yiyelm elmalarimizi guzelleselim o zaman
eheh yaa canım bi de akşam iş çıkışı naptım ben onu dinlemarkete gittim yeşil çay için kalmamış, ee evde hiç bitki çayı kalmamış, ben de orda doğadan'ın form elma krom çayı vardı onu alayım dedim. bol limonlu içtim gelir gelmez, 20 dakkaya tuvalete koştum sana da tavsiye ediyorum canım, al bi tane, iyce elma olalım bu arada tadı da çok güzeldi, daha doğrusu kokusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?