Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

10 gün sonra bitiriyorum diyeti o zaman kadar 4-5 kilo versem süper olur ya :-D ya kızlar elmayla ne çeşit yemekler yapabilirim direkt olarak elma boğazımdan gitmiyor artık :-D yani rendelemeyi felan denedim suyu çıktı çok kötü oldu tavsiyeniz varmı??

10 gün sonra bitiriyorum diyeti o zaman kadar 4-5 kilo versem süper olur ya :-D ya kızlar elmayla ne çeşit yemekler yapabilirim direkt olarak elma boğazımdan gitmiyor artık :-D yani rendelemeyi felan denedim suyu çıktı çok kötü oldu tavsiyeniz varmı??

kızlar sabah 2 elma yedım öglen 1kase mercımek corbası 1 kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır cok az krep bıraz haslanmıs tavuk yedım ogleden sonra 2 kasık pılav 1 bardak sut 1 kasık makarna 1 kasık fasulye yedım artı 3 elma daha 3 bardakda form cay ıctım cok mu yıyorum sızce bu kasıkla olanlar canım cektıgı ıcın tadına bakıyorum

Günlerdir takip ediyorum yorumlarınızı deneyimlerinizi ama bi türlü başlayamadım korkuyorum.
Daha önce patates diyetiyle 5 günde 4buçuk kilo vermiştim ama acayip halsizlik baş dönmesi karın ağrısı falan olmuştu. Kısacası açlıktan ölecektim.
Bu diyette de olur mu diye çekiniyorum yürüyüş de yapmak istiyorum sadece diyet değil.
Bi de şuan bi zayıflama hapı kullanıyorum bugün 4. kapsülü içtim. 3 kilo vermişim. iştah falan kalmadı acayip etkili.
Şu elma diyetini de yapsam da hazirana kadar erisem bi.
7-8 kilo veren varmış mümkün mü elma diyetiyle?
Bi de halsizlik baş dönmesi oluyor mu finallerim var zararı olur mu ki?
Şuan 77 kiloyum boyum 1.70
Hedefim 60

Herkese Merhaba,

3 kilo verdim 6 günde hemde arada arkadaşlarla dışarı çıktığımda normal beslendiğim halde.Çok mutlu oldum bu hafta yine devam edeceğim.Buarada bir önerim olacak bu diyet sırasında canınız tatlı isterse yoğurt içine yeşil elmaları küp küp doğrayıp üzerine tarçın ve çok az bal koyabilirsiniz inanılmaz bir lezzet oluyor benim gibi tatlı krizi tutan arkadaşlara duyurulur :) herkese kolay gelsin haftaya görüşmek üzere.

gunaydin herkeze. konuyu ziyaretci olarak takip ediyordum. dayanamadim bende araniya katildim :) elma diyetimde 3. gunum bugun tartildigimda 1.800 kilo verdigimi fark ettim. gun boyu araliklarla yesil elmami tukettim. fakat tam kilosunca elmalarimi bitiremedim.

sizlere bi sorum olacak. ben gibi kabizlik sorunu ceken var mi. ne yapmaliyim sizce diyete devam edip kilo vermekde istiyorum. lutfen yardimmm

valla canım ben de belirtilen elma miktarını gün için de tam olarak bitiremiyorum. kabızlığın için bol yeşil çay ve suyu tavsiye edebilirim ben öyle yapıyorum.

dün acayip bi gündü benim için :/ hasta ziyaretine gittik arkadaşlarla evden bişeyler hazırlayıp, iş yerinden bi ablamızın kızının ayağı kırılmıştı, onu görmeye gittik pastalar böreklerle. dayanamadım yedim :))) tabi kararınca, sonra eve erkenden gelip koşuya gittim, tam duş alıp yatıyordum kiiiii, ilgi duyduğum kalbimi pır pır ettiren adam dışarı içmeye çağırmasın mı hemen fırladım tabi, küçük bi bira içtim, ama nası pişman ola ola :/
yatarken dedim aldım verdiğim bütün kiloları bugün, sabah az önce bi tartıldım korka korka 57 olmuşum neyse moralim yerine geldi. arada kaçamak yapmak gerekiyor tabi ama yine de dikkatli olmak lazım :/ bu haftaya ciddiyetle başlıyorummmmmm :*

canım bu biraz da kendini eğitmekle alakalı, ben son bi yıldır kendimi tuvalet konusunda eğittim diyebilirim. çünkü benim de bağırsaklarım aktif değiller. sabah kahvaltıdan sonra tuvalete gider beklerdim her gün, tuvaletim gelene kadar. karnıma masaj yapardım ovuşturdum :))) 45 dk- bi saat boş boş beklediğim çok günler oldu. sonra yavaş yavaş bünye bu duruma alıştı kendiliğinden kahvaltıdan sonra tuvalete gider oldum. sen de yılmadan kendini eğit canım, sonucunu göreceksin. bi de posalı meyve sebze tüketmeye çalış, kahvaltıda kepekli ekmek ye. ben aynı zamanda kahvaltı da şeker, reçel, bal yerine pekmez yiyorum. o da hem sağlıklı hem de bağırsakları çalıştırıyor.

4/5 fincan yesil cayimi limon sıkıp iciyorum. 3 litreyi askin suyumuda. sonra surekli wc'ye gdiyorum. ama sorun buyukte

canım bu biraz da kendini eğitmekle alakalı, ben son bi yıldır kendimi tuvalet konusunda eğittim diyebilirim. çünkü benim de bağırsaklarım aktif değiller. sabah kahvaltıdan sonra tuvalete gider beklerdim her gün, tuvaletim gelene kadar. karnıma masaj yapardım ovuşturdum :))) 45 dk- bi saat boş boş beklediğim çok günler oldu. sonra yavaş yavaş bünye bu duruma alıştı kendiliğinden kahvaltıdan sonra tuvalete gider oldum. sen de yılmadan kendini eğit canım, sonucunu göreceksin. bi de posalı meyve sebze tüketmeye çalış, kahvaltıda kepekli ekmek ye. ben aynı zamanda kahvaltı da şeker, reçel, bal yerine pekmez yiyorum. o da hem sağlıklı hem de bağırsakları çalıştırıyor.

bugun ısvec dıyetıne basladımmm 6. gunde bırakıpp elma dıyetıne gecıcem 1,73 e 69 kıloyum suanda 6 ,7 kılo fazlamm varr ıns ısvec ve elma dıyetı karısımım ıse yarar

himm. haklisin canim. :) ben elmalarimi yiyemiyorum artik ya. aksama kadar 2 elma yiyebildim. elmasiz kilo vermem zorlasirmi

:) :) :) elma kiz oldum. yiyelm elmalarimizi guzelleselim o zaman

eheh yaa canım bi de akşam iş çıkışı naptım ben onu dinle markete gittim yeşil çay için kalmamış, ee evde hiç bitki çayı kalmamış, ben de orda doğadan'ın form elma krom çayı vardı onu alayım dedim. bol limonlu içtim gelir gelmez, 20 dakkaya tuvalete koştum sana da tavsiye ediyorum canım, al bi tane, iyce elma olalım bu arada tadı da çok güzeldi, daha doğrusu kokusu :)

bende limon form plus seftalili iciyorum. ayy wc sorunum kalmadi sukur. ama elma hala yiyemyrm bugun yine 2 elma yedim tikandim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…