Ne kadar bahane varsa hepsini kulaniyorum kendime karsi.. 2 3 haftadir takip ediyorum elmalarida aldim... da bi turlu baslayamadim.. misafir vardi yurt disindan hergun mutfaktaydim.. onu tat bunun tuzuna bak derken normal yaptigim diyeti bile 1 haftadir bozmussuim(
Elma diyetine basliyacagim allahinn izniyle hemde yarindan itibaren..
fakat 1 sorum var...
kizlar affedersinizde gas sorunu tuvalet sorunu falan oluyormu?
Ne kadar bahane varsa hepsini kulaniyorum kendime karsi.. 2 3 haftadir takip ediyorum elmalarida aldim... da bi turlu baslayamadim.. misafir vardi yurt disindan hergun mutfaktaydim.. onu tat bunun tuzuna bak derken normal yaptigim diyeti bile 1 haftadir bozmussuim(
Elma diyetine basliyacagim allahinn izniyle hemde yarindan itibaren..
fakat 1 sorum var...
kizlar affedersinizde gas sorunu tuvalet sorunu falan oluyormu?
kızlar bişe sorucam diyeti bitirince kilomuzu korumak için nasıl beslenmeliyiz
Kızlar çok uzun süredir yazılarınızı okuyorum zayıflayanlar var zayıflamayanlar var. Çok kilo veren var vermeyen var Benim de bir kaç kez elma diyeti girişimim oldu ama en fazla 3gün sürdü sonra verdiğim 1-2 kiloyu da fazlasıyla aldım..
Şuan 26 yaş- 160cm boy- 58,1 kiloyum
ideal kilom 52. Senelerdir 52 kiloydum daracık kotların içine girerdim..fakat yurtdışında eğitimime devam ettiğim zamandan beri yani yaklaşık 2yıldır 52kilo ile geldiğim bu ülkede 63kiloya kadar çıktım. Bunun tek nedeni hareketlerimin kısıtlı oluşu çikolata ve hamur işleri ve tabiki makarna pilav vs.. Zamanla part time işlerde çalışarak o korkunç 63 kilodan 57-58 kilolara indim. Fakat bu halimle kesinlikle mutlu değilim.
Ben de bugün başladım kararlı bir şekilde yapmam lazım, lütfen beni motive edin ya
kızlar tek sorun verdiğimiz kilolardan sonra nasıl kilo almadan devam edicez? Çünkü hatırlıyorum 3 gün yaptığım dönemden sonra en basit bişey yesem tartıda direkt kilo almışım gibi duruyordu.İnanılmaz sinir bozucu bir durum.
Yağ yakıp yakmadığımızı, giden kilonun da yağ olup olmadığından emin değilim. ama bildiğim bişey varki evet çabuk kilo gidiyor. Verdikten sonra tüm gücümle o kiloda kalmaya çalışıcam hemen spora başlarım diye düşünüyorum.
Bugün sbaah (10.30da) tek yumurta ve peynirle hazırlanmış omletimi yaptım yanında 1domates+1salatalık ve yeşil çayımı içtim.
Saat 13.00de de 1 elmamı ve yine yeşil çayımı içtim
15.00da diğer elmamı yiycem ve bu böyle gidecek.
Lütfen bana destek olun kızlarşu 6 kilo derdim oldu. Hayır annemin tiroidi var acaba benimde mi var diye düşünmeye başladım tiroid hastaları biliyorsunuz kilo veremiyorlar. Sık sık yazmaya çalışıcam. Hepinize sevgiler..
aramıza hoşgeldin canım, nerdeyse aynıyız seninle. ben de 1.63 boyunda 58 kiloyum :) son 10 günde 4 kilo verdim, ilk hafta çok dikkat ettim ancak son günlerde öğleleri hafif şeyler yiyorum. çalışma saatlerim çok sıkıntılı olduğu için spora pek vaktim yok ama en azından haftasonları tempolu yürüyüşler yapıyorum. valla şu 5 kiloyu kafama acayip takmış durumdayım. ama tıkandım kaldım inemiyorum ben de :/ çaresini bilen varsa, evet bana da yardımcı olsun :/
kısss daha ne kadar zayıflıycaksın bende 55 olmaya calısıyrum bence boyuna göre gayet ıyı cnmya
Missicim canım şu an benimle aynı kiloda olan birinini var olması çok sevindirdi. Önceki yazılarını da okudum 61le başlamışsın ve 10günde 4kilo harika bir şey.
10gün gibi bir sürede ben de 3-4 kilo versem daha ne isterim.İlk etapta 55 olduğumu görsem rahatlıycam. sonraki 3kiloyu vermeyi de zamana yayıyıcam.
Kilo vermen durmuşsa bence ya bir süre ara ver tekrar başla ya da sporla beraber yap. kesin gider bence.
Yazmaya devam edicem,
Sevgiler..
ya canım dediğim gibi çalışma saatlerim spor yapmama engel oluyor, kendi çapımda haftasonları ve akşamları yapmaya çalışıyorum. dünden beri plates lastiğiyle hareketlere başladım, sıkılaşmak için bakalım :/
güne güzel bi kahvaltıyla başladım (06.30'da) bu diyette kahvaltıyı hiç atlamıyorum, ve doyana kadar yiyorum, domates salatalık ağırlıklı.
kahvaltıdan 2 saat sonra elma yemeye başlamam gerekirdi ama hiç acıkmadım ve bi elma yesem kusabilirdim. o yüzden anca bu saatte yemeye başladım elmamı, akşama kadar tam gaz böyle. senin diyetin ne alemde? spor yapabiliyor musun? bu arada ben de basenden şikayetçiyimmmm
ya canım dediğim gibi çalışma saatlerim spor yapmama engel oluyor, kendi çapımda haftasonları ve akşamları yapmaya çalışıyorum. dünden beri plates lastiğiyle hareketlere başladım, sıkılaşmak için bakalım :/
güne güzel bi kahvaltıyla başladım (06.30'da) bu diyette kahvaltıyı hiç atlamıyorum, ve doyana kadar yiyorum, domates salatalık ağırlıklı.
kahvaltıdan 2 saat sonra elma yemeye başlamam gerekirdi ama hiç acıkmadım ve bi elma yesem kusabilirdim. o yüzden anca bu saatte yemeye başladım elmamı, akşama kadar tam gaz böyle. senin diyetin ne alemde? spor yapabiliyor musun? bu arada ben de basenden şikayetçiyimmmm
Benim diyet şimdilik yolunda gidiyor canım. Gerçi bugün 2.gündeyim daha. Dünü rahat geçirdim ve dün tüm gün şunları yedim;
10.30 1yumurtalı beyaz peynirli omlet
1domates +1 salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay
13.00 1 elma +1 fincan yeşil çay
15.00 1büyük bardak Ayran
15.30 1,5 elma (çünkü aldığım elmalar küçük)
17.45 1,5 elma
19.30 Büyük bir porsiyon salata, yağsız, elma sirkeli
20.00 şekersiz siyah çay
Saat 21de 1,5 elma yerim diye planladım ama canım hiç istemedi, gece 1 gibi de yattım. Gün boyunca 2litreden fazla su içtim. bu sabah sorunsuz kalktım. Yalnız ben çalışmadığım için geç kalkma lüksüm var 9.30da kalkıyorsam kahvaltı yapmam 10.30u buluyor. sen ne güzel 6.30da kalkıyorsun işinden dolayı. Benim aslında akşamları yürüyüş imkanım var ama bir yandan da çok fazla ödevlerim var şu sıralar. Bu yüzden şu 1 haftam geçsin, verdiğim kiloları göreyim ondan sonra hemen ertesi gün yüzme üyeliğimi başlatıcam. Yeterki şu 1 haftada gitsin bişeyler.
Yazarım yine canım,
Sevgiler.
kızlar ben bu hafta 2 kilocuk verebilmişim :-( ya buna da şükür tabi ama geçen 3 hafta boyunca 4 4 giden bu hafta neden 2 gitti :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?