kilolar bizden korksun diyelim öyleyse ve yağlarla savaşı başlatalım :):):):):)
benim bu hafta ilk haftam olduğu için biraz cok vermişiz olabilirim haftaya kesin azalacak bakalımmm pazartesi yada salı yazarım kilomu buraya :) ama bence başaracaz benim haziranın 7 sıne kadar çok vermem gerek
kızlar bende 4. haftama girdim tam gaz devam ediyorum 12 kilo vermişim haftalık 4 kilo ama olsun bunada şükür :)
kızlar bende 4. haftama girdim tam gaz devam ediyorum 12 kilo vermişim haftalık 4 kilo ama olsun bunada şükür :)
sen bayağı vermişsin cnm ya tebrikler kaç kiloyla başaldın ?
sağol canım 88 ile başladım dün tartıldığımda 76 idi haftalık tartılıyorum 1 hazirana kadar devam edeceğim inşallah 6'lı haneleri görmek istiyorum artık
sağol canım 88 ile başladım dün tartıldığımda 76 idi haftalık tartılıyorum 1 hazirana kadar devam edeceğim inşallah 6'lı haneleri görmek istiyorum artık
haftada 4 kilo mu? tebrik ederim arkadaşım, ama umarım sağlığını tehdit edecek biçimde gitmez bu kilolar.
inşallah ya hadi bakalım kurtulalım şu kilolardan :))
aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoş geldinizyaa ben bişi sormak istiyorum kızlar, arada nohut haşlayıp yiyorum işyerinde öyle bi avuç falan. tadı çok hoşuma gidiyo da :) sizce elma diyetime zararı olur mu, ya da ne bileyim aşırıya kaçmadan yenirse bi sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?