Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benim bu hafta ilk haftam olduğu için biraz cok vermişiz olabilirim haftaya kesin azalacak bakalımmm pazartesi yada salı yazarım kilomu buraya :) ama bence başaracaz benim haziranın 7 sıne kadar çok vermem gerek

benim bu hafta ilk haftam olduğu için biraz cok vermişiz olabilirim haftaya kesin azalacak bakalımmm pazartesi yada salı yazarım kilomu buraya :) ama bence başaracaz benim haziranın 7 sıne kadar çok vermem gerek

azalmaz 1 kilo belki canım bende daha öncedenedim sporunu aartır egzersiz falan ekle bişey olmaz neden 7 haziran okullar kapanıyor ondan mı bede 8 hazirana kadarr çok istiyorum bakak görek
kızlar bende 4. haftama girdim tam gaz devam ediyorum 12 kilo vermişim haftalık 4 kilo ama olsun bunada şükür :)

maşallah canım başarının devamını diliyorum

sağol canım 88 ile başladım dün tartıldığımda 76 idi haftalık tartılıyorum 1 hazirana kadar devam edeceğim inşallah 6'lı haneleri görmek istiyorum artık

sen bu hızla erken görürsün :) ama kilo azaldıkça vermek zorlasıyor... bende inşallah 5li haneleri görürüm :)

Son düzenleme:
sağol canım 88 ile başladım dün tartıldığımda 76 idi haftalık tartılıyorum 1 hazirana kadar devam edeceğim inşallah 6'lı haneleri görmek istiyorum artık

haftada 4 kilo mu? tebrik ederim arkadaşım, ama umarım sağlığını tehdit edecek biçimde gitmez bu kilolar.

Herkese Merhaba,

yarından itibaren ben de elma diyetine başlıyorum inşallah amacıma ulaşırım.Deneme sonuçlarımı buradan mutlaka paylaşacağım.Başlangıç kilom 78 haftaya görüşmek üzere:)

aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz yaa ben bişi sormak istiyorum kızlar, arada nohut haşlayıp yiyorum işyerinde öyle bi avuç falan. tadı çok hoşuma gidiyo da :) sizce elma diyetime zararı olur mu, ya da ne bileyim aşırıya kaçmadan yenirse bi sorun olur mu?

bence olmaz :) onemlı olan 3 beyazdan uzak kalmak yoksa diğer seyleri aşarı olmadıkca tuketmekte fayda varrr...:)

3 beyaz son 10 gündür hayatımdan tamamen çıktı diyebilirim. o zaman ne problem :)) teşekkür ederim canım.

Ne kadar bahane varsa hepsini kulaniyorum kendime karsi.. 2 3 haftadir takip ediyorum elmalarida aldim... da bi turlu baslayamadim.. misafir vardi yurt disindan hergun mutfaktaydim.. onu tat bunun tuzuna bak derken normal yaptigim diyeti bile 1 haftadir bozmussuim (

Elma diyetine basliyacagim allahinn izniyle hemde yarindan itibaren..

fakat 1 sorum var...

kizlar affedersinizde gas sorunu tuvalet sorunu falan oluyormu?

Ne kadar bahane varsa hepsini kulaniyorum kendime karsi.. 2 3 haftadir takip ediyorum elmalarida aldim... da bi turlu baslayamadim.. misafir vardi yurt disindan hergun mutfaktaydim.. onu tat bunun tuzuna bak derken normal yaptigim diyeti bile 1 haftadir bozmussuim (

Elma diyetine basliyacagim allahinn izniyle hemde yarindan itibaren..

fakat 1 sorum var...

kizlar affedersinizde gas sorunu tuvalet sorunu falan oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…